Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

aynen benimki görünce tanıyamıcak beni yok kuzum bırakırmıyım hiç aslaaa keşke daha önce böyle azimle gitseymişim diyorum. nişanımda falan nasıl çirkinim yaaa hoş ozamanda şuan olduğum kilodaydım 80 kiloydum ama olsun keşke daha önce yapsaymışım. neyse bundan sonraki fotolarda yeni bir ben olacak en güzelide bu sanırım

inş.. sadece stresten oluyorsundur bebeğim
sen kasma stres yapma
hiç bişey çıkmaz kilona bile çözüm
buldn onda bulcan inş..
çok güzel gelinler olcaz biz

yok kasmıyorum zaten şişkinlik yapmasa hiç problemim yok regle ilgili isterse 2 ayda bir gelsin ayyyyy evet biz çok güzel gelinler olcaz görümceleri eltileri kayınvalideleri çatlatcaz

ay kuzum hiç çirkin olurmsun sende
benimde geçen sene doğumgünümde bi fotom var 50 lere bi düşüyüm paylaşcam sizle
bende 77 yi gördüğümde 2 sene önce dur napıyon sen
80 leri görürsen bidaha nasıl zayıflıycan dedim ve 65 e çıktım
sonra nişan dı nikahtı 69 a dayadım gene frenledim
çünkü o gelinliğin içinde oram ı buramı şıkıştırmak istemedim
hele bide balayı off bikiniler falan

yok kasmıyorum zaten şişkinlik yapmasa hiç problemim yok regle ilgili isterse 2 ayda bir gelsin ayyyyy evet biz çok güzel gelinler olcaz görümceleri eltileri kayınvalideleri çatlatcaz

sen bi zayıflada onuda yoluna koycan kis falan yoksa
zaten kilodan kaynaklı olabilir
aman başka bişey olmasın bebeğim
evlencez bebişlerimiz olcak
sen biran önce onun tedavisinde bakta
sonra bebek için canın sıkılmasın bitanem

pınaarr çatlıycaz meraktan hadi çabuk gel artık
neler oldu merak ediyoruz

ayyy kuzumm bende aynı gelinliğimin sırt dekoltesi var yanlardan bıngıl bıngıl çıkmasın aynen bide balayı var deniz kum güneş aşk bikiniler falan. aman tanrımmm.

evet kilodan olabilir. smear sonuçlarım haftaya cuma veya bir sonraki ptesi gelicek. bakalım ne çıkacak ona göre zaten tedaviye başlayacakmışız. evet düğünden önce halletmem gereken bayaa bişi var benim kilo başta olmak üzere regl şeker off off işim çok

hoş geldin canım, çok güzel ya 65 tebrikler, darısı başıma :)

canım regl için de bir doktora git, benim de yıllardır düzensizdi ve kilo almam ondan da kaynaklıyordu. prolaktine bir baktır, yüksek olursa adet göremiyorsun, hamile kalman zorlaşıyor. bir ilaçla düzeliyor, ihmal etme.

günaydınlar, kahvaltım 1 dilim ekmek, sucuklu yumurta, domates, salatalık, yeşillik.

saol kuzum. dün gittim tahlil sonuçlarımın hepsi bi sonraki cumaya çıkacak. bakalım sonuç ne olacak.

saol kuzum. dün gittim tahlil sonuçlarımın hepsi bi sonraki cumaya çıkacak. bakalım sonuç ne olacak.

hayırlısıyla temiz çıkar inşallah, benim smear 1 ay sonra belli olacakmış. amaan ne zor bayan olmak, en ufak ruhsal ya da bedensel değişiklik çok büyük etkiler yaratıyor.

hayırlısıyla temiz çıkar inşallah, benim smear 1 ay sonra belli olacakmış. amaan ne zor bayan olmak, en ufak ruhsal ya da bedensel değişiklik çok büyük etkiler yaratıyor.

inşallah canım inşallah temiz çıkar. aynen kuzum yaa yer değişikliğinden bile etkilenebilen bir bünyeye sahibiz ne yazıkki.

pınarcım nasıl geçti akşamın ?

Rukisim tesekkurler. . Ya inşallah kendimde o azimi görüyorum . . Şöyle iki uc hafta geçsin öyle tartılmayi düşünüyorum. Hem regl olmadm daha .. olsun bitsin ondan sonra bakarım.. pınar ne yaptı acaba

günaydın canlaarrr, klasik haftasonumuz kimseler gelmez bugün ama pınarrr merak ediyoruzzzz sen gel anlat bize neler oldu akşam nasıl geçtş :44::44:

hepinize günaydın canlarım
selcancım kilon ne durumda
ben mailde gördüm ama bulamıyorum
naptın bakalım
off pınarcıkta nerde kaldı çatlarım meraktan:26:

pınaarr çatlıycaz meraktan hadi çabuk gel artık
neler oldu merak ediyoruz

Kızlarrr ben geldimmmm

Dün akşam çok güzel geçti.
Annesi babası erkek kardesi amcası ve yengesi geldiler.
Benimkini görseniz dut yemiş bülbül gibiydi. Hiç konuşmadı. Sakal bıyık kesmiş, takım elbise giymiş :)))))
Çiçek ve çikolata getirmişler. Önce kahve yaptım, getirdikleri çikolatayı tuttum. Sonra çay ve ikramlar, sonra kuruyemiş vve meyve. 2 saat oturdular. Baya muhabbet ettiler. Ara ara suskunluk oldu, babam habire konu açtı. Siyaset, ticaret fln :)))
Bi kere tabakları toplarken çatalı düşürdüm :))))))))))))
Ailem beğendi aileyi, benimkini. Onlar da beni sevmişler.
Ben rahattım. Çok yoruldum ama, onlar gidince bacaklarım ağrıyodu valla:)) hiç oturmadım.
Sonra bunlar bizden çıkınca eğlenceye gitmişler. Annesi tutturmuş illa pınar da gelsin die, ben yok olmaz dedim defalarca, en son annesi beni almaya gelecekti nerdeyse, artık ben de gittim yanlarına mecbur. Zaten ailemle yaşamıyorum, aslında kardeşimle yaşıyorum ya sorun olmadı yani çıkmam. Neyse gittim yanlarına, canlı müzik olan bi yerlerdelerdi. Hepsi ayakta karşıladı beni, annesi ben çok istedim gelmeni, iyi ki geldin, eğleniriz fln dedi :)))) ben utandım tabii demezler mi bu nası kız gece gece çıkıo derler die. Ama anne ısrarı oldugundan, babanın da bu ıstarı bilmesinden dolayı sıkıntı olmayacagını biliodum. Zaten aile benimkiyle gece gezdiğimizi fln bilio. Ben içmedim tabiii, onlar içti, die dr ısrar ettiler ama içmedim, o kadar da değilll :))))) zaten diyetteydim iyi oldu
Neyse eğlendik, babası yanına oturttu beni, samimi davrandı, hatta bi ara halay bile çekmeye kaldırdılar, babasıyla el ele düşünün yani görüntüyü :)))))))))))))
İyi bir izlenim yarattığımı düşünüyorum. Gittiğimiz mekanda tanıdıktı, şarkıcıya fln pınar ı istedik aldık muhabbeti vardı hep, düğün var yakında flnlar :)))
Bakalım kendi aralarında ne konuştular benimkinden veya annemle babam ne konuştu annemden öğrenirim 1-2 güne. Sanırım biz de onların eve gidicez haftaya cuma, o gün konuşulur isteme- söz olanları :)))

Bu arada dün akşam yemek veya ikramlardan yememiştim, 1-2 lokma meyve yemiştim. Çok da yoruldumya sabah bi tartıldım 67,2 kg cıktı:)))) 1 günde 500 gr gitmiş yahu

sadece zayıfla ve sağlıkla beslen heepsi kendinde normale dönecek bitanem

ayyy kuzummm cok sevindim senin adına. inşallahhh herşey dahada güzle olur. haftaya cuma yine heyecan

ay bebeğim çok sevidim ben sana
ne güzel olmuş çok sağlam bi ortam oluşmuş ve çok sevmişler seni
gözünz aydın
senin 500 gr iyimiş canım
seninkine söyle isteme nişana falan ara vermesinler
ohhh gitsin 1 kilo daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…