• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

yeniden odaklanmam lazım
ben yarınki doğumgününü firesiz atlatırsam zaten
gayet azimliyimdir:24:

atlatırsın canım, sen yeter ki iste…
bakalım ben de bu haftasonunu nasıl atlatıcam, alkol almıcam, ben bile çok merak ediyorum kendimi :1::1:
benim azmi de bi test edelim bakalım :52:

atlatırsın canım, sen yeter ki iste…
bakalım ben de bu haftasonunu nasıl atlatıcam, alkol almıcam, ben bile çok merak ediyorum kendimi :1::1:
benim azmi de bi test edelim bakalım :52:

ben bazen çok acayip bozuyorum
ben patatesli poğaça manyağıyım yerim hiç affetmem mesala
ama pastaya falan çok ilgim yok
anca kendim yapcam tatlımı:27:

ne bilim bebeğim ben dün çok eğlendim
benimki yeni şekiller ğretti bana hep göbek ağırlıklı ben
sadce oraya takığım
ama acilen yazın gelmesi lazım ben acayip sıkıldım
ayın sonunda benim ki 8,30 kadar çalışcak bütün yaz
bende o yüzden rahatım rahat rahat yürüm artık sporda yaparım
yemek derdimde olmaz
sadece ona yaparım benm ay sonuna kadar müsadem var başka türlü olmaz benim işim
çünkü artık sporla desteklemem lazzım başka türlü gitmez
beni görseniz inceldim farkındayım yeter bile dersiniz ama sıkı değilim o yüzden takığım
spor yapsam kesin düzelicem de
bende bunu aldım evde takılıyım diye:30:

canım sen hergün en az yarım saat yürüsen 1 aya vücudunun sıkılaştığını farkedersin, öle değişik değişik sporlar yapmaya bile gerek yok aslında.
çünkü hayatımız boyunca devam ettirebileceğimiz spor u yapmak lazım, yoksa yaptığın sporu bırakınca vücut bırakıo kendini, kaslar yağa dönüşüo fln, benim başıma gelen buydu 2.5 sene önce

eşinin işinin geç bitmesi de sana yarayacak sevindim buna :1:

canım sen hergün en az yarım saat yürüsen 1 aya vücudunun sıkılaştığını farkedersin, öle değişik değişik sporlar yapmaya bile gerek yok aslında.
çünkü hayatımız boyunca devam ettirebileceğimiz spor u yapmak lazım, yoksa yaptığın sporu bırakınca vücut bırakıo kendini, kaslar yağa dönüşüo fln, benim başıma gelen buydu 2.5 sene önce

eşinin işinin geç bitmesi de sana yarayacak sevindim buna :1:

aynen bebeğim 9 da anca evde olur kardeşimle yürüycem oda baya şişman yani
onuda zayıflatcam kendime arkadaş buldum yane
:27::27::27::27::27:

hahahhah, termal de olur, biz bu psikolojiyle sıcak hamam da terlerken "ohh amann amannn ne güzel yağlarımız eriyor" diye sevinir, çıkmayız sabahtan akşama :52::52::52:

ayy valla bak nasıl hamam a gitmek istedim hiç sorma ya
ben bayılırım hamam kütahyanın hamamına giderm hep
ohhh kocaman havuz:27:

Ayy bitki cayi içesim gelmedi açtım muzigimi kahvemi yaptım bacak bacak üstüne attım keyif yapıyorum. Kahvemi icince oglumu parka indircem az.. sonra gelip belki bi leslie atarim yada bisiklete binerim bilemiyorum :)

ben bazen çok acayip bozuyorum
ben patatesli poğaça manyağıyım yerim hiç affetmem mesala
ama pastaya falan çok ilgim yok
anca kendim yapcam tatlımı:27:

evet biliyorum, patates olan böreğe de dayanamıyordun, hatırladım :1:

pasta yemessen sorun yok, genelde poğoca ve börekleri peynirli ya da kıymalı yapıolar :1:

aynen bebeğim 9 da anca evde olur kardeşimle yürüycem oda baya şişman yani
onuda zayıflatcam kendime arkadaş buldum yane
:27::27::27::27::27:

yürüyecek birini bulman çok iyi olmuş, yanlız sıkılıyor insan, muhabbet edersiniz yürürken,
ama yavaşlatmasın seni, sürükle onu kolundan yavaş yürürse :1:

Ayy bitki cayi içesim gelmedi açtım muzigimi kahvemi yaptım bacak bacak üstüne attım keyif yapıyorum. Kahvemi icince oglumu parka indircem az.. sonra gelip belki bi leslie atarim yada bisiklete binerim bilemiyorum :)

iyi yapmışsın canım, canın ne istiosa onu iç tabii :1:
ben de çok seviyorum kahveyi ama ona da ara verdim bür süre, şu selülitlerden de kurtulmam lazım, yaz gelioya, deniz mevsimi açılacak nisan 23 dedim mi bende :18::18:

ya acayip zorluyor ama öle ağrı falan yapmıyo lastik olunca hemen toparlanıyon
benim kollarım çok gücsüz o yüzden de hoşuma gitti hisseidyorum
ben zaten göbekten muzdaripim inş. işe yarar
inş.. bebeğim benim her hafta böyle oluyor pazar rahatlıyorum ben ya:52:

iyi o zaman canım beğendiysen devam edersin reklamlarda çok güzel hareketler vardı ben de ondan özendim zaten inşallah işine yarar:34:

Back