• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Slm kızlar herkese iyi akşamlar rukiyecim ins iyi sonuckar alırsın Pınarcım kimbededi anlamadim ben bayada okudum gecmisi ans denkgelmedim ben olsaydim güzel mugabbet ederdim:)şahısla bugün ogunlrim sabah ayni fiks kahvaltim öğlen bi tatliyedim sütlü aksam salata yoğurt arda baya neyve yedim bugun şekeri biraz kacirdim

Canım 2 gün önce biri beni kızdırmıştı da, boşver bulup okuma bile :))

günaydın kızlaaar:)
bugün tartıldım 57.5 çıktım canlar geçen hafta 57.9 dum bu hafta az gitti benden herşeye de dikkat ettim,öyle dişe dokunur bi kaçamağım da olmadı daha düşük olması gerekirdi diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım
dün akşam yemekten sonra bi güzel temizlik yaptım banyoları falan yıkadım biraz yer sildim yediklerimden bişeycik kalmamıştır umarım:)
kahvaltım daa 1.5 dilim ekmek,1 yumurta azıcık da peynir:40:

aaa pınarcım yazılanları okudum da şimdi o gün ben de vardım ama direk bi taraf olmak istemedim sen seviyeli bi şekilde savunmanı yaptın zaten ben de yanlış anlaşılmalar yüzünden can sıkılmasın şeklinde şunu yazmıştım "kızlar gerilmeyelim lütfen bence bi yanlış anlaşılma oldu boşverin üstünde durmayın,bizim topiğimizde herkes birbirine sevecen davranır burda bi arkadaşlık kurduk artık bizim birbirimize karşı uslubumuz daha sıcak o yüzden yeni gelenlere direk cevap verince yanlış anlaşıldı sanırsam ama 'yeni' olduğu için yoksa kimse kimseyi şu konuşmalar dışında tanımıyo art niyet de geliştiremez kırgınlıklar olmasın lütfen:)" yalnız değildin yani tatlım:34:

Evet canım sen kibarca dokundurdun ona ama anlayana :))))))

Tebrik ediyorum canım, 400 gr süper bence. Düşünme daha düşük olmalıydı diye, direniyor sonuçta vücudumuz, en cok kaldığı kiloda duracaktır bi süre.
Temizlik de iyi yapmıssın vallahi :)))

Canım benim bende aynı durumdayım, pazar günü fln regl olcam sanırım, şiştim, tartıdaki rakam hiç düşmüyor kaç gündür. Akşamları sebze fln yiorum. Tatlı krizi fecii, hurma yiorum bende aynen. Gecen gün neredeyse nutella kavonozuna gidiodu elim, diğer elimde vurdum çek elini cıssss diye :))))

Haftasonu kimin doğumgünü yahu?
Gecen cuma da benim bi ark ın dogumgunuydu, pastadan bir çatal aldım ama cok zordu ya durmak:))

İçkimizden kime ne, ona göre diyet yapıp dengeliyoruz tabii ki. Ohh afiyet olmuş şarap da. Kırmızı şarap en masumu, 2 kadehten bişi olmaz cnm

Bi gerildim o şahsa, hem soru soruyor hem cvp veriorum, uslubume, niyetime kötü dio, iyilik yapanda kabahat :))
O yuzden yeni gelenlere cvp vermıcem ben bundan sonra, hıç gerek yok ;))

aynen bebeğim ben biir hafta önceden başlıyorum şişmeye bakalım
nolcak
tartıya çıktım gene 62.50 geldim
kaç g
n 61 lerdeydim gene başa döndüm
ben cevap yamıyorum zaten:20:
sende yazma salla kaçıncı sayfaya geldik bodoslama dalmasınlar
bi baksınlar önce okuyup anlasınlar
ölee sonradan gelip can sıkmak olmuyor:23:

Günaydın kızlar.
Kilo bildirimim maalesef kötü çünkü 400 gr almışım :(((((
Bu hafta hiç bozmadım ama muhtemelen bu fazlalık regl olacagım için.. Normal şartlarda bu pazar olması lazım ama daha önce veya gec de olabilir. Zaten inceden ağrım var.
Bu nedenle moralimi bozmuyorum, nasılolsa ben kilo almadım, artık ödem mi neyse :)))))
Şu durumda gecen hafta 67,100 kg dım
Bu hafta 76,500 kg
Başlangıc 73, 00 kg
Hedef 55-58 arası olmak :)))
Şöyle bi hazirana kadar olsam hiç fena olmazz :)))))

nolcak
kaç g

Tabi cnm, sallamıyorum zaten.
Canım ben de tartıda fazla çıktım.
Bizim regl aynı dönemdeydi, oluruz yakında, gider şişlik, takma sende ;)

valla bilmiyorum gram veremiyorum çok kötü morelim bozuluyor ne yapmam lazım
üdeli gibi oldum bişiler yemek istiyorum can sıkıntısından ya:27:

Ben de zor tuttum kendimi dün akşam, yesem nolur ki zaten regl olucam gider diyen içimdeki şeytanı zor kovdum. Yersek sonra pişman olup üzülücez canım, yeme sende, en kötü 1 tane 3 ü 1 arada iç.

Günaydın kızlar
geçen hafta 65,300
bu hafta tam 65,000
giden -300 buna da şükür ama kısırdan başka kaçamağım yoktu 200-300 her hafta böyle giderse işim zor :(

bu sabah değişiklik yapıp sütün yanına peynir ve zeytin yeyip öyle çıktım evden bide öyle deneyeceğim

Ben de zor tuttum kendimi dün akşam, yesem nolur ki zaten regl olucam gider diyen içimdeki şeytanı zor kovdum. Yersek sonra pişman olup üzülücez canım, yeme sende, en kötü 1 tane 3 ü 1 arada iç.

yok bebeğim azim kalmadı bende yeiden toparlanmam lazım
çok sıktım galiba kendimi ondan oldu:52::15:

Günaydın kızlar
geçen hafta 65,300
bu hafta tam 65,000
giden -300 buna da şükür ama kısırdan başka kaçamağım yoktu 200-300 her hafta böyle giderse işim zor :(

bu sabah değişiklik yapıp sütün yanına peynir ve zeytin yeyip öyle çıktım evden bide öyle deneyeceğim

iyi vermişinn canım devam et sen kısır o kadar zararlı değildir ya
sonuçta bulgurun bi zararı yok diye biliyorum

Günaydın kızlar.
Bu hafta hiç bozmadım ama muhtemelen bu fazlalık regl olacagım için.. Normal şartlarda bu pazar olması lazım ama daha önce veya gec de olabilir. Zaten inceden ağrım var.
Bu nedenle moralimi bozmuyorum, nasılolsa ben kilo almadım, artık ödem mi neyse :)))))
Bu hafta 76,500 kg
Başlangıc 73, 00 kg

bebeğim sende ben gibisin aynen
yaa ben her hafta aynı muhabbet
vücudum alarm veriyor artık:24:

$images.jpg
kızlar bunlardan aldım

günaydın kızlaaar:)
bugün tartıldım 57.5 çıktım canlar geçen hafta 57.9 dum bu hafta az gitti benden herşeye de dikkat ettim,öyle dişe dokunur bi kaçamağım da olmadı daha düşük olması gerekirdi diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım
dün akşam yemekten sonra bi güzel temizlik yaptım banyoları falan yıkadım biraz yer sildim yediklerimden bişeycik kalmamıştır umarım:)
kahvaltım daa 1.5 dilim ekmek,1 yumurta azıcık da peynir:40:
aynen bende senin gibiyim canım ilk baştaki gibi veremiyoruz maalesef böyle böyle gidecek keşke çabuk gitse
Günaydın kızlar.
Bu hafta 76,500 kg
Başlangıc 73, 00 kg
canım dediğin gibi regl öncesi şişlik olup bittikten sonra güzel bir sonuç görürsün en güzel yanı da o :)
nolcak
kaç g
canım sende pınarla aynı durumdasın benimde bir hafta falan var ben birde 24 günde bir oluyorum pöfff

Günaydın kızlar.
Bu hafta 76,500 kg
Başlangıc 73, 00 kg

Canm benim Günaydın. . Regl olacagindan o400 gr hic moralini bozma .. benim Dünüm yogun geçti giremedim.. Bugün den başlıyorum. Ama kizlar affiniza sığınarak kilomu söylemek istemiyorum :) 69 a inince soylicem ben size . 69 a inene kadar dostlugunuz samimiyetiniz muhabbetiniz icin burda olacağım. . En önemlisi desteginiz.. haziranin 30 u doğum günüm ve ben o gün 60 kilo olacağım hiç şüpheniz olmasın:) :) kız pınar sen ne tatlısın ya.. bakarsın zayiflayinca iki tek atariz senle :) :)

aynen bende senin gibiyim canım ilk baştaki gibi veremiyoruz maalesef böyle böyle gidecek keşke çabuk gitse

canım dediğin gibi regl öncesi şişlik olup bittikten sonra güzel bir sonuç görürsün en güzel yanı da o :)

canım sende pınarla aynı durumdasın benimde bir hafta falan var ben birde 24 günde bir oluyorum pöfff

aynen canım ya 1 hafta önceden başlıyorum şişmeye
bende 24 günde falan oluyorum galiba:30:

Canm benim Günaydın. . Regl olacagindan o400 gr hic moralini bozma .. benim Dünüm yogun geçti giremedim.. Bugün den başlıyorum. Ama kizlar affiniza sığınarak kilomu söylemek istemiyorum :) 69 a inince soylicem ben size . 69 a inene kadar dostlugunuz samimiyetiniz muhabbetiniz icin burda olacağım. . En önemlisi desteginiz.. haziranin 30 u doğum günüm ve ben o gün 60 kilo olacağım hiç şüpheniz olmasın:) :) kız pınar sen ne tatlısın ya.. bakarsın zayiflayinca iki tek atariz senle :) :)

ya ta ben eskişehirdeyim bende gelirdim aranıza:26:

Back