• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

kızlar işler konusunda çok yoğunum biraz
girmedim dünden beri
ama almış başını gitmiş gene muhabbet süper
pınarcım sinirlenme
o yazan arkadaş bayadır yazmadan önce sürekli takipteydi
sen sıkma canını boşver
kızlar benimde regl im yaklaşıyor
durumlar vahim gene şiştim bıktım artık bu durumdan
kaç gündür öğlen yoğurt 7 adet hurma falan yiyorum nerdeyse hiçbişey yemiyorum
amaa açlık değilde can sıkıntısından bişiler yemek istiyorum
hurma en iyi ilaç kilo aldırımı yok en azından tabi suyunu çıkarmadan
haftasonu doğum günü var napcam bilmem:3:

sıkma bebeğim sen yeni vakit buldum baya sinirlendirmiş
nedir bu içkiye takmalar
ne var içiyoruz bunu bu kadar sorun etmeleri abes
ben dün gece 2 kadeh şarap içtim özlemişim:52:

Canım benim bende aynı durumdayım, pazar günü fln regl olcam sanırım, şiştim, tartıdaki rakam hiç düşmüyor kaç gündür. Akşamları sebze fln yiorum. Tatlı krizi fecii, hurma yiorum bende aynen. Gecen gün neredeyse nutella kavonozuna gidiodu elim, diğer elimde vurdum çek elini cıssss diye :))))

Haftasonu kimin doğumgünü yahu?
Gecen cuma da benim bi ark ın dogumgunuydu, pastadan bir çatal aldım ama cok zordu ya durmak:))

İçkimizden kime ne, ona göre diyet yapıp dengeliyoruz tabii ki. Ohh afiyet olmuş şarap da. Kırmızı şarap en masumu, 2 kadehten bişi olmaz cnm

Bi gerildim o şahsa, hem soru soruyor hem cvp veriorum, uslubume, niyetime kötü dio, iyilik yapanda kabahat :))
O yuzden yeni gelenlere cvp vermıcem ben bundan sonra, hıç gerek yok ;))

ohh afiyet olsun kuzum :27: herkes bişilere takıyor boşverin. belki biz içince güzeliz :52::52::52::52:

:52::52::52::52: çok güldüm haklısın canımmm

aaa aşk olsun kuzumm bende burdayım hep seni yalnız bırakır mıyız :34:

Haklısın cnm takıntılı insan çok, fazla kilo bazı insanları kompleksli yapıyor eminim.
Diyette iken her zamanki yediklerimizi yemediğimizden eksiklik duygusu ile başka şeylere sarılıyoruz. Bu bende alkol ve sigara oldu. Tabii ki doğru değil. 2 ay böle idare ettim ama bu hafta başında karar aldım ve onu da bi süre yapmamaya çalışıyorum şu an.
Zaten açızzz, karışmayın yahu, kafayı anca güzel yapıoruz di mi :)))))

Canım o an sen yoktun galiba, ondan tek kaldım dedim. Kimse destek olmadı da o anda bana;(

Afiyet olsun canım :)

Bende kabak yemeği, çorba, 1 dilim ekmek, salata ve yoğurt yedim :)

afiyet olsun canım, destek konusuna gelince de ben şöyle yazmıştım : ''yeni gelenler konu geçmişini okumak yerine soralım cevap alalım istiyorlar, halbuki okusalar bu insanlar ne yapıyor nasıl yapıyorlar anlayacaklar da ne gerek var tabi. ''
daha fazla karışamazdım çünkü soruyu sana özel yazmıştı ve takdir edersin ki seni özelinle vurmaya çalıştı, cevabını da senden alıp gitmesi gerekiyordu. nitekim de, hakkını savunurken kalitesinden ödün vermeyen biri olduğunu gösterdin ;)
özetle yalnız değilsin canım ;)

Son düzenleme:
afiyet olsun canım, destek konusuna gelince de ben şöyle yazmıştım : ''yeni gelenler konu geçmişini okumak yerine soralım cevap alalım istiyorlar, halbuki okusalar bu insanlar ne yapıyor nasıl yapıyorlar anlayacaklar da ne gerek var tabi. ''
daha fazla karışamazdım çünkü soruyu sana özel yazmıştı ve takdir edersin ki seni özelinle vurmaya çalıştı, cevabını da senden alıp gitmesi gerekiyordu. nitekim de, hakkını savunurken kalitesinden ödün vermeyen biri olduğunu gösterdin ;)

O an okumadım demek ki senin yazdığını pardon :(
Gitsin diye cvp yazmayıp uzatmadım.
Kıskananlar var ki, saldırıyorlar bize yahu :))
Teşekkür ederim canımm

Son düzenleme:
O an okumadım demek ki senin yazdığını pardon :(
Gitsin diye cvp yazmayıp uzatmadım.
Kıskananlar var ki, saldırıyorlar bize yahu :))
Teşekkür ederim canımm

ne yapsın aklınca laf söyledi :) takılmamak lazım. sanal ortam, yazıp geçmek kolay karşıdaki üzülür mü kırılır mı diye düşünen yok. kaybımız da yok, biz bize yeteriz.

ne yapsın aklınca laf söyledi :) takılmamak lazım. sanal ortam, yazıp geçmek kolay karşıdaki üzülür mü kırılır mı diye düşünen yok. kaybımız da yok, biz bize yeteriz.

Tabii canımm, gectim gittim zaten.
Hani biz birbirimize kötü şeyler yediğimizde kızıyoruz bile, ama kimse darılmıyor. Hatta ben kaç kere sordum burda öle konuşmayım mı die. Hepiniz de sorun olmadıgını bilakis memnun olacagınızı söylediğimizden rahat konuşuyoruz.

Zaten kalabalık olumca sevmiorum ben burayı, kim kime ne yazıo karışıo :))))

slm kızlar, doktora gittim, bu saate kadar bir şey yemedim, 1,5 litre su içmem gerekti ultrason için. hormonlar, gebelik, kansızlık, smear bir sürü şeye bakacaklar. pazartesi sonuçların tümü belli olacak. çok açım kahvaltı yapmalıyıımmm acilen :)
canım inşallah sonuçlar iyi çıkar merakla bekliyorum
Canım o an sen yoktun galiba, ondan tek kaldım dedim. Kimse destek olmadı da o anda bana;(

bende okumuştum ama cezalı olduğum için yazamadım canım :(

Slm kızlar herkese iyi akşamlar rukiyecim ins iyi sonuckar alırsın Pınarcım kimbededi anlamadim ben bayada okudum gecmisi ans denkgelmedim ben olsaydim güzel mugabbet ederdim:)şahısla bugün ogunlrim sabah ayni fiks kahvaltim öğlen bi tatliyedim sütlü aksam salata yoğurt arda baya neyve yedim bugun şekeri biraz kacirdim

Slm kızlar herkese iyi akşamlar rukiyecim ins iyi sonuckar alırsın Pınarcım kimbededi anlamadim ben bayada okudum gecmisi ans denkgelmedim ben olsaydim güzel mugabbet ederdim:)şahısla bugün ogunlrim sabah ayni fiks kahvaltim öğlen bi tatliyedim sütlü aksam salata yoğurt arda baya neyve yedim bugun şekeri biraz kacirdim

afiyet olsun canım, süt durumun nasıl düzelmiştir umarım.

günaydın kızlaaar:)
bugün tartıldım 57.5 çıktım canlar geçen hafta 57.9 dum bu hafta az gitti benden herşeye de dikkat ettim,öyle dişe dokunur bi kaçamağım da olmadı daha düşük olması gerekirdi diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım
dün akşam yemekten sonra bi güzel temizlik yaptım banyoları falan yıkadım biraz yer sildim yediklerimden bişeycik kalmamıştır umarım:)
kahvaltım daa 1.5 dilim ekmek,1 yumurta azıcık da peynir:40:

Nerelerdesin canım sen yaa, tek kaldım :(((

aaa pınarcım yazılanları okudum da şimdi o gün ben de vardım ama direk bi taraf olmak istemedim sen seviyeli bi şekilde savunmanı yaptın zaten ben de yanlış anlaşılmalar yüzünden can sıkılmasın şeklinde şunu yazmıştım "kızlar gerilmeyelim lütfen bence bi yanlış anlaşılma oldu boşverin üstünde durmayın,bizim topiğimizde herkes birbirine sevecen davranır burda bi arkadaşlık kurduk artık bizim birbirimize karşı uslubumuz daha sıcak o yüzden yeni gelenlere direk cevap verince yanlış anlaşıldı sanırsam ama 'yeni' olduğu için yoksa kimse kimseyi şu konuşmalar dışında tanımıyo art niyet de geliştiremez kırgınlıklar olmasın lütfen:)" yalnız değildin yani tatlım:34:

Düzeldi cnm sanrm o ara nazara geldi artik baskalarinin yaninda emzirmemeye özen gosteriyorum hani kötü gözle bajtiklarindan dil ohh yavrum nasıl eniyo fln demeleri bile yetiyomus:)

canım sevindim sütünün düzelmesine nazar konusunda da doğru düşünmüşsün dikkat et annenin bile nazarı değebiliyomuş sen de maşallah de duayla emzir hep bol bol olsun sütün:)

Back