- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 118
aynen ya takıntılı insanlar günahsa bize günah içiyoz diye
onlaramı günah yazılıyor sanki
çok güldüm haklısın canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ya takıntılı insanlar günahsa bize günah içiyoz diye
onlaramı günah yazılıyor sanki
Nerelerdesin canım sen yaa, tek kaldım ((
kızlar işler konusunda çok yoğunum biraz
girmedim dünden beri
ama almış başını gitmiş gene muhabbet süper
pınarcım sinirlenme
o yazan arkadaş bayadır yazmadan önce sürekli takipteydi
sen sıkma canını boşver
kızlar benimde regl im yaklaşıyor
durumlar vahim gene şiştim bıktım artık bu durumdan
kaç gündür öğlen yoğurt 7 adet hurma falan yiyorum nerdeyse hiçbişey yemiyorum
amaa açlık değilde can sıkıntısından bişiler yemek istiyorum
hurma en iyi ilaç kilo aldırımı yok en azından tabi suyunu çıkarmadan
haftasonu doğum günü var napcam bilmem
sıkma bebeğim sen yeni vakit buldum baya sinirlendirmiş
nedir bu içkiye takmalar
ne var içiyoruz bunu bu kadar sorun etmeleri abes
ben dün gece 2 kadeh şarap içtim özlemişim
ohh afiyet olsun kuzum herkes bişilere takıyor boşverin. belki biz içince güzeliz
çok güldüm haklısın canımmm
aaa aşk olsun kuzumm bende burdayım hep seni yalnız bırakır mıyız
akşam yemeğim, bezelye, yoğurt, yarım dilim ekmek.
Afiyet olsun canım :)
Bende kabak yemeği, çorba, 1 dilim ekmek, salata ve yoğurt yedim :)
afiyet olsun canım, destek konusuna gelince de ben şöyle yazmıştım : ''yeni gelenler konu geçmişini okumak yerine soralım cevap alalım istiyorlar, halbuki okusalar bu insanlar ne yapıyor nasıl yapıyorlar anlayacaklar da ne gerek var tabi. ''
daha fazla karışamazdım çünkü soruyu sana özel yazmıştı ve takdir edersin ki seni özelinle vurmaya çalıştı, cevabını da senden alıp gitmesi gerekiyordu. nitekim de, hakkını savunurken kalitesinden ödün vermeyen biri olduğunu gösterdin
O an okumadım demek ki senin yazdığını pardon
Gitsin diye cvp yazmayıp uzatmadım.
Kıskananlar var ki, saldırıyorlar bize yahu :))
Teşekkür ederim canımm
ne yapsın aklınca laf söyledi :) takılmamak lazım. sanal ortam, yazıp geçmek kolay karşıdaki üzülür mü kırılır mı diye düşünen yok. kaybımız da yok, biz bize yeteriz.
canım inşallah sonuçlar iyi çıkar merakla bekliyorumslm kızlar, doktora gittim, bu saate kadar bir şey yemedim, 1,5 litre su içmem gerekti ultrason için. hormonlar, gebelik, kansızlık, smear bir sürü şeye bakacaklar. pazartesi sonuçların tümü belli olacak. çok açım kahvaltı yapmalıyıımmm acilen :)
Canım o an sen yoktun galiba, ondan tek kaldım dedim. Kimse destek olmadı da o anda bana;(
maşallah canım iradene sahip olabilmen güzel şey çok kafana takma kırılacak illaki sen de vereceksin:)
sıkıntı yapma bence de birkaç hafta gitmez sonra birden gider, sen yeter ki tedbiri elden bırakma.
Slm kızlar herkese iyi akşamlar rukiyecim ins iyi sonuckar alırsın Pınarcım kimbededi anlamadim ben bayada okudum gecmisi ans denkgelmedim ben olsaydim güzel mugabbet ederdim:)şahısla bugün ogunlrim sabah ayni fiks kahvaltim öğlen bi tatliyedim sütlü aksam salata yoğurt arda baya neyve yedim bugun şekeri biraz kacirdim
canım inşallah sonuçlar iyi çıkar merakla bekliyorum
inşallah canım, teşekkürler.
afiyet olsun canım, süt durumun nasıl düzelmiştir umarım.
Nerelerdesin canım sen yaa, tek kaldım ((
Düzeldi cnm sanrm o ara nazara geldi artik baskalarinin yaninda emzirmemeye özen gosteriyorum hani kötü gözle bajtiklarindan dil ohh yavrum nasıl eniyo fln demeleri bile yetiyomus:)