• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Wow supermis ben simdilik Leslie sansone un 5mile ini yapıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Faydasını görüyor musun ? Terletiyor mu yoruyor mu yani ? Ve leslie ile kilo verebildin mi canım?

Bugün yediklerim ;

Sabah : Buğday ekmeği arasına light kaşar ile yapılmış tost, bir yumurta, yarım salatalık .

Ara: meyveli yoğurt + mısır patlağı

Öğlen yiyemedim çünkü acıkmadım bir de sıkıntıdan yiyesim yok.

Ara : 2 tane çikolatalı diet bisküvi

Akşam : Salata + 3 köfte .

Ve su + yeşilçay.

Aksam yemegim: corba, ispanak, 1 dilim ekmek, domates salatasi, yogurtlu semizotu, tere, maydonoz
Bol yesilli oluo artik benim ogunlerim, kahvaltim bile :))))

Çok terlemiyorsun ama 1saat sürekli yurudugundeki etkiye sahip düzenli olarak başlayalı 5gun oldu zaten daha çok yeni :) ama varsa uzun süre deneyen bize fikir verebilir var mıdır kiiii?

Bugun ogunlerim cok şaştı. Sabah doktora gidince kahvaltim 11 de oldu. Aksam yemeğimi 19.30 da yedim aralarda 2 saatte bir ara ogunle gecti. Aksam yemegim pinarcimdan ogrendigim kaşarli mantar yeşillik yogurt :) bir saat sonrada kendime sut yaparim.

Bugun ogunlerim cok şaştı. Sabah doktora gidince kahvaltim 11 de oldu. Aksam yemeğimi 19.30 da yedim aralarda 2 saatte bir ara ogunle gecti. Aksam yemegim pinarcimdan ogrendigim kaşarli mantar yeşillik yogurt :) bir saat sonrada kendime sut yaparim.

Afiyet olaun cnm.
Begendin mi?
Doyuruyor degil mi

Slm kızlar yogun bir günün sonrasinda burdayim kahvaktim iki ek yumurta peynir zeytin öğle yoğurt salata aksam patates salatasi bi dlm börek yarim pasta teyzosumun doğum günüydu ikide cay bukadar yatmdanda yoğurt yicem hepinize hayrli aksamlar

Slm kızlar yogun bir günün sonrasinda burdayim kahvaktim iki ek yumurta peynir zeytin öğle yoğurt salata aksam patates salatasi bi dlm börek yarim pasta teyzosumun doğum günüydu ikide cay bukadar yatmdanda yoğurt yicem hepinize hayrli aksamlar

Teyzosun bozmus cnm senin diyeti :)
Yarin toparlarsin artik.

tadına alışırsın canım belli bir zaman sonra, hatta sade su tuhaf gelmeye başlar :1::1:
eczanelerde ingiliz karbonatı adı altında farklı farklı firmaların ürünü satılıyor, farketmez yani, doğrudur aldığın :34:
1,5 litre içtim bugün tuvalete çıkardı rahat bir şekilde işe yaradı sanırım :)))
ve ben geldimmm. sonuçlarımı aldım. kötü haber şekerim varmış :26::26::26: hormonlarımda falan bişi yok ama şeker ilacına başlıyorum :5::5:

geçmiş olsun canım en azından problemini öğrendin diyetisyene de gidersen daha iyi olur artık senin için

akşam yemeğim taze fasulye ve yoğurt yarım dilim ekmek sonra türk kahvesi ve fındık yiyerek günü tamamladım şimdi çalıkuşunu izliyorum

Aksam yemegim: corba, ispanak, 1 dilim ekmek, domates salatasi, yogurtlu semizotu, tere, maydonoz
Bol yesilli oluo artik benim ogunlerim, kahvaltim bile :))))

canım sana sormak istiyorum kalori hesabıyla diyet yapıyorum o kalorilerin bir kısmı 1 dilim pasta felan oluyo böylede kilo verilebilir mi

bebeğim en azından neyin oldugunu öğrenmen iyi oldu
zayıfladıgın zaman o hapa ihtiyacın kalmıycak hiç üzülme sen
bak kiloları nasıl vercen artık:27:

Back