Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wow supermis ben simdilik Leslie sansone un 5mile ini yapıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aksam yemegim: corba, ispanak, 1 dilim ekmek, domates salatasi, yogurtlu semizotu, tere, maydonoz
Bol yesilli oluo artik benim ogunlerim, kahvaltim bile :))))
Bugun ogunlerim cok şaştı. Sabah doktora gidince kahvaltim 11 de oldu. Aksam yemeğimi 19.30 da yedim aralarda 2 saatte bir ara ogunle gecti. Aksam yemegim pinarcimdan ogrendigim kaşarli mantar yeşillik yogurt :) bir saat sonrada kendime sut yaparim.
Afiyet olaun cnm.
Begendin mi?
Doyuruyor degil mi
Slm kızlar yogun bir günün sonrasinda burdayim kahvaktim iki ek yumurta peynir zeytin öğle yoğurt salata aksam patates salatasi bi dlm börek yarim pasta teyzosumun doğum günüydu ikide cay bukadar yatmdanda yoğurt yicem hepinize hayrli aksamlar
Bende katılmak istiyorum size
Bende katilmak istiyorummmmmmm :)
1,5 litre içtim bugün tuvalete çıkardı rahat bir şekilde işe yaradı sanırım :)))tadına alışırsın canım belli bir zaman sonra, hatta sade su tuhaf gelmeye başlar
eczanelerde ingiliz karbonatı adı altında farklı farklı firmaların ürünü satılıyor, farketmez yani, doğrudur aldığın
ve ben geldimmm. sonuçlarımı aldım. kötü haber şekerim varmış :26::26::26: hormonlarımda falan bişi yok ama şeker ilacına başlıyorum
Aksam yemegim: corba, ispanak, 1 dilim ekmek, domates salatasi, yogurtlu semizotu, tere, maydonoz
Bol yesilli oluo artik benim ogunlerim, kahvaltim bile :))))
Bugun ogunlerim cok şaştı. Sabah doktora gidince kahvaltim 11 de oldu. Aksam yemeğimi 19.30 da yedim aralarda 2 saatte bir ara ogunle gecti. Aksam yemegim pinarcimdan ogrendigim kaşarli mantar yeşillik yogurt :) bir saat sonrada kendime sut yaparim.