akşam köfte varsa tamamdır
kayınvalideler hiç istemez öle güzel görünmemizi herhalde
zaten oğullarından kıskanıolar
yaz yaz olacakları bende merak ettim
benimkide valla yeter kızım zayıflama artık
şunu ye bunu ye
geçen demiştim ya 5 kere söyledi yemiycem anne 5 kere dedim
bütün emeklerim boşuna mı gitsin dedim
peygamber efendimiz bile 3 ten fazla söylemeyin diyo dedim ne bu ısrar bak şimdi
birden sinir oldum
valla kuzum kayınvalidemi ne zaman görürüm bilmiom nişanlım temmuz başı gelicektemmuza kadar çok güzel kilo vermem şart yani ilk beni gördüklerinde tepkilerini yazarım zaten bol bol güleriz kayınvalidem azıcık kilo konusunda kompleksi de kendisi 100 e yakın olunca zayıf birini görünce kıskançlık krizlerine giriyor.
amann boşver kızım yaaa hiç sinirini bozma benimkiside kilo değil vücudum ödemli diyoryaklaşık 45 kilo kadar ödemi var benim kayınvalidenin
ay ayy o zaman fena çatlıycak desene
benim kide ayar oluyor oğlu benle kalıyor diye hasedinden çatlıyor valla
valla kuzum kayınvalidemi ne zaman görürüm bilmiom nişanlım temmuz başı gelicektemmuza kadar çok güzel kilo vermem şart yani ilk beni gördüklerinde tepkilerini yazarım zaten bol bol güleriz kayınvalidem azıcık kilo konusunda kompleksi de kendisi 100 e yakın olunca zayıf birini görünce kıskançlık krizlerine giriyor.
amann boşver kızım yaaa hiç sinirini bozma benimkiside kilo değil vücudum ödemli diyoryaklaşık 45 kilo kadar ödemi var benim kayınvalidenin
benimkide valla yeter kızım zayıflama artık
şunu ye bunu ye
geçen demiştim ya 5 kere söyledi yemiycem anne 5 kere dedim
bütün emeklerim boşuna mı gitsin dedim
peygamber efendimiz bile 3 ten fazla söylemeyin diyo dedim ne bu ısrar bak şimdi
birden sinir oldum
aynen ya kasmamda artık takmam da
yane çatlasınlar
ben bu kiloda hamile falan kalamam zayıflamam lazım
o kilonun bedenime oturması için 2 sene falan vaktim var sonra hamile kalıcam dedim
şimdi ısrar etmiyo kayınpederde kızım ne yedin daha diyo sonra eşime
o pek masrafsız bu kızda diyo
ahh bebeim ahh hepsimizde aynı dert desene. kendi kızalrına gelince öyle olmuyo ama bende ona ayarım. biz geliniz ya ondan böle. neyse sinirimi bozmucam sonra çenemi tutamıom fena gelin oluombide benim annemde kilolu değil düşünün artık kıskançlığın dozunu
başka topiğe gerek kalmadı biz muhabbeti burdanda çevirmeye başladık
1 temmuz a kadar süper kilo verirsin cnm ben inanıyorum.
45 kg ödem
kıskansın cnm senii
hhahahahhahahah, masraf fln, yahu ne gereksiz laflar
aynen benim annemde zayıf
ama kaynanam zayıflayamıyo yemek düzeni yok çalışıyor
allahtan kocam bana laf söyletmiyor
hiç bişey diyemiyorlar artık
inşallah canım inşalaahazimliyim kararlıyım. hiç olmadığım kadar hemde. yarın bu arada kan tahlillerim var benim sabahtan doktora gidicem :26:
benim komşunun biri de yürüyüşe başladı, hava soğuk olsa bile yürüyor ama boğazını tutamıyo, gram veremiyo :) sen nasıl verdin diyip duruyo :) beni her gördüğünde süzüyo baştan ayağa.
öğle yemeğim, 1haşlanmış yumurta,yarım kk peynir, 5 zeytin, domates, biber, 1 dilim ekmek.
benim komşunun biri de yürüyüşe başladı, hava soğuk olsa bile yürüyor ama boğazını tutamıyo, gram veremiyo :) sen nasıl verdin diyip duruyo :) beni her gördüğünde süzüyo baştan ayağa.
öğle yemeğim, 1haşlanmış yumurta,yarım kk peynir, 5 zeytin, domates, biber, 1 dilim ekmek.
bende niyetleniyorum kan tahlillerime bi baktırıyım diyom
ayy yok bacım benimkisi evde çalışmıyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?