süper canım ne güzel veriyorsun sen
bende işim çok yoğun zaten yazmak istemedim sabah
tartıldım 62 .70 çıktım
geçen haftayla aynı yane
ama bugün ödem söksün diye hap aldım geceden ishalim yane yemek falan hak getire artık buda çözüm olmassa
şevkim kırılcak valla
canım aç kalarak kilo veremezsin, 2.5 saatte bir bişiler yemen lazım.
Günlük etini de sebzeni de yemen lazım.
Evet sen ara öğün yapmıyosun hiç, öle olmaz, kan şekerini dengede ortada tutman lazım, arada bişiler yiyerek hep metabolizmanı çalıştırıyorsun bu da hızını arttırıp günlük alman gereken kalori miktarını yükseltiyor. Ne kadar yükselirse, az kalorili besinler tükettiğimizde kilo veriyoruz. Mantık bu.
Neyse bugün temizledin bağısaklarını tümden, artık kurallara tam uy tamam
"öyle fazladan yediğim zaman hemen kilo yapışmış gibi takıyorum valla biz normale dönünce de azıcık fazla yesek kuruntumuz sağolsun kilo yapar koyarız kenara" lafına çok güldüm canım ya ama gerçekten haklısın.
alkol ü kesin çözüme ulaştırmam lazım, dedimya belki akupunktur ile alkolü devredışı bırakıcam ve kilo vermemi hızlandırıcam. Başka çarem kalmadı.
Bu da benim hastalığım işte kızlar
sakın sevkin kirilmasin kilon az virazda ondan zor gidiyo ilaca alistrma kendini cnm
Ya bilmislik yapmak istemem ama gercekten cok ac kaliyosunuzac kalinca bünye direnirmis disardan geln bişey olmayinca depolarmis belkide ondan böyle oluyo
süper canım ne güzel veriyorsun sen
bende işim çok yoğun zaten yazmak istemedim sabah
tartıldım 62 .70 çıktım
geçen haftayla aynı yane
ama bugün ödem söksün diye hap aldım geceden ishalim yane yemek falan hak getire artık buda çözüm olmassa
şevkim kırılcak valla
merhaba kızlar bu arada..
dün giremedim nete dünkü yediklerim;
sabah menemen, peynir 5 tane zeytin 1 dilim ekmek. arada 1 veya 2 incir yedim sanırım. öğlen büyük bir kase tulum peynirli salata.
arada yarım portakal. akşam tavuk yoğurtlu kabak mücver 1 kaşık bulgur pilavı. yemekden sonra bundan sonra bişey yemiycem. dün akşam eşim çok yorgunum dedi yürüyüşe çıkamadık malesef.
bugün sabah 3 zeytin 1kk tulum peyniri 1 haşlanmış yumurta yarım çay kaşığı bal 1\3 simit. simite dayanamıyorum buzlukda vardı eşim ısıtalım dedi oda bitti artık almıycam eve fazla yedim bu ara farkındayım. kuru incir de yemiyim diyorum şeker fazlaymış sanırım içinde bilmiyodum onun yerine kuru kayısı alıcam bir ara. bu gün spor yapmam lazım.
tamm canım pazartesi başlıycam söz çok stresli oldum bu aralar
biraz şöle dursun kenarda deli olcam yoksa
eşime yansıyor sinirli halim
selam kızlarlar bayadır giremiyordum sabah kahvaltım 1 yumurta 1 dlim ekmek 1 bardak şekersiz cay tartılamadım çünkü evde tartım yok cok merak ediyorum kaç kilo oldugumu ama kilo verdiğim gayet belli oluyor
canım şevkin kırılmasın bu kadar da kafaya takıp ilaç alıcak boyuta gelme,vucudumuzdaki biçok şey beynimiz sayesinde gelişiyo bence biraz sal kendini ve diyet modunda gibi davranma belki de bu kadar üzerinde durduğun için böyle
hepimizin bi takıntısı var işte canım onları yenmeye çalışıcaz beraber kilo almayı bi durdurabilsek rahatlarız da
yansır tabii cnm illa ki, yıpratma kendini de eşini de bu kadar, kilo bu sonuçta gider noolcak.
Buraya da yazayım. İki topik birden götürüyorum
Kızlaaaar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Pazartesi yani 3 martta başlamıştım diyetime.
Bugün ayın 7.si , 5 .günüm.
4 gündür diyet yapıyorum . Veeeeeeeeeeeeeee 1.600 vermişimmmmmmmmm
Salatam ton balıklı gelmiş
tebrik ederim cnm, devamını dilerim
oh oh ne güzel, afiyet olsun cam.
ne güzel ton balığı yemen.
ben hiç sevmiorum tümden deniz ürünlerini
çok büyük kayıp biliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?