Ki en taze balık ve deniz ürünlerinin olduğu yerde yaşarken. Ankara bu konuda en şanslılardan. Değerlendir derim ben azar azar da olsa.
yok ya yiyemiorum, tamamen psikolojik bi sorun bu, küçükken annem zorla ağzıma tıkardı ben çıkarırdın, döverdi yine yedirirdi ben yine çıkarırdım.
evet Ankara da güzel balık restaurant lar var . defalarca ısrar üzerine yedim ama yutamıyorum, ağzımda dönüo dönüo yutamıyorum, üstüne başka bişiler alıyorum rakı içiorum fln da anca yutuyorum
ayy kıyamam canım yaa. evet annelerin ısrarı sonradan böle çıkıyo. Bende tam senin tersin 3 öğün balık yerim yani :) e deniz kenarında olmanında bir avantajı sanırım :))
ne güzel cnm, yemeye devammm
deniz kenarında yaşayanlar sevio evet
ben doğma büyüme Ankara lı olunca, et ci memleket, sebze alışkanlığı bile bizde pek yoktur.
düşün sebze yemeğinde bile illaki et olacak.
soğuk zeytinyağlıların yüzüne bile bakılmaz, ancak masada ortada şekil olsun die konur misafire
yok ya yiyemiorum, tamamen psikolojik bi sorun bu, küçükken annem zorla ağzıma tıkardı ben çıkarırdın, döverdi yine yedirirdi ben yine çıkarırdım.
Evet ankara da güzel balık restaurant lar var . Defalarca ısrar üzerine yedim ama yutamıyorum, ağzımda dönüo dönüo yutamıyorum, üstüne başka bişiler alıyorum rakı içiorum fln da anca yutuyorum
ayy kıyamam canım yaa. Evet annelerin ısrarı sonradan böle çıkıyo. Bende tam senin tersin 3 öğün balık yerim yani :) e deniz kenarında olmanında bir avantajı sanırım :))
heheheh haklısın. bizdede zeytin yağı ve deniz ürünleri bol olunca kırmızı etin yüzüne bakılmıyor. :))) tam tersi yani. Mesela ben sebze yemekleri etli oldumu yiyemem. aynen senin balıktaki gibi yutamıom
hemen tıkadı ya gitmedi yarısı kaldı öle
ben tavuklu dedim o ton balıklı getirmiş
çok yoğun salata isteyen var diyo
eskişehir benle toptan rejime girmiş
canım mücver yağda kızartılarak yapılmıyo mu? pek yeme bence.
tulum peyniri e çok tuzlu, başka peynir yesen?
simit e de takma bu kadar, 1 simit 3 dilim ekmeğe eşdeğer, bu yüzden günlük alman gereken ekmek limitin dolmuş, bugün daha ekmek yeme.
kuru incir, sonuçta bir meyve, şeker çok varmış die takılma, ha her gün de aynı şeyi yeme tabi.
mücveri kızartmadım canım teflonda yapışmıycak kadar zeytin yağıyla pişirdim çok lezzetli oldu tavsiye ederim.. lora benziyor aldığım tulum peyniri daha çok.. leslie yle 2 mil yürüdüm az önce epey ter atıyor insan sevdim ben bu videoları dışarı çıkamadığım zaman en azından bunu yaparım ben.
hahahahahaha
yaz yaklaşıo ya , ondan tüm kızlar diyette
valla ya benim tavuk yattı bugün nese yedim biraz kaldırdım yeter herhalde
doğru diyon canım ama o ilacı almam lazım dı
karnıma dokundugun zaman acıyodu o derece oldum yne
hergün içilcek bi ilaç değil zaten
şu an çok rahatım yani benim onu içmem lazımdı
çıktım diyet modundan merak etmeyin yeter sıkıldım çünkü
artık öle canım bişey isteyince yicem
korkmayın sinirimden diyom ben onu
ara öğünde incir hurma yiyiorum süt içiyorum
alıştım bende çünkü sıkılıyorum bişiler arıorum çünkü
bende bugün geç kahvaltı yaptım 11.30 da: omlet, iceberg, domates, salatalık, beyaz peynir yedim. yeşil çay ile
10.30 da sütlü kahve içtim.
2 de 10 tane badem yedim
şimdi yine yeşilçay içiorum
karbonatlı su devam, 1 lt içtim henüz
afiyet olsun canımm devam devam:)
gün içinde 1 porsiyonluk et veya tavuk veya balık ye de cnmi ne zaman yersen ye
yerim biraz daha kalandan canım aç hissetmiyorum zaten meraklanma
30 dk yürüdm geldm dışarda
su içiyorum bol bol
iyi yapıyosun canım ye tabi hiç bişey yemeyerek bu iş olmaz,ilacı da başka kullanmazsın zaten bi kereden bişeycik olmaz:)
aaa süper yapmışsın cnm yürümekle
aman dikkat et eskişehirde olaylar varmış, seni de alıp götürmesinler yürüken
yok bebeğim olayların tam tersine gittim ben ama
çok korkutucu silahlı silahlı adamlar savaş çıktı dersin
miting tam dibimizde tepemizde helikopterler dönüp duruyor
ürkütücü yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?