Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Ki en taze balık ve deniz ürünlerinin olduğu yerde yaşarken. Ankara bu konuda en şanslılardan. Değerlendir derim ben azar azar da olsa.

yok ya yiyemiorum, tamamen psikolojik bi sorun bu, küçükken annem zorla ağzıma tıkardı ben çıkarırdın, döverdi yine yedirirdi ben yine çıkarırdım.

evet Ankara da güzel balık restaurant lar var . defalarca ısrar üzerine yedim ama yutamıyorum, ağzımda dönüo dönüo yutamıyorum, üstüne başka bişiler alıyorum rakı içiorum fln da anca yutuyorum

ayy kıyamam canım yaa. evet annelerin ısrarı sonradan böle çıkıyo. Bende tam senin tersin 3 öğün balık yerim yani :) e deniz kenarında olmanında bir avantajı sanırım :))

ayy kıyamam canım yaa. evet annelerin ısrarı sonradan böle çıkıyo. Bende tam senin tersin 3 öğün balık yerim yani :) e deniz kenarında olmanında bir avantajı sanırım :))

ne güzel cnm, yemeye devammm

deniz kenarında yaşayanlar sevio evet

ben doğma büyüme Ankara lı olunca, et ci memleket, sebze alışkanlığı bile bizde pek yoktur.
düşün sebze yemeğinde bile illaki et olacak.
soğuk zeytinyağlıların yüzüne bile bakılmaz, ancak masada ortada şekil olsun die konur misafire

heheheh haklısın. bizdede zeytin yağı ve deniz ürünleri bol olunca kırmızı etin yüzüne bakılmıyor. :))) tam tersi yani. Mesela ben sebze yemekleri etli oldumu yiyemem. aynen senin balıktaki gibi yutamıom

ayy kıyamam canım yaa. Evet annelerin ısrarı sonradan böle çıkıyo. Bende tam senin tersin 3 öğün balık yerim yani :) e deniz kenarında olmanında bir avantajı sanırım :))

hemen tıkadı ya gitmedi yarısı kaldı öle
ben tavuklu dedim o ton balıklı getirmiş
çok yoğun salata isteyen var diyo
eskişehir benle toptan rejime girmiş

heheheh haklısın. bizdede zeytin yağı ve deniz ürünleri bol olunca kırmızı etin yüzüne bakılmıyor. :))) tam tersi yani. Mesela ben sebze yemekleri etli oldumu yiyemem. aynen senin balıktaki gibi yutamıom

valla güzel bi alışkanlık bence, kıymetini bil

mücveri kızartmadım canım teflonda yapışmıycak kadar zeytin yağıyla pişirdim çok lezzetli oldu tavsiye ederim.. lora benziyor aldığım tulum peyniri daha çok.. leslie yle 2 mil yürüdüm az önce epey ter atıyor insan sevdim ben bu videoları dışarı çıkamadığım zaman en azından bunu yaparım ben.

kızartmadan yapmana sevindim. tulum da lor peynirine benziosa sorun yok.
leslie çok iyi aslında dediğin gibi, ben bi kere yapmıştım sıkılmıştık azcık
devamlı yapan arkadaşlarımız var burda rukiye gibi. sevdiysen harika, yap tabii

bende bugün geç kahvaltı yaptım 11.30 da: omlet, iceberg, domates, salatalık, beyaz peynir yedim. yeşil çay ile
10.30 da sütlü kahve içtim.
2 de 10 tane badem yedim
şimdi yine yeşilçay içiorum
karbonatlı su devam, 1 lt içtim henüz

iyi yapıyosun canım ye tabi hiç bişey yemeyerek bu iş olmaz,ilacı da başka kullanmazsın zaten bi kereden bişeycik olmaz:)

afiyet olsun canımm devam devam:)

iyi yapıyosun canım ye tabi hiç bişey yemeyerek bu iş olmaz,ilacı da başka kullanmazsın zaten bi kereden bişeycik olmaz:)

zaten kullanılmaz canım
bağırsakları bozuyor direk ben tatildeyken alıyodum
sürekli yediğimiz için tatilde
her zaman kullansam şu yiyip kussan tiplere dönerim
bende yiyip .......

şu an rahatladı vücudum şişlik hissetmiyorum nefes almam mı bile normale döndü

aaa süper yapmışsın cnm yürümekle
aman dikkat et eskişehirde olaylar varmış, seni de alıp götürmesinler yürüken

yok bebeğim olayların tam tersine gittim ben ama
çok korkutucu silahlı silahlı adamlar savaş çıktı dersin
miting tam dibimizde tepemizde helikopterler dönüp duruyor
ürkütücü yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…