canım ya ama inan emeklerim boşa gitmiş gibi hissediyorumama vazgeçmicem #direnselcan
Kızlar bende sabah diyetisyenime gittim.
Başlangıç kilo : 73 (08.01.2014)
Geçen haftaki kilo: 67,5 (28.02.2014)
Bugünki kilo : 67,1 (07.01.2014)
İlk hedef kilo : 60 (15.04.2014)
Son hedef kilo : 55 (01.07.2014)
Yani kaçamaklara rağmen kilo veriyorum ama biliosunuz haftasonu kaçamaklarım yüzünden bu hafta 5 gün doğru düzgün bişi yemedim.
Benim ne yapıp edip şu alkol alışkanlığımı aza indirgemem lazım, sırf bu yüzden akapunktur yaptırabiirim :44::44:
Arkadaşlar sizler de kafanızı bu kadar takmayın, kilo vermek psikoloji ile de alakalı. Temel kurallara uyun sadece.
Şimdi bana diyetisyenim bambaşka bi liste verdi. Gün içinde mutlaka yemem gerekenler listesi. Çoğu bildiğimiz şeyler zaten.
Temel prensip günde en az 2.5 litre su, 2,5 saatte bir bişi yemek, 3 dilim ekmekten fazlası yok, şeker-tatlı yok, 2 meyve kesin var, 1 porsiyon et/tavuk/balık, 1 porsiyon sebze, 3 kez yoğurt/süt/ayran, 1 yumurta, 60 gr peynir, 5 zeytin, 3 tam ceviz veya 10 badem veya 15 fındık (hepsinden az karışım da olabilir), 1 yemek kaşığı pekmez. Ekmek yerine geçen şeyler: çorba, kuru baklagil - bunlardan yiyecekseniz günlük limit olan 3 ekmeği çekerek dengeleyeceksiniz. yani 1 kase çorba 1 dilim ekmek demek veya yarım küçük tabak susuz kuru fasulye yine 1 dilim ekmek demek.
günlük yenmesi gerekenleri ister bi seferde ister bölerek yiyebilirsiniz, dengeleyeceğiz yani.. Örneğin 1 porsiyon eti ister bi seferde, ister hem öğlen hem akşam yarım yarım, ya da sebze yemeğinin içinde hem öğlen hem akşam yiyebilirsiniz. Ama mutlaka gün içinde bunların hepsi yenecek!
Sizlerle yeni durumumu paylaşmak istedim. Bende yasakları delen bi kişilik olduğumdan, böyle bir liste belkide daha iyi olacak, sizlerde isterseniz deneyebilirsiniz
Hepinizi öpüyorum
canım kaçamaklara rağman kilo vermişsin ne güzel bi de kaçamak olmasa daha iyi gider,bence nisan 15e kadar hiç kaçamak yapma alkol de dahil ve hedefine ulaş derim:)
bizi bilgilendirdiğin için de sağolasın bana da faydası olucak
bide bu kafaya takma olayı çok kötü ya ben de de var öyle fazladan yediğim zaman hemen kilo yapışmış gibi takıyorum valla biz normale dönünce de azıcık fazla yesek kuruntumuz sağolsun kilo yapar koyarız kenara
süper canım ne güzel veriyorsun senKızlar bende sabah diyetisyenime gittim.
Başlangıç kilo : 73 (08.01.2014)
Geçen haftaki kilo: 67,5 (28.02.2014)
Bugünki kilo : 67,1 (07.01.2014)
İlk hedef kilo : 60 (15.04.2014)
Son hedef kilo : 55 (01.07.2014)
Yani kaçamaklara rağmen kilo veriyorum ama biliosunuz haftasonu kaçamaklarım yüzünden bu hafta 5 gün doğru düzgün bişi yemedim.
Benim ne yapıp edip şu alkol alışkanlığımı aza indirgemem lazım, sırf bu yüzden akapunktur yaptırabiirim :44::44:
Arkadaşlar sizler de kafanızı bu kadar takmayın, kilo vermek psikoloji ile de alakalı. Temel kurallara uyun sadece.
Şimdi bana diyetisyenim bambaşka bi liste verdi. Gün içinde mutlaka yemem gerekenler listesi. Çoğu bildiğimiz şeyler zaten.
Temel prensip günde en az 2.5 litre su, 2,5 saatte bir bişi yemek, 3 dilim ekmekten fazlası yok, şeker-tatlı yok, 2 meyve kesin var, 1 porsiyon et/tavuk/balık, 1 porsiyon sebze, 3 kez yoğurt/süt/ayran, 1 yumurta, 60 gr peynir, 5 zeytin, 3 tam ceviz veya 10 badem veya 15 fındık (hepsinden az karışım da olabilir), 1 yemek kaşığı pekmez. Ekmek yerine geçen şeyler: çorba, kuru baklagil - bunlardan yiyecekseniz günlük limit olan 3 ekmeği çekerek dengeleyeceksiniz. yani 1 kase çorba 1 dilim ekmek demek veya yarım küçük tabak susuz kuru fasulye yine 1 dilim ekmek demek.
günlük yenmesi gerekenleri ister bi seferde ister bölerek yiyebilirsiniz, dengeleyeceğiz yani.. Örneğin 1 porsiyon eti ister bi seferde, ister hem öğlen hem akşam yarım yarım, ya da sebze yemeğinin içinde hem öğlen hem akşam yiyebilirsiniz. Ama mutlaka gün içinde bunların hepsi yenecek!
Sizlerle yeni durumumu paylaşmak istedim. Bende yasakları delen bi kişilik olduğumdan, böyle bir liste belkide daha iyi olacak, sizlerde isterseniz deneyebilirsiniz
Hepinizi öpüyorum
süper canım ne güzel veriyorsun sen
bende işim çok yoğun zaten yazmak istemedim sabah
tartıldım 62 .70 çıktım
geçen haftayla aynı yane
ama bugün ödem söksün diye hap aldım geceden ishalim yane yemek falan hak getire artık buda çözüm olmassa
şevkim kırılcak valla
süper canım ne güzel veriyorsun sen
bende işim çok yoğun zaten yazmak istemedim sabah
tartıldım 62 .70 çıktım
geçen haftayla aynı yane
ama bugün ödem söksün diye hap aldım geceden ishalim yane yemek falan hak getire artık buda çözüm olmassa
şevkim kırılcak valla
canım hepimizde sorun var bu hafta, hap almaya alıştırma kendini lütfen, sonra hapsız tuvalete cıkamaz hale gelirsin.
bende veriyorum ama artık yağdan az gitmeye başladı, o canımı sıkıyor benim.
çok su içmeme rağmen, su da kaybediyorum.
vücudumdaki olması gerekn su az, yağ fazla
bence topluca sorunumuz kendimizi fazla aç bırakmamız.
2.5 saatte bir bişiler yememiz gerekiyor ve gün içinde kesin almamız gereken besinler var.
biz sanıyoruz ki yemiyorum az yiorum fln.
öyle olmuo işte maalesef
ya ben zaten diyetten sonra bu kadar dikkat edemem ki eminim
şunu yemem lazım bunu yemem lazım diye deli etti beni 2 haftadır
iddiamı tutturamıycam ben ona yanıyom vallla
çok büyük konuıştum:44:
Üzülme kuşum bende de aynı dert var((((((( 100 gr eksik çıktım sadece (((((
nasıl bi iddiaydı o hatırlamadım:44::44:
valla 2 haftadır böyle su ttuttu eminim vücudum
ve ben bişey yapamıyorum 61 i gördür çünkü 1 hafta da bu kadar kilo alamam ben ya
eşimle girdiğm iddia 50 leri görcem demiştim ya doğum günüme kadar
canım kilo almadın o net, 61 i gördüğünde su kaybetmiştin ve şimdi o suyu geri aldın ve şu an ki kilon gerçek kilon, ya da gerçek kilon 61 ve şu an ödem tuttu vücudun.
Işte net olan yağın artmadı.
doğumgünün ne zaman?
Ayrıca 50 ler iddiası 59,9 olduğunda kazandırır.
Onu da verirsin illa ki, inşallah çok yakın zaman deildir cnm
23 mayıs canım
inş.. Inecem o zaman kadar ben kaç ay bu kiloda kalmıştım önceden takıld gene herhalde
bakalım görcez yarın kaç kere çıktım
tuvalete ishalim ya
zaten artık karbonatlı su ,ayran, limonlı soda, içmiycem
az ve öz yicem yeter
artık morelim bozuldu iice taktım resmen kafaya
şimdi bol bol su içiyorum
2 bardak süt içtim
tavuklu salata söyledim
2 ad incir 2 ad hurma yedim
1 bardakta yeşilçay içtim
zaten hepsi geri çıktı:44:
23 mayıs canım
inş.. Inecem o zaman kadar ben kaç ay bu kiloda kalmıştım önceden takıld gene herhalde
canım öyle olur zaten, en uzun hangi kiloda kalmışsak o kiloda direnir.
23 mayıs a kadar 47 gün var, mutlaka inersin 50 li rakamlara.
Ama ishal in üstüne yarın sabah tartıda göreceğin rakam gerçek kilon olmayacak bunu unutma.
Su kaybı yaşıosun şu an.
Bugün bol su iç mutlaka.
Az ve öz yiyorsun zaten, ayran kötü bişi değil, yogurt sonuçta.
Bu kadar karamsar olma lütfen
ay evet çok az günüm kalmış :2:
çok su içiyorum merak etme
ben ekarde ederim onu
şu an geçti zaten salatamı yer gene suya devam akşam yemek falan yok bana
yoğurt yerim yeter zaten
zaten benim beslenme düzenimde hiç ara öğüm yok ki
ben yapmasam daha iyi alışmadık totoda don dururmu hiç o yapıyor belkide
canım hepimizde sorun var bu hafta, hap almaya alıştırma kendini lütfen, sonra hapsız tuvalete cıkamaz hale gelirsin.
bende veriyorum ama artık yağdan az gitmeye başladı, o canımı sıkıyor benim.
çok su içmeme rağmen, su da kaybediyorum.
vücudumdaki olması gerekn su az, yağ fazla
bence topluca sorunumuz kendimizi fazla aç bırakmamız.
2.5 saatte bir bişiler yememiz gerekiyor ve gün içinde kesin almamız gereken besinler var.
biz sanıyoruz ki yemiyorum az yiorum fln.
öyle olmuo işte maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?