• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

günaydın kızlar bende de durum farklı değil -200 bu haftada :(
tek kaçamağım çiğ köfte olmuştu ama duraklamaya girdim sanırım buna da şükür
öğleden sonra seminere gideceğim tekrar ofise gelmem sanırım öğlene kadar işleri toplayayım ara ara girebilirim inşallah :)

sende üzülme canım yavaş yavaş vericez hepsini ben bu hafta kaçamaklar yüzünden hiç veremedim

günaydın canlar . yaaa ufff her hafta hevesle başlıyorum ama yine her zamanki gibi cumaları hayal kırıklığı. :( geçen hafta 81.600 bu hafta 81.500 :((((( okadar az yiyorum 100 gr için mi yani :((( olmucak böle ben doktora gitmeye karar verdim :(((

Hic üzülme cnm illaki gitcek su tutmusdundur sen doktora git genede belki yanlış giden biseykrr var

Hic üzülme cnm illaki gitcek su tutmusdundur sen doktora git genede belki yanlış giden biseykrr var

evet canım ters giden bişiler var :( hiç olmadığım kadar dikkat ediyorum. hiç kaçamaksız devam ediyorum. ama olmuyo illaki bi sebebi var benim bilmediğim. en güzel bi doktora danışmak olacak :(

öğleden sonra seminere gideceğim tekrar ofise gelmem sanırım öğlene kadar işleri toplayayım ara ara girebilirim inşallah :)

200gr i azgorme cnm almamissin sonucta gitcek gitcekk

günaydınlar herkesee:)
bugün tartıda geçen haftayla aynı çıktım canlar 57.9 kiloyum bu hafta kaçamakları tolere etmekle geçti ki dün akşam yeni bir kaçamağa imza attım,akşam yemekte 5 köfte yağsız salata,çorba ve yoğurt yemiştim sonra dışarı çıktık çok güzel tatlı vitrini olan bi kafaye gittik bişey yemeden duramadım tabi,dondurma yiycektim kalorisi biraz daha az olsun diye o da yokmuş meyveli kup yedim üst çikolatasının %80ini yedim valla,inşallah önümüzdeki cumaya kadar 1 kilo verebilirim bizim ankara işi 1 hafta öne alındı

Tebrikler cnm bende göre bilsem 50leri:(

Günaydın kızlar geçen hafta:68.200 bugün:67.400 ilk baslangicim 75.800 baya yoll katetmisim yaa gr gr gidiyoo ama olsun Şubatin 7sinde basladim

günaydın canlar . yaaa ufff her hafta hevesle başlıyorum ama yine her zamanki gibi cumaları hayal kırıklığı. :( geçen hafta 81.600 bu hafta 81.500 :((((( okadar az yiyorum 100 gr için mi yani :((( olmucak böle ben doktora gitmeye karar verdim :(((

canım git bi diyetisyene, tahliller yaptır, belki gizli şekerin ya da tiroidin vardır, bilemezsin ki, umarım olmaz da...
işte düzenli beslenmeyi öğrenmek lazım maalesef:44:

günaydınlar herkesee:)
bugün tartıda geçen haftayla aynı çıktım canlar 57.9 kiloyum bu hafta kaçamakları tolere etmekle geçti ki dün akşam yeni bir kaçamağa imza attım,akşam yemekte 5 köfte yağsız salata,çorba ve yoğurt yemiştim sonra dışarı çıktık çok güzel tatlı vitrini olan bi kafaye gittik bişey yemeden duramadım tabi,dondurma yiycektim kalorisi biraz daha az olsun diye o da yokmuş meyveli kup yedim üst çikolatasının %80ini yedim valla,inşallah önümüzdeki cumaya kadar 1 kilo verebilirim bizim ankara işi 1 hafta öne alındı

canım günaydın, kilo almamışsın en azından
akşamki kup ün üzerine tartılmışsın sonuçta.
takma kafana, mutlaka 200 gr vermişsindir.
bugün yak ama o yediğini:34:

canım olsun, böyle böyle gidecek işte kilolar, çiğ köfte kilo yapmaz eger o gün ekmek de yemediysen...
kolay gelsin cnm:34:

Yaa kızlar benim kiloda bibtuhaflik var:))sanki daha oncedenb67leri gördüm ben ama hic hatrlamiyorum arafa kilo almışım vermisim bişeyler olmus heral bundan sonra yazcam kilolarimi hatrlaniyom kafam bi dunya uykusuzluktan yorgunluktan dün u hatrliyom tam 68cikmistim off kafam karıştı

canım git bi diyetisyene, tahliller yaptır, belki gizli şekerin ya da tiroidin vardır, bilemezsin ki, umarım olmaz da...
işte düzenli beslenmeyi öğrenmek lazım maalesef:44:

:( evet canım salıya inşallah bişi çıkmazsa gidicem. :( sen sabah diyetisyenine gidecektin nasıl geçti?

Back