Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

daha iyiyim canım, teşekkür ederim, sana da güzel günler

canım günaydın, kilo almamışsın en azından
akşamki kup ün üzerine tartılmışsın sonuçta.
takma kafana, mutlaka 200 gr vermişsindir.
bugün yak ama o yediğini

sevindim canım:)
bugün leslie bacıyla yürümeye çalışıcam 4 mil inşallah zaman bulurum,çok da üzülmeye hakkım yok aslında sonuçta o kadar kaçamağım vardı hepsi ya tatlı yağ yağlı şeylerdi anca diyorum

Kızlar bende sabah diyetisyenime gittim.

Başlangıç kilo : 73 (08.01.2014)
Geçen haftaki kilo: 67,5 (28.02.2014)
Bugünki kilo : 67,1 (07.01.2014)

İlk hedef kilo : 60 (15.04.2014)
Son hedef kilo : 55 (01.07.2014)

Yani kaçamaklara rağmen kilo veriyorum ama biliosunuz haftasonu kaçamaklarım yüzünden bu hafta 5 gün doğru düzgün bişi yemedim.
Benim ne yapıp edip şu alkol alışkanlığımı aza indirgemem lazım, sırf bu yüzden akapunktur yaptırabiirim :44::44:

Arkadaşlar sizler de kafanızı bu kadar takmayın, kilo vermek psikoloji ile de alakalı. Temel kurallara uyun sadece.
Şimdi bana diyetisyenim bambaşka bi liste verdi. Gün içinde mutlaka yemem gerekenler listesi. Çoğu bildiğimiz şeyler zaten.
Temel prensip günde en az 2.5 litre su, 2,5 saatte bir bişi yemek, 3 dilim ekmekten fazlası yok, şeker-tatlı yok, 2 meyve kesin var, 1 porsiyon et/tavuk/balık, 1 porsiyon sebze, 3 kez yoğurt/süt/ayran, 1 yumurta, 60 gr peynir, 5 zeytin, 3 tam ceviz veya 10 badem veya 15 fındık (hepsinden az karışım da olabilir), 1 yemek kaşığı pekmez. Ekmek yerine geçen şeyler: çorba, kuru baklagil - bunlardan yiyecekseniz günlük limit olan 3 ekmeği çekerek dengeleyeceksiniz. yani 1 kase çorba 1 dilim ekmek demek veya yarım küçük tabak susuz kuru fasulye yine 1 dilim ekmek demek.
günlük yenmesi gerekenleri ister bi seferde ister bölerek yiyebilirsiniz, dengeleyeceğiz yani.. Örneğin 1 porsiyon eti ister bi seferde, ister hem öğlen hem akşam yarım yarım, ya da sebze yemeğinin içinde hem öğlen hem akşam yiyebilirsiniz. Ama mutlaka gün içinde bunların hepsi yenecek!

Sizlerle yeni durumumu paylaşmak istedim. Bende yasakları delen bi kişilik olduğumdan, böyle bir liste belkide daha iyi olacak, sizlerde isterseniz deneyebilirsiniz

Hepinizi öpüyorum

özel yaptığınız bişey yokmu

Yok cnm emziriyorum ben onunda etkisi var aburcubur aşırı tuketirdim onu kesince gerisi geldi normal ekmk yemiyorum artık yediklerimi azalttim kizartma yemiyorum ekstra dan bisey yapmiyorum he su ve yoğurt cok tuketiyorum yogurtun yag yakicibozelligi var

tebrikler canım süper gidiosun.

Hadii yeni listen hayrli olsun:)senin diyetisyen cok iyiya herhafta gidiyosun surekli ilgileniyo süper. ..he bide kizlar hskkat takmayin bukadar diyetinizi yapin kendinizi rahat birakin gitcek mutlaka

tebrikler canım süper gidiosun.

yavaş yavaş idare ediyorum işte.

canım sen de sıkma canını.
Bi tahlillerini yaptır bakalım, baktır şeker-kolestrol-tiroid-kan sayımı. Bunlarda bi sıkıntı varsa ona göre yemen veya yememen gerekn seyler belirlenecek ve seninde kilo vermen hızlanacak. eger bi sağlık problemin yoksa da diyet listen olur, düzene sokarsın kendini, haftaya değişim yaşayacaksın, ona odaklan

Hadii yeni listen hayrli olsun:)senin diyetisyen cok iyiya herhafta gidiyosun surekli ilgileniyo süper. ..he bide kizlar hskkat takmayin bukadar diyetinizi yapin kendinizi rahat birakin gitcek mutlaka

teşekkür ederim cnm, böyle en azından uzun süre aç kalmıcam bu saatte şunu yememem lazım die, benim diyetisyene kesin gitmem lazım çünkü ben kendi kendimi kontrol edemiyorum, gitmeme rağmen bu kadar bozuyorum, gitmesem ne olacak kimbilir, yani kontrol mekanizması veya denetim makamı diyebiliriz

canım ya ama inan emeklerim boşa gitmiş gibi hissediyorum ama vazgeçmicem #direnselcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…