Günaydın kızlar geçen hafta:68.200 bugün:67.400 ilk baslangicim 75.800 baya yoll katetmisim yaa gr gr gidiyoo ama olsun Şubatin 7sinde basladim
canım çok tebrik ederim seni, 1 haftada 800 gr çok güzel. Devamını içtenlikle diliyorum
canım süpersin sen maşallah çok iyi gidiyosun 1 ayda 8 kilodan fazla
Saol cnm şunu anladim kolay veriyorum arada bide tuvalete cikma problemleri olmasa daha iyi olck bide daha yeni almistim 4kilosunu filncanım süpersin sen maşallah çok iyi gidiyosun 1 ayda 8 kilodan fazla
tebrikler nasıl verdin darısı başıma inşallahgünaydın kızlar geçen hafta:68.200 bugün:67.400 ilk baslangicim 75.800 baya yoll katetmisim yaa gr gr gidiyoo ama olsun şubatin 7sinde basladim
daha iyiyim canım, teşekkür ederim, sana da güzel günler
canım günaydın, kilo almamışsın en azından
akşamki kup ün üzerine tartılmışsın sonuçta.
takma kafana, mutlaka 200 gr vermişsindir.
bugün yak ama o yediğini
Günaydın kızlar geçen hafta:68.200 bugün:67.400 ilk baslangicim 75.800 baya yoll katetmisim yaa gr gr gidiyoo ama olsun Şubatin 7sinde basladim
nasıl verdin kilolarını
Saol cnm şunu anladim kolay veriyorum arada bide tuvalete cikma problemleri olmasa daha iyi olck bide daha yeni almistim 4kilosunu filn
tebrikler canım, ayda 8 kilo mükemmel
düzenli yiyorum önceden bi sabah bi aksam yerdim aksama ac girerdim bide arkasinda meyve cay cayin yaninda abur cubur artik yemkten sonra icersem sadece süt icip yatiyorum
Aynen öyle emzirmek gercekbi Mucizeo da hızlı vermeni sağlamıştır canım bünyen de hızlı dediğin gibi şanslısın yani oh bide emziriyosun kim tutar seni
özel yaptığınız bişey yokmu
Kızlar bende sabah diyetisyenime gittim.
Başlangıç kilo : 73 (08.01.2014)
Geçen haftaki kilo: 67,5 (28.02.2014)
Bugünki kilo : 67,1 (07.01.2014)
İlk hedef kilo : 60 (15.04.2014)
Son hedef kilo : 55 (01.07.2014)
Yani kaçamaklara rağmen kilo veriyorum ama biliosunuz haftasonu kaçamaklarım yüzünden bu hafta 5 gün doğru düzgün bişi yemedim.
Benim ne yapıp edip şu alkol alışkanlığımı aza indirgemem lazım, sırf bu yüzden akapunktur yaptırabiirim :44::44:
Arkadaşlar sizler de kafanızı bu kadar takmayın, kilo vermek psikoloji ile de alakalı. Temel kurallara uyun sadece.
Şimdi bana diyetisyenim bambaşka bi liste verdi. Gün içinde mutlaka yemem gerekenler listesi. Çoğu bildiğimiz şeyler zaten.
Temel prensip günde en az 2.5 litre su, 2,5 saatte bir bişi yemek, 3 dilim ekmekten fazlası yok, şeker-tatlı yok, 2 meyve kesin var, 1 porsiyon et/tavuk/balık, 1 porsiyon sebze, 3 kez yoğurt/süt/ayran, 1 yumurta, 60 gr peynir, 5 zeytin, 3 tam ceviz veya 10 badem veya 15 fındık (hepsinden az karışım da olabilir), 1 yemek kaşığı pekmez. Ekmek yerine geçen şeyler: çorba, kuru baklagil - bunlardan yiyecekseniz günlük limit olan 3 ekmeği çekerek dengeleyeceksiniz. yani 1 kase çorba 1 dilim ekmek demek veya yarım küçük tabak susuz kuru fasulye yine 1 dilim ekmek demek.
günlük yenmesi gerekenleri ister bi seferde ister bölerek yiyebilirsiniz, dengeleyeceğiz yani.. Örneğin 1 porsiyon eti ister bi seferde, ister hem öğlen hem akşam yarım yarım, ya da sebze yemeğinin içinde hem öğlen hem akşam yiyebilirsiniz. Ama mutlaka gün içinde bunların hepsi yenecek!
Sizlerle yeni durumumu paylaşmak istedim. Bende yasakları delen bi kişilik olduğumdan, böyle bir liste belkide daha iyi olacak, sizlerde isterseniz deneyebilirsiniz
Hepinizi öpüyorum
Kızlar bende sabah diyetisyenime gittim.
Başlangıç kilo : 73 (08.01.2014)
Geçen haftaki kilo: 67,5 (28.02.2014)
Bugünki kilo : 67,1 (07.01.2014)
İlk hedef kilo : 60 (15.04.2014)
Son hedef kilo : 55 (01.07.2014)
Yani kaçamaklara rağmen kilo veriyorum ama biliosunuz haftasonu kaçamaklarım yüzünden bu hafta 5 gün doğru düzgün bişi yemedim.
Benim ne yapıp edip şu alkol alışkanlığımı aza indirgemem lazım, sırf bu yüzden akapunktur yaptırabiirim :44::44:
Arkadaşlar sizler de kafanızı bu kadar takmayın, kilo vermek psikoloji ile de alakalı. Temel kurallara uyun sadece.
Şimdi bana diyetisyenim bambaşka bi liste verdi. Gün içinde mutlaka yemem gerekenler listesi. Çoğu bildiğimiz şeyler zaten.
Temel prensip günde en az 2.5 litre su, 2,5 saatte bir bişi yemek, 3 dilim ekmekten fazlası yok, şeker-tatlı yok, 2 meyve kesin var, 1 porsiyon et/tavuk/balık, 1 porsiyon sebze, 3 kez yoğurt/süt/ayran, 1 yumurta, 60 gr peynir, 5 zeytin, 3 tam ceviz veya 10 badem veya 15 fındık (hepsinden az karışım da olabilir), 1 yemek kaşığı pekmez. Ekmek yerine geçen şeyler: çorba, kuru baklagil - bunlardan yiyecekseniz günlük limit olan 3 ekmeği çekerek dengeleyeceksiniz. yani 1 kase çorba 1 dilim ekmek demek veya yarım küçük tabak susuz kuru fasulye yine 1 dilim ekmek demek.
günlük yenmesi gerekenleri ister bi seferde ister bölerek yiyebilirsiniz, dengeleyeceğiz yani.. Örneğin 1 porsiyon eti ister bi seferde, ister hem öğlen hem akşam yarım yarım, ya da sebze yemeğinin içinde hem öğlen hem akşam yiyebilirsiniz. Ama mutlaka gün içinde bunların hepsi yenecek!
Sizlerle yeni durumumu paylaşmak istedim. Bende yasakları delen bi kişilik olduğumdan, böyle bir liste belkide daha iyi olacak, sizlerde isterseniz deneyebilirsiniz
Hepinizi öpüyorum
tebrikler canım süper gidiosun.
Hadii yeni listen hayrli olsun:)senin diyetisyen cok iyiya herhafta gidiyosun surekli ilgileniyo süper. ..he bide kizlar hskkat takmayin bukadar diyetinizi yapin kendinizi rahat birakin gitcek mutlaka
yavaş yavaş idare ediyorum işte.
canım sen de sıkma canını.
Bi tahlillerini yaptır bakalım, baktır şeker-kolestrol-tiroid-kan sayımı. Bunlarda bi sıkıntı varsa ona göre yemen veya yememen gerekn seyler belirlenecek ve seninde kilo vermen hızlanacak. eger bi sağlık problemin yoksa da diyet listen olur, düzene sokarsın kendini, haftaya değişim yaşayacaksın, ona odaklan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?