Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

sende üzülme canım yavaş yavaş vericez hepsini ben bu hafta kaçamaklar yüzünden hiç veremedim

Hic üzülme cnm illaki gitcek su tutmusdundur sen doktora git genede belki yanlış giden biseykrr var

Hic üzülme cnm illaki gitcek su tutmusdundur sen doktora git genede belki yanlış giden biseykrr var

evet canım ters giden bişiler var hiç olmadığım kadar dikkat ediyorum. hiç kaçamaksız devam ediyorum. ama olmuyo illaki bi sebebi var benim bilmediğim. en güzel bi doktora danışmak olacak

200gr i azgorme cnm almamissin sonucta gitcek gitcekk

Tebrikler cnm bende göre bilsem 50leri

Günaydın kızlar geçen hafta:68.200 bugün:67.400 ilk baslangicim 75.800 baya yoll katetmisim yaa gr gr gidiyoo ama olsun Şubatin 7sinde basladim

canım git bi diyetisyene, tahliller yaptır, belki gizli şekerin ya da tiroidin vardır, bilemezsin ki, umarım olmaz da...
işte düzenli beslenmeyi öğrenmek lazım maalesef:44:

canım günaydın, kilo almamışsın en azından
akşamki kup ün üzerine tartılmışsın sonuçta.
takma kafana, mutlaka 200 gr vermişsindir.
bugün yak ama o yediğini

canım olsun, böyle böyle gidecek işte kilolar, çiğ köfte kilo yapmaz eger o gün ekmek de yemediysen...
kolay gelsin cnm

Yaa kızlar benim kiloda bibtuhaflik var:))sanki daha oncedenb67leri gördüm ben ama hic hatrlamiyorum arafa kilo almışım vermisim bişeyler olmus heral bundan sonra yazcam kilolarimi hatrlaniyom kafam bi dunya uykusuzluktan yorgunluktan dün u hatrliyom tam 68cikmistim off kafam karıştı

canım git bi diyetisyene, tahliller yaptır, belki gizli şekerin ya da tiroidin vardır, bilemezsin ki, umarım olmaz da...
işte düzenli beslenmeyi öğrenmek lazım maalesef:44:

evet canım salıya inşallah bişi çıkmazsa gidicem. sen sabah diyetisyenine gidecektin nasıl geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…