zararlı şeyleri biliyorsun, nasıl beslenmen gerektiğini de, dikkat etmeyi bırakma ama zayıf olcam diye de psikolajini yorma tamam mı?. derslerini etkiliyorsa, vakit ayırmakta zorlanıyorsan yazmayabilirsin.
aferin, kilolar gider, boy uzar, kemikler güçlenir, sindirim rahatlar. ye tabi bol bol.
taammmaamm :)) yazılılar başlayacak zaten pek vakit ayıramam gibi
günlük yarım saat oraları eritmek için haraket yapayım o zaman :) yapabilirsem tabii
buraya yediklerimi yazmama gerek var mı
Kızlar nerdesiniz yaa kimsecikler yok
sinir oluyorum gerçekten öyle tiplere
kendileri zayıf 34-36 beden mesela
bana sen iyisin, boyun var dio
alla alla, hayır yani salak mıyım ben
çocuk mu kandırıyosun
günaydın canlar. Akşam bende giemedim kimselerde yokmuş zaten. akşam bi kase yogurt bir küçük salatalıktan olusan yemeğimi yedim. dün öğle yemeği falan yemedim. önceki günkü balığın şişliği devam ediyordu. neyse bu sabah yine sirkeli suyumun ardından müslimi yedim :) birazdanda başlarım yeşil çayımı içmeye :)))
kızlar sabah kahvaltım
3 tane kivi bi bardak süt
4 fazla geldi ama 62 yi tekrar gördüm bu sabah çok şükür
sanırım kilo aldım ben daha fazla inermi bilmem
iner iner meraklanma
kızlar sabah kahvaltım
canım pazardan sonra dikkat ettin sanırım yediklerine o zaman iner demektir kendi kendine kilo olmadıya için rahat olsun:)
günaydın canlar hepiniz için güzel bir gün olur inşallah
sabah kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1kk peynir 1 küçük domatesin yarısı
dün akşam bolca peynirli salata yaptım çok az yağ koydum onu yedim,bide kız kardeşim bende makarna yapmış çok güzel yapar 2 çatal aldım dayanamadım,ilerleyen saatlerde de yarım portakal yarım elma yedim,gündüz saatlerinde çok dikkatliydim
günaydın canlar. Akşam bende giemedim kimselerde yokmuş zaten. akşam bi kase yogurt bir küçük salatalıktan olusan yemeğimi yedim. dün öğle yemeği falan yemedim. önceki günkü balığın şişliği devam ediyordu. neyse bu sabah yine sirkeli suyumun ardından müslimi yedim :) birazdanda başlarım yeşil çayımı içmeye :)))
kızlar sabah kahvaltım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?