Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım 78 kiloyum ama geçen sene nisan ayında 80den 68e düştüm 1 ayda salona giderek ve dukan diyeti yaparak. kilo vermem hızlı oluyo ciddi uyarsam eğer. ama sonrasında o yemeklere az bile aldım. inşallah verebilirim ya

dukan diyeti protein ağırlıklı olduğu için hızlı verdiriyor . ama bırakınca alınıyor çok kişiden duydum bu sefer son olsun inşallah bi daha almazsın. kilolarımızda yakınmış. spor şart yaa ben bugüne kadar aksattım bu günle beraber çok sıkı tutuyorum spor işini sporla iki kat hızlı gidiyor kilolar.

evet doğru o yüzden dukana başlamadım yine. hem zor devamı olmayan bi diyet. cidden çok sıkıyor artık insanı bi yerden sonra protein. inşallah almayız hiç birimiz devam ederiz. kesinlikle spor şart. :)

Benim gece kuşu kızım uyandı artik sabaha kadar eee eee de eee der dururum ((gercekten yoruldum artık bugün fırsat bulanamistim öğle dene sonra tatlı yedim aksamda bezelye bulgur pilavi yoğurt salata yedim ekmek yok tuvalete cikamiyodum sayenizde düzene girdi tartidada farketti bunun mutkulugu var :)öyle işte kimsede yokk konusuyomm kendi kendime

sevindim canım kilo vermene .. benim kızda hiç uyumazdı anca yeni yeni düzene girdi sabret canım geçicek bu günlerde senin büyük kaç yaşındaydı . akşam yediklerinde güzelmiş. bulgurda süt yapıyor bu arada . senin süt durumu ne oldu bu arada

günaydın kızlar..
bu sabah erkenden kalktım 1 saat yürüyüş yaptım sirkeli suyumu içtim.. yaka yaka gitti valla birazdan kahvaltı yapıcam..
dün;
sabah 1 yumurta domates peynir 7 tane zeytin 1.5 ekmek
öğlen 1 kase tarhana çorbası yarım dilim ekmek arada 3 küçük hurma
akşam buğdaylı yuvarlama çorbası salata etli bamya çey dilim kadar ekmek 8 gibide biraz nar yedim. yeşilçay içmedim bugün içsem iyi olacak...
herkese kaçamaksız bir gün diliyorum

günaydın kızlaar
benim acil toparlanmaya ihtiyacım var bana bi el atın lütfeen
memleketten gelince hemen toparlarım diyodum dün de akşama kadar dikkat ettim,akşam eve gittik balık yapıcaktık güya sular yok bekleyelim bulaşmayalım dedik bekle bekle gelmedi ben de o açlıkla ne buldumsa götürdüm keteydi çikolataydı leblebiydi üstüne bi de kahvaltı yaptık oh tertemiz yani
benim bi an önce toplanmam lazım ayın 21.de ankaraya gitcez kayınvalidemlere onlar beni zayıflamış görsün istiyorum ay sonu da kocamın doğum günü şöyle bi güzel giyiniyim istiyorum off off olmadı bu kaçamaklar

canım sen naptın ya çok kızdım bak sana miden ne güzel küçülmüştü gene açacan
dikkat et azcık
Ben iki gündür 2 kilo fazlayla geziyorum deli olcam kaçamak yapmadım
sen nasıl abartıyon böyle dur de kendine ve yeniden başla
illa o şeyi yiceksen
ağzına biraz atsan o tadı alsan yeterli
öle hepsini yemene gerek yok

Merhaba basladigindan beri kac kilo verebildin

ah canım bende mide küçülmesi diye bişey yok ki nasıl bişeyse önümde sevdiğim bişey olursa irademi kaybetmeye görüyüm patlayana kadar yiyebilirim o derece yani ne güzel bir aydır dikkat ediyodum bide memlekette herkes zayıflamışsın böyle güzel falan dedi bi annem bikaç kilo daha ver diyo onun da etkisi var galiba saldım
sen hiç üzülme bence herzaman ki hafta sonu kaçamağından başka yapmamışsın ki vücudunla alakalı şişlerin inince nasılsa gidicek,hem bu kaçamağı her hafta sonu yapıcaksan bünyenin alışması en iyisi sen tolere edersin bunu da ben biliyorum

banada diyorlar canım
hemde yeter diyor eşim ama dinlemiyorum neler yiyor önümde takma
seninde iraden güçlü sende yapacaksın
o halinle daha mutlu olacaksın emin ol
o zman neden ben bu kadar yemek yemişim diyeceksin
üzülme sen şimdiden başla
1 saatlik yürüyüşte ekle hatfasonunu ekarde ety hemen bu hafta
zayıflamn değil geçen haftaki kilonu koruman önemli

hala geç kalmış değilsin, hemen toparlayabilirsin. kararlı ol canım. yapıcam de ve yap. kilo verince nasıl mutlu oluyoruz, çevremizden olumlu yorumlar geldikçe seviniyoruz. niye kendini koyveriyorsun. tamam birkaç gün abartmış olabilirsin ama sporla dikkatle aşılmayacak bir durum değil ki. hayallerinin peşini bırakma canım ya.

başladım canım dün de başlamıştım ama akşam bozdum,haklısın zayıf olunca daha mutlu oluyorum şimdi kıyafet bile alasım yok,bugün tekrar devam sağol canım desteğin için.bu arada yürüyüş yapma imkanım yok çalışıyorum zamanım olmuyo ama evde ip atlamaya falan çalışırım cumaya kadar geçen haftaki kiloma dönüyüm de

canım evde leslie 3 mile- 4mile yaparım yerinde olsam , her akşam 45 dakikanı ayır ve cumaya kadar senin cezan olsun sonrasında zaten toparlamış olursun

Ben koca bir ayın tümünü şişik olarak geçircem galiba
bu nedir ya pazar bi gördük 61 i artık yok
63.50 geldim sabah deli olcam

canım bunu yapma kendine
uykunun da düzene girmesi lazım
kilo vermeni oda durdurur

canım sabah 5 e kadar uyuyamadım, evin içinde yastıkla yorganla dolaşıodum en son
en son 1 bardak süt içtim de uyuyakalmışım
haklısın uyku düzeni çok önemli :44:

bu şişlik mevzusundan bende bıktım biliosun
moral bozuyor gerçekten
63,50 gerçek kilon değil bunu bil
bol su tüket bugün bari

canım benim de haftasonu oldu bölyle kaçamaklar
zaman zaman bir patlama yaşıyoruz, hepimizin oldu endişe etme
ayın 21 ine kadar daha 17 gün var, ay sonu kocanın doğumgününe mutlaka kilo verirsin
bizler bozzsak da hemen müdahale ediyoruz biliyorsun
bu nedenle yağa dönüşemiyor yediklemiz

Günaydın canlar. artık klasik oldu sabah sirkeli suyun ardından bir kase müslimi yedim. ara öğünüm sütlü nescafe ve bir kaç tane fındık ve ceviz. öğle yemeğimi geçiştirmeyi planlıyorum. akşamıda öyle. işten geç çıkınca geç yemek yeniyor. dün akşam ızgara balık yedim salatayla ama saat 8 olmuştu ( sanki hala midemde hala karnım şiş ceza verdim kendmi bugun yogurtla geçiştrcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…