iyi yapmışsın canım yinede fazla kaçırmadın herhalde 200 gram aldım yazmışsın iyisin yani . bu hafta tolere edersin inş..
bu topik çok güzel buraya devam edersen motivasyon azaldığı zaman arkadaşların gazıyla devam edetsin kilo verme sürecinde en önemli şey istikrar zaten . bırakmayıp devam edince başarıya ulaşıcaz inşallah hepimiz.
canım pilav hiç yemesen daha iyi turşu zaten tuz deposu bunlardan bi süre uzak dur derim. yumurtanın gaz yaptığını hiç duymamıştım iyi oldu öğrendiğim.
2.5 ayda 15 kilo zor gibi kaç kiloydun bu arada kilon yüksekse verebilirsin belki ama düşükse sanırım anca 10 civarı gider. örneğin ben 10 ocakta 84 tüm şu anda 77 yim tam 2 ay olduğunda anca 10 kilo vermiş olurum artı emziriyorum. kilo vermem sizlere göre daha hızlı .
canım maşallah sana sporu aksatmıyorsun. bide jillianı denesene o da çok güzel çalıştırıyor . youtube yazarsan gelir. 25 dk. filan sürüyor. ben gg bugün ona başlıcam. şidi bide squart modası var bacakları felaket çalıştırıyor 1 gün yapıp 1 gün bırakıyorsun ben yaptım iç bacak popo üst bacak yanlar hepsi ayrı ayrı çalıştırıyor bir gün sonra bütün kaslarım ağrıdı. onada bi bak derim tabi bacak problemin varsa.
canım üzülme gelicek sütün üzülürsen hepten gider. sıcak duş al göğüslerine masaj yap koltuk altlarından üstten doğru uykunada dikkat et yorgunlukta sütü azaltıyormuş beni bildiğim protein ağırlıklı şeyler sütü çoğaltıyor bulgur soğan bal kabağı yeşillik özellikle yeşil salatalar petibör bisküvi demsiz çay rezene çayı malt içecekleri ( ecz. satılıyor eşim bana almıştı doğumdan sonra koltuk altıma kadar süt dolmuştum.) dene bakalım çoğalır inş. tekrar.
kızlar ben de gayet iyi gidiyorum ama regl dönemi beklediğim kadar hızlı veremiyorum bu hafta sporu çoğaltıcam bakalım işe yarıcakmı. hergül jillian yapıcam step aletim var onunla 1000 adım 1000 mekik ve yukarda bahsettiğim squarttan gün aşırı 15 er kez bütün hareketleri yapıcam ölçülerimide alıcam birazdan bu hafta sonu bakalım hem kilo hemde ölçülerimde değişme olucakmı bakalım.
gün gün tartılıcam bu hafta hergün yazıcam bugün sabah aç karna 77.600 bu cuma hedefim 76 yı görmek . herkese kolay gelsin.
canım 78 kiloyum ama geçen sene nisan ayında 80den 68e düştüm 1 ayda salona giderek ve dukan diyeti yaparak. kilo vermem hızlı oluyo ciddi uyarsam eğer. ama sonrasında o yemeklere az bile aldım. inşallah verebilirim ya
dukan diyeti protein ağırlıklı olduğu için hızlı verdiriyor . ama bırakınca alınıyor çok kişiden duydum bu sefer son olsun inşallah bi daha almazsın. kilolarımızda yakınmış. spor şart yaa ben bugüne kadar aksattım bu günle beraber çok sıkı tutuyorum spor işini sporla iki kat hızlı gidiyor kilolar.
Benim gece kuşu kızım uyandı artik sabaha kadar eee eee de eee der dururum((gercekten yoruldum artık bugün fırsat bulanamistim öğle dene sonra tatlı yedim aksamda bezelye bulgur pilavi yoğurt salata yedim ekmek yok tuvalete cikamiyodum sayenizde düzene girdi tartidada farketti bunun mutkulugu var :)öyle işte kimsede yokk konusuyomm kendi kendime
ben hala uyuyamadım(((((((((
günaydın kızlaar
benim acil toparlanmaya ihtiyacım var bana bi el atın lütfeen
Memleketten gelince hemen toparlarım diyodum dün de akşama kadar dikkat ettim,akşam eve gittik balık yapıcaktık güya sular yok bekleyelim bulaşmayalım dedik bekle bekle gelmedi ben de o açlıkla ne buldumsa götürdüm keteydi çikolataydı leblebiydi üstüne bi de kahvaltı yaptık oh tertemiz yani
benim bi an önce toplanmam lazım ayın 21.de ankaraya gitcez kayınvalidemlere onlar beni zayıflamış görsün istiyorum ay sonu da kocamın doğum günü şöyle bi güzel giyiniyim istiyorum off off olmadı bu kaçamaklar
Kızlar size bitki cayi onermem lazım. Mukemmel otesi bisey... kullandigim en etkili bitki cayi.. Benim annem aktar o surekli getirir bana yeni cikan bitki caylarindan falan .. ama ben bugune kadar böyle bi etki yapan cay icmedim. Acayip tok tutuo. Adını veriyorum. . Cinemia diye bi cay yesil kapaklı. . Siddetle tavsiye ederim :)
canım sen naptın ya çok kızdım bak sana miden ne güzel küçülmüştü gene açacan
dikkat et azcık
Ben iki gündür 2 kilo fazlayla geziyorum deli olcam kaçamak yapmadım
sen nasıl abartıyon böyle dur de kendine ve yeniden başla
illa o şeyi yiceksen
ağzına biraz atsan o tadı alsan yeterli
öle hepsini yemene gerek yok
ah canım bende mide küçülmesi diye bişey yok ki nasıl bişeyse önümde sevdiğim bişey olursa irademi kaybetmeye görüyüm patlayana kadar yiyebilirim o derece yaniNe güzel bir aydır dikkat ediyodum bide memlekette herkes zayıflamışsın böyle güzel falan dedi bi annem bikaç kilo daha ver diyo onun da etkisi var galiba saldım
Sen hiç üzülme bence herzaman ki hafta sonu kaçamağından başka yapmamışsın ki vücudunla alakalı şişlerin inince nasılsa gidicek,hem bu kaçamağı her hafta sonu yapıcaksan bünyenin alışması en iyisi sen tolere edersin bunu da ben biliyorum
günaydın kızlaar
memleketten gelince hemen toparlarım diyodum dün de akşama kadar dikkat ettim,akşam eve gittik balık yapıcaktık güya sular yok bekleyelim bulaşmayalım dedik bekle bekle gelmedi ben de o açlıkla ne buldumsa götürdüm keteydi çikolataydı leblebiydi üstüne bi de kahvaltı yaptık oh tertemiz yani
benim bi an önce toplanmam lazım ayın 21.de ankaraya gitcez kayınvalidemlere onlar beni zayıflamış görsün istiyorum ay sonu da kocamın doğum günü şöyle bi güzel giyiniyim istiyorum off off olmadı bu kaçamaklar
banada diyorlar canım
hemde yeter diyor eşim ama dinlemiyorum neler yiyor önümde takma
seninde iraden güçlü sende yapacaksın
o halinle daha mutlu olacaksın emin ol
o zman neden ben bu kadar yemek yemişim diyeceksin
üzülme sen şimdiden başla
1 saatlik yürüyüşte ekle hatfasonunu ekarde ety hemen bu hafta
zayıflamn değil geçen haftaki kilonu koruman önemli
başladım canım dün de başlamıştım ama akşam bozdum,haklısın zayıf olunca daha mutlu oluyorum şimdi kıyafet bile alasım yok,bugün tekrar devam sağol canım desteğin için.bu arada yürüyüş yapma imkanım yok çalışıyorum zamanım olmuyo ama evde ip atlamaya falan çalışırım cumaya kadar geçen haftaki kiloma dönüyüm de
Ben koca bir ayın tümünü şişik olarak geçircem galiba
bu nedir ya pazar bi gördük 61 i artık yok
63.50 geldim sabah deli olcam
canım bunu yapma kendine
uykunun da düzene girmesi lazım
kilo vermeni oda durdurur
günaydın kızlaar
memleketten gelince hemen toparlarım diyodum dün de akşama kadar dikkat ettim,akşam eve gittik balık yapıcaktık güya sular yok bekleyelim bulaşmayalım dedik bekle bekle gelmedi ben de o açlıkla ne buldumsa götürdüm keteydi çikolataydı leblebiydi üstüne bi de kahvaltı yaptık oh tertemiz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?