Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

inşaallah bebeğim
turşu dediğim acı biber ya
beniim arada bi oluyor böyle anlamadm hep
yediğim şey ilk defa şiştim böyle ama tabe
sinemaya gittim hazrı meyvesuyu içtim azda mısır yedim belki onlardan olmuştur ki
vücudumu ahala tanıyamadım:44:

bende salatalık turşusu yiorum hep, acıbiber de aynı, neticede turşu, tuzlu, su tutuyo işte vücutta
hazırmeyvesuları maalesef şekerli, tüketilmemesi gerekiyor ama bende içki içerken elma suyu ile içiorum:44:
az mısırdan bişi olmaz cnm

sendeki şişlik turşudan olmuştur cnm.

doğru diyon bebeğim tek şansım meyve suyuydu napıyım
bende vişnesuyula içiyorum o diğerlerine göre daha masum geliyor bana:44:

doğru diyon bebeğim tek şansım meyve suyuydu napıyım
bende vişnesuyula içiyorum o diğerlerine göre daha masum geliyor bana:44:

Canlarr motivasyonunuz düşmesin sakınnn herşey güzel gidiyo aradaki kaçamaklar elbette klasik oldu artık biz onları her şekilde tolere ederiz. pınarcım akşamları hurma yoğurt iyi tercih olabilir hatta ben yogurt daha yenilebilir olsun diye içine salatalık doğruyorum nane kekikte atıyorum gayet güzel oluyor.
hilalcim gaz için ya yediklerine azcık dikkat et yada ilaç al.:) kızlaarr biz bu işi yapıcazz inanın buna

canım doğru diyosun ama
benm midenin sağı solu belli olmuyo ki
önceden daha kötüydü ben kesin ayda bir hastanelik oluyordum bu yüzden
yediğim şey dokunmaz diyorum bakıyorum dokunmuş deli olmamak elde
değil bendeki motivasyon süper bbeğim ben 0 61 i gördüm ya hayatta başarılar
akşam biraz spor gibi hareketler yaparım geçer benim
hep öyle oluyor alıştımben

evet yaa şu bi kaç gün akşamları aynen salatalık yogurt ve hurma yiyim, karbonatlı suyu da dayayım, bakalım ne olacak

canım maşallah sana sporu aksatmıyorsun. bide jillianı denesene o da çok güzel çalıştırıyor . youtube yazarsan gelir. 25 dk. filan sürüyor. ben gg bugün ona başlıcam. şidi bide squart modası var bacakları felaket çalıştırıyor 1 gün yapıp 1 gün bırakıyorsun ben yaptım iç bacak popo üst bacak yanlar hepsi ayrı ayrı çalıştırıyor bir gün sonra bütün kaslarım ağrıdı. onada bi bak derim tabi bacak problemin varsa.

canım leslie ile güzel kilo veriyorum, bacaklarımı, göbüşümü falan da toparladı. 65 olunca jillian yapıcam.

5 mile çıkılmış ohh ne güzel bizde akşamları spor parklarına takılmaya başladık ailece daha eğlenceli oluyor kız da hava alıyor

evet 5 mile geçtim artık sporsuz zayıflamak zor iş, sıkılaşmak imkansız

:) neden se hep hoşumuza giden şeyler zararlı demi
bu arada ne geldi aklıma ben limonlu sodaya dadandım omu yaptı yemeğin
üstüne içtim ben onu ondan sonra oldu zaten belkide o yaptı demekki içmemem lazım

Cnm limonlu soda olarak satilanlarin icinde tatlandirici ve katki maddeleri var, icme. Onun yerine limon sik sade sodaya

:) neden se hep hoşumuza giden şeyler zararlı demi
bu arada ne geldi aklıma ben limonlu sodaya dadandım omu yaptı yemeğin
üstüne içtim ben onu ondan sonra oldu zaten belkide o yaptı demekki içmemem lazım

canım meyveli sodada tatlandırıcı var diye biliorum ama.

Dün annemle babam alışverişe çıkmışlar. Kursta olduğum için haberim yoktu. Bugün mutfaktaki çekmeceyi bi açtım 10 tane gofret, sayamadığım kadar çikolata ve fındık ezmesi vardı. Adeta ciğerimden bi parça koptu çekmeceyi kapatırken :) fakat kaçamaksız 3.günüm. birazdan kapuska yiyip günü noktalayacağım :)

An itibariyle disarida yaptigim tempolu yuruyusumun sonuna geldim, eve giriyorum simdi. 40 dk yurudum.
Yogurtlu semizotu yemeyi dusunuyorum, belki 2 tane de hurma yerim.
Bugun sabah 1 kivi
12 de yumurta, peynir, domates, salatalik, yesil cay
1 de sutlu kahve
4 de iki tane kuru kayisi
6 da bir bardak sut
3 litre karbonatlı su
Nasil toparlicam ben yaa pufff

canım bugun pek bişey yememişsin zaten 2 güne toparlarsın merak etmee :)

canım bugun pek bişey yememişsin zaten 2 güne toparlarsın merak etmee :)

Tartıda fazla rakam gördüm, göbeğim cıktı sanki yine.
Bu kadınların şişme hali bıktırdııı
Adet olmadan 1 hafta önce başlar, adetlen sürer, yumurtlamada başlar
Bildiğiniz 4 hafta olan 1 ayın 15-20 günü şişlik var, bu ne yaaa

canım az yemişsin zaten cumaya çok var toparlasın merak etme daha öncede yaptık zaten biliyorsun :)

eşim gelmeden yemek yemiyorum ve yine gecikti maalesef salata çorba pilav ve kızartma yaptım salata yer onlara bakarım :) birazda çorbadan belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…