Doktora gitmeye gerek kalmıo işte ne güzel
uzman doktor olduk valla zayıflıcaz diye
Bol su iç cnm sen, yarın sabaha geçer
hoşbuldum canım..
21 yaşındayım boyum 1.70 68 kiloyum. 58 e düşmek istiyorum.. sirkeli suyu sabah aç karnına mı içiyoruz nasıl oluyor tam olarak?
oh oh afiyet olsun canım,
leslie ile ne güzel yürüosun yaaa, 5 mil bi de...
kıskanıyorum seni vallahi
Nbrsiniz bayanlarrr :)
teşekkürler canım. bugün başladım 5 mile, 1 saatten fazla sürdü. sıkılıyorum bazen ama sıkılaştığımı görünce bırakmıyorum.
eğer fazla olduğunu düşündüğün kilo kısa zaman önce ve hızlı aldıysan veya daha önce diyet deneyimlerin olmadıysa hızla verirsin kilo.
miğde rahatsızlığın yoksa sabahları aç karnına iç cnm.
son zamanlarda 63 64 lerden 68 e çıktım daha önce 80 lerdeydim 62 küsürlere kadar düştüm. ama en başından beri hedefim 58. aslında 4 5 kilom kalmışdı biraz daha gayret etseydim olurdu ama kiloları verince rahatladım biraz. şimdi kıyafetlerimde sıkıntı çekmeye başladım o yüzden dahada almadan vermek istiyorum. bünyemde kilo almaya müsait azıcık salsam hooop kilo olarak geliyor..çok imreniyorum yiyipde kilo almayanlara .. teşekkürler bilgilendirme için canım
süpersin canım senin 50 lere az kaldı ne güzelkızlar pazar günü
61 i gördüm
ama
benim gaz gene tavan yaptı deli olcam
her hafta aynı muhabbet
:) olsun vallahi bir ayın sonucunu kutlamış olayım dimigünaydın fazi, o kaçamak değil ödül olsun.
aynen dediğin gibi geri dönüşü olmayan bir yol bu aaa yok dönmekahh bide doğru dürüst sonuç alsam daha da çok hırslanıcam daha çok dikkat edicem hala 7li rakalmarı göremedim(((( aslında moralim bozuluyor ama bi kere bu yola başkoyduk caymak yok :)
hoş geldin canım bu yaz bizde gitmeyi düşünüyoruz hiç gitmedim daha eşimin memleketine :)ben geldim kızlaar merhabalar:)
sabahtan beri burdayım ama yazdıklarınızı oku oku bitiremedim maşallah ne güzel laflamışsınız,herkes yine kilolar vermiş az verenler üzülmesinler sonuçta almamışsınız öyle değil mi hem daha beraberiz burda:)
yeni gelen arkadaşlar sizler de hoş gelmişsiniz hep beraber başarıcaz inşallah
hafta sonu kaçamaklarıma gelince kızlar inanırmısınız nasıl bir psikolojiyse daha giderken arabada başladım kaçamaklara,hafta sonu da yaptım tabi ama yine de dikkat etmeye çalıştım,eski yediklerime göre azdı yine yediklerim ama saatleri şaştı ve su içemedim fazla sonuçta 200 gr almışım ama pişman değilim ekimden beri gitmemiştim memlekete anca bu da napim bugünden yine devam arkadaşlar
özledim sizleriiii
hoş geldin aramıza doğru yerdesin :)merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ... ben de bugünden itibaren yediklerime dikkat etmeye başladım.. dün annemlerde ailecek kahvaltı yaptık fazla abartmamaya çalıştım. bugün temizlik günü akşama doğru bir saat yürüyüşe çıkıcam birde karbonatlı su ve sirkeli su ne işe yarıyor açıklayabilir misiniz??
bugün ki kahvaltım domates 1 yumurta 1.5 kk peynir 4 5 zeytin ekersiz çay 1.5 dilim kadar tam buğday ekmeği.. öğünlerimi kendim dengelemeye çalışıcam özellikle akşam yemeğinden sonra bişey yemiycem bi tanıdığım buna dikkat ederek 8 kilo verdi.. bu arada hafta da 2 gün perşembe pazar plates yapımayı düşünüyorum.. hadi bakalım.. bu topik çok hoşuma gitti bu arada..
5 mile çıkılmış ohh ne güzel bizde akşamları spor parklarına takılmaya başladık ailece daha eğlenceli oluyor kız da hava alıyorteşekkürler canım. bugün başladım 5 mile, 1 saatten fazla sürdü. sıkılıyorum bazen ama sıkılaştığımı görünce bırakmıyorum.
canım bol yeşillik ye özellikle yeşil soğan bir de sende nasıl olur bilmem ama benim sütümü portakal suyu çok arttırıyordu maşallah kendi kendine akıyordu bazenTemizliğe gömüldüm yemek yemeyide unuttum simdi yoğurt çorbası iccem bide salata ikide ekmk yerim artık karar aldim cokta diyet gibi dilde saglikli ve bolll proteinli şeyle yicem emziren anne diyetlerine baktımda ben orda yazanlardan daha fazla yiyorum bebisin sütü sanirim sitresimden gitti inşallah düzelir cok üzülüyorum süt olmasi icin negerekiyisa yapcam kizartma hamur işi ağır tatlilar cipsler dışında herseyden yemeyi düşünüyorum artik illaki az azda olsa gider sabrim kilolar :)
ben geldim kızlaar merhabalar:)
sabahtan beri burdayım ama yazdıklarınızı oku oku bitiremedim maşallah ne güzel laflamışsınız,herkes yine kilolar vermiş az verenler üzülmesinler sonuçta almamışsınız öyle değil mi hem daha beraberiz burda:)
yeni gelen arkadaşlar sizler de hoş gelmişsiniz hep beraber başarıcaz inşallah
hafta sonu kaçamaklarıma gelince kızlar inanırmısınız nasıl bir psikolojiyse daha giderken arabada başladım kaçamaklara,hafta sonu da yaptım tabi ama yine de dikkat etmeye çalıştım,eski yediklerime göre azdı yine yediklerim ama saatleri şaştı ve su içemedim fazla sonuçta 200 gr almışım ama pişman değilim ekimden beri gitmemiştim memlekete anca bu da napim bugünden yine devam arkadaşlar
özledim sizleriiii
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ... ben de bugünden itibaren yediklerime dikkat etmeye başladım.. dün annemlerde ailecek kahvaltı yaptık fazla abartmamaya çalıştım. bugün temizlik günü akşama doğru bir saat yürüyüşe çıkıcam birde karbonatlı su ve sirkeli su ne işe yarıyor açıklayabilir misiniz??
bugün ki kahvaltım domates 1 yumurta 1.5 kk peynir 4 5 zeytin ekersiz çay 1.5 dilim kadar tam buğday ekmeği.. öğünlerimi kendim dengelemeye çalışıcam özellikle akşam yemeğinden sonra bişey yemiycem bi tanıdığım buna dikkat ederek 8 kilo verdi.. bu arada hafta da 2 gün perşembe pazar plates yapımayı düşünüyorum.. hadi bakalım.. bu topik çok hoşuma gitti bu arada..
yaa ben ne zaman şişsem siz
yediklerimi doğru tahmin ediyosunuz nasıl oluyor bu
pazar yumurta yesim akşam pialvın yanında turşuda yedim
o zaman canım söyle bi kaçgün sürcek bu valla doktorum oldunuz benim
2 buçuk ayda 15 versem bana yeter zaten. diyetisyenimin verdiği liste daha mantıklı geldi. tabi sağlıklı vermek daha önemli. yarım saat yürüyüş yapıp evde mekikle sporu tamamlıycam.
slm kızlar, sabah 4 kaşık kahvaltılık gevrek yemiştim, şimdi de kahvaltımı yaptım: 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 yumurta, domates. leslie 5 mile yürüdüm.
Temizliğe gömüldüm yemek yemeyide unuttum simdi yoğurt çorbası iccem bide salata ikide ekmk yerim artık karar aldim cokta diyet gibi dilde saglikli ve bolll proteinli şeyle yicem emziren anne diyetlerine baktımda ben orda yazanlardan daha fazla yiyorum bebisin sütü sanirim sitresimden gitti inşallah düzelir cok üzülüyorum süt olmasi icin negerekiyisa yapcam kizartma hamur işi ağır tatlilar cipsler dışında herseyden yemeyi düşünüyorum artik illaki az azda olsa gider sabrim kilolar :)
kızlar sağolun siz olmasın valla
gaza gelemem sabah gördüm deli oldum
allahtan varsınız yoksa bırakırdım şimdiye kadar
umarım yarın 61 i görürüm
bu akşam yemiycem vücut toplamalı kendini
yoksaa deli olurum:26:
ya benimde acil gaza ihtiyacım var, bozdum yine haftasonu.
bende yemicem yaaaa, akşam hurmayla yoğurt yiyim sadece
bebebğim bizim haftasonları kaçamaklarımız meşhur oldu artık
ben sağlam bi kahvaltı yaptım
5 te falan da 3 kaşık pilav kavurma kuru biber haşlayıp kavurup yedim
sen neler yaptın ki
dede ben sana ona göre gaz verem
canım ben geçen hafta çarşamba, cuma ve cumartesi alkol aldım (az da değil)
alkol aldığımın ertesi günü yemek konusunda kendimi zapt edemiyorum, adeta saldırıyorum yasak olan şeylere
patates kızartması, hamburger, dürüm döner, çikolata yedim yasak olarak.
yani anlayacağın benim diyet koptu, acilen toparlanmam lazım.
çarşamba günü diyetisyen kontrolüm vardı, toparlayım die onu cuma sabahına aldım.
cumaya kadar çok kasmam lazım kendimi
sıkma bebeğim kendini sen diyetisyen kontrolünde çokta iyi veriyorsun
sen bilin ama bence çarşamba gitsen
diyetisyene söyle oda ona göre bi eksiltme yapar belki yemiycem diyerek veremen
bizim bünye alışıkta senin değil sen hep diyetisyene göre beslendin çünkü
sen kasma kendini toparlarsın arada sırada olsun
bedenimiz yemek düzenine alışması lazım diyet bitince illaki
yicez bitanem onun için üzülme
sen halledersin
canım desteğin için teşekkür ederim.
benim diyette zaten çok az yemem gerekio, ben hızlansın die katı bir liste verdirdim.
normalde hiç bozmuyorum ama işte 2 haftada bir böle bi bozulma oluyo
güyya yürüyüş de yapacaktım yapmadım, 1 kere leslie yaptım geçen hafta
hem bozuorum hem hareket etmiyorum olmuyo böle yaaa
kızıyorum kendime çooookk
daha vermek istediğim çok kilo var
bak mart ayı da geldi
güyya 15 nisan a 60 kilo olucam
1.5 ayda nasıl vercem 8 kiloyu bilmiyorum
bebeğim o zamn sen listeye devam et
olmadı spor salonuna yazıl
içki içme diyemem ama katı ol biraz bu konuda
baktın içkinin sabahı yemeği abarttın farklı bi aktivite bul kendine
yoğurt
hurma faln ye
verirsin bebeğim neden olmasın abartılı yemiyosun ki
hepimizin kaçamağı oluyor
benim kahvaltıda yediklerimi bi görsen deli olurdun
ama akşam turşu mahvetti beni
hepimiz istediğmiz kadar vericez ben eminim buna sende başaracaksın kasma kendini
hem daha baya var önümüzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?