Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

hoşbuldum canım..
21 yaşındayım boyum 1.70 68 kiloyum. 58 e düşmek istiyorum.. sirkeli suyu sabah aç karnına mı içiyoruz nasıl oluyor tam olarak?

eğer fazla olduğunu düşündüğün kilo kısa zaman önce ve hızlı aldıysan veya daha önce diyet deneyimlerin olmadıysa hızla verirsin kilo.

miğde rahatsızlığın yoksa sabahları aç karnına iç cnm.

oh oh afiyet olsun canım,
leslie ile ne güzel yürüosun yaaa, 5 mil bi de...
kıskanıyorum seni vallahi

teşekkürler canım. bugün başladım 5 mile, 1 saatten fazla sürdü. sıkılıyorum bazen ama sıkılaştığımı görünce bırakmıyorum.

Temizliğe gömüldüm yemek yemeyide unuttum simdi yoğurt çorbası iccem bide salata ikide ekmk yerim artık karar aldim cokta diyet gibi dilde saglikli ve bolll proteinli şeyle yicem emziren anne diyetlerine baktımda ben orda yazanlardan daha fazla yiyorum bebisin sütü sanirim sitresimden gitti inşallah düzelir cok üzülüyorum süt olmasi icin negerekiyisa yapcam kizartma hamur işi ağır tatlilar cipsler dışında herseyden yemeyi düşünüyorum artik illaki az azda olsa gider sabrim kilolar :)

teşekkürler canım. bugün başladım 5 mile, 1 saatten fazla sürdü. sıkılıyorum bazen ama sıkılaştığımı görünce bırakmıyorum.

sıkıcıdır ya doğru, ben 3 mil de bile sıkılmıştım.
ama sen alışmışsın canım, aynen devam et valla, tebrik ediyorum seni

son zamanlarda 63 64 lerden 68 e çıktım daha önce 80 lerdeydim 62 küsürlere kadar düştüm. ama en başından beri hedefim 58. aslında 4 5 kilom kalmışdı biraz daha gayret etseydim olurdu ama kiloları verince rahatladım biraz. şimdi kıyafetlerimde sıkıntı çekmeye başladım o yüzden dahada almadan vermek istiyorum. bünyemde kilo almaya müsait azıcık salsam hooop kilo olarak geliyor.. çok imreniyorum yiyipde kilo almayanlara.. teşekkürler bilgilendirme için canım

Umarım istediğin sürede, istedğin kiloyu verisin.
Rica ederim.
Kolay gelsin cnm

pazartesi gunu ıtıbarıyle 67,1 kg yum 1 haftada 1,9 kg vermıs bulunmaktayım
bu gazla full devam dıyet artı sporumla cok mutluyum belımdede ıncelmeler kaydettım gıbı aksama olcucem spordan once

Son düzenleme:
kızlar pazar günü
61 i gördüm
ama
benim gaz gene tavan yaptı deli olcam
her hafta aynı muhabbet
süpersin canım senin 50 lere az kaldı ne güzel

günaydın fazi, o kaçamak değil ödül olsun.
:) olsun vallahi bir ayın sonucunu kutlamış olayım dimi
ahh bide doğru dürüst sonuç alsam daha da çok hırslanıcam daha çok dikkat edicem hala 7li rakalmarı göremedim (((( aslında moralim bozuluyor ama bi kere bu yola başkoyduk caymak yok :)
aynen dediğin gibi geri dönüşü olmayan bir yol bu aaa yok dönmek
hoş geldin canım bu yaz bizde gitmeyi düşünüyoruz hiç gitmedim daha eşimin memleketine :)
hoş geldin aramıza doğru yerdesin :)
5 mile çıkılmış ohh ne güzel bizde akşamları spor parklarına takılmaya başladık ailece daha eğlenceli oluyor kız da hava alıyor
canım bol yeşillik ye özellikle yeşil soğan bir de sende nasıl olur bilmem ama benim sütümü portakal suyu çok arttırıyordu maşallah kendi kendine akıyordu bazen

iyi yapmışsın canım yinede fazla kaçırmadın herhalde 200 gram aldım yazmışsın iyisin yani . bu hafta tolere edersin inş..

bu topik çok güzel buraya devam edersen motivasyon azaldığı zaman arkadaşların gazıyla devam edetsin kilo verme sürecinde en önemli şey istikrar zaten . bırakmayıp devam edince başarıya ulaşıcaz inşallah hepimiz.

yaa ben ne zaman şişsem siz
yediklerimi doğru tahmin ediyosunuz nasıl oluyor bu
pazar yumurta yesim akşam pialvın yanında turşuda yedim

o zaman canım söyle bi kaçgün sürcek bu valla doktorum oldunuz benim

canım pilav hiç yemesen daha iyi turşu zaten tuz deposu bunlardan bi süre uzak dur derim. yumurtanın gaz yaptığını hiç duymamıştım iyi oldu öğrendiğim.

2 buçuk ayda 15 versem bana yeter zaten. diyetisyenimin verdiği liste daha mantıklı geldi. tabi sağlıklı vermek daha önemli. yarım saat yürüyüş yapıp evde mekikle sporu tamamlıycam.

2.5 ayda 15 kilo zor gibi kaç kiloydun bu arada kilon yüksekse verebilirsin belki ama düşükse sanırım anca 10 civarı gider. örneğin ben 10 ocakta 84 tüm şu anda 77 yim tam 2 ay olduğunda anca 10 kilo vermiş olurum artı emziriyorum. kilo vermem sizlere göre daha hızlı .

slm kızlar, sabah 4 kaşık kahvaltılık gevrek yemiştim, şimdi de kahvaltımı yaptım: 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 yumurta, domates. leslie 5 mile yürüdüm.

canım maşallah sana sporu aksatmıyorsun. bide jillianı denesene o da çok güzel çalıştırıyor . youtube yazarsan gelir. 25 dk. filan sürüyor. ben gg bugün ona başlıcam. şidi bide squart modası var bacakları felaket çalıştırıyor 1 gün yapıp 1 gün bırakıyorsun ben yaptım iç bacak popo üst bacak yanlar hepsi ayrı ayrı çalıştırıyor bir gün sonra bütün kaslarım ağrıdı. onada bi bak derim tabi bacak problemin varsa.

canım üzülme gelicek sütün üzülürsen hepten gider. sıcak duş al göğüslerine masaj yap koltuk altlarından üstten doğru uykunada dikkat et yorgunlukta sütü azaltıyormuş beni bildiğim protein ağırlıklı şeyler sütü çoğaltıyor bulgur soğan bal kabağı yeşillik özellikle yeşil salatalar petibör bisküvi demsiz çay rezene çayı malt içecekleri ( ecz. satılıyor eşim bana almıştı doğumdan sonra koltuk altıma kadar süt dolmuştum. ) dene bakalım çoğalır inş. tekrar.

kızlar ben de gayet iyi gidiyorum ama regl dönemi beklediğim kadar hızlı veremiyorum bu hafta sporu çoğaltıcam bakalım işe yarıcakmı. hergül jillian yapıcam step aletim var onunla 1000 adım 1000 mekik ve yukarda bahsettiğim squarttan gün aşırı 15 er kez bütün hareketleri yapıcam ölçülerimide alıcam birazdan bu hafta sonu bakalım hem kilo hemde ölçülerimde değişme olucakmı bakalım.

gün gün tartılıcam bu hafta hergün yazıcam bugün sabah aç karna 77.600 bu cuma hedefim 76 yı görmek . herkese kolay gelsin.

kızlar sağolun siz olmasın valla
gaza gelemem sabah gördüm deli oldum
allahtan varsınız yoksa bırakırdım şimdiye kadar
umarım yarın 61 i görürüm
bu akşam yemiycem vücut toplamalı kendini
yoksaa deli olurum:26:

ya benimde acil gaza ihtiyacım var, bozdum yine haftasonu.
bende yemicem yaaaa, akşam hurmayla yoğurt yiyim sadece

ya benimde acil gaza ihtiyacım var, bozdum yine haftasonu.
bende yemicem yaaaa, akşam hurmayla yoğurt yiyim sadece

bebebğim bizim haftasonları kaçamaklarımız meşhur oldu artık
ben sağlam bi kahvaltı yaptım
5 te falan da 3 kaşık pilav kavurma kuru biber haşlayıp kavurup yedim
sen neler yaptın ki
dede ben sana ona göre gaz verem

canım ben geçen hafta çarşamba, cuma ve cumartesi alkol aldım (az da değil)
alkol aldığımın ertesi günü yemek konusunda kendimi zapt edemiyorum, adeta saldırıyorum yasak olan şeylere
patates kızartması, hamburger, dürüm döner, çikolata yedim yasak olarak.

yani anlayacağın benim diyet koptu, acilen toparlanmam lazım.
çarşamba günü diyetisyen kontrolüm vardı, toparlayım die onu cuma sabahına aldım.
cumaya kadar çok kasmam lazım kendimi

sıkma bebeğim kendini sen diyetisyen kontrolünde çokta iyi veriyorsun
sen bilin ama bence çarşamba gitsen
diyetisyene söyle oda ona göre bi eksiltme yapar belki yemiycem diyerek veremen
bizim bünye alışıkta senin değil sen hep diyetisyene göre beslendin çünkü
sen kasma kendini toparlarsın arada sırada olsun
bedenimiz yemek düzenine alışması lazım diyet bitince illaki
yicez bitanem onun için üzülme
sen halledersin

canım desteğin için teşekkür ederim.
benim diyette zaten çok az yemem gerekio, ben hızlansın die katı bir liste verdirdim.
normalde hiç bozmuyorum ama işte 2 haftada bir böle bi bozulma oluyo
güyya yürüyüş de yapacaktım yapmadım, 1 kere leslie yaptım geçen hafta
hem bozuorum hem hareket etmiyorum olmuyo böle yaaa
kızıyorum kendime çooookk
daha vermek istediğim çok kilo var
bak mart ayı da geldi
güyya 15 nisan a 60 kilo olucam
1.5 ayda nasıl vercem 8 kiloyu bilmiyorum

bebeğim o zamn sen listeye devam et
olmadı spor salonuna yazıl
içki içme diyemem ama katı ol biraz bu konuda
baktın içkinin sabahı yemeği abarttın farklı bi aktivite bul kendine
yoğurt
hurma faln ye
verirsin bebeğim neden olmasın abartılı yemiyosun ki
hepimizin kaçamağı oluyor
benim kahvaltıda yediklerimi bi görsen deli olurdun
ama akşam turşu mahvetti beni
hepimiz istediğmiz kadar vericez ben eminim buna sende başaracaksın kasma kendini
hem daha baya var önümüzde

aynen listeye devam ediorum bugün
spor club üne de üyeyim zaten gitmiyorum
içkiye kesin sınırlama yapmam lazım
çok içtiğim günün ertesi günü zaptedemiyorum kendimi, hafif yiyerek atlatamıyorum

kahvaltıdan bişi olmaz canım, diğer öğinler daha sıkıntılı aslında
turşu yu bende çok seviyorum maalesef, şişirio çook

başarıcaz canım inşallah, er ya da geç ulaşıcaz hedef kilolarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…