- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 118
akşam bir bardak içtim canım
gene tık yok
63.20 çıktım bu sabah
karnımın içinde kaya var resmen deli olcam
mutlaka 2 haftada böyle oluyor
ahh bide doğru dürüst sonuç alsam daha da çok hırslanıcam daha çok dikkat edicem hala 7li rakalmarı göremedim(((( aslında moralim bozuluyor ama bi kere bu yola başkoyduk caymak yok :)
ooo ilk senin önce-sonra fotolarını görücez desene
canım ben 1,5 lt lik bir şişeye yapıyorum evde sürekli onu içiyorum. iş yerinde normal su tüketiyorum. bardakla uğraşmak zor.
çok geç oldu diye okuyup gidicektim ama mesajını görünce dayanamadım. canım biliyorsun bende emziriyorum ama benim kızım 15.5 aylık herşeyi yiyor . sen sadece anne sütü veriyorsan lütfen diyet yapma bebeğinin beslenmesi şu an herşeyden önemli kaldıki kilonda fazla değil. ben 84 kiloydum aman sütüm azalmasın emsin diye bekledim. bak şimdi veriyorum. en azından ek gıdalara geçene kadar ara ver yine hamur işini tatlıları abartmadan ye ama yemeklerinden kısma . yine buraya takıl kilonu koru zaten emzirdiğin için ister istemez kilo vermen devam edicek . geçen canan karataya bi kadın sordu emziriyorum bebeğim 3 aylık diyet yapabilirmiyim dedi karatay asla yapma bebeğini emzir dedi. iyice düşün derim en azından 6 aylık olana kadar bekle naçizane fikrim yinede senin kararın sen bilirsin.
yok bebeği bana artık
karbonatlı suda kar etmiyor
:2:
Canım mide gazına gaviscon iyi gelir varsa azıcık iç rahatlatır.
Nasılsınız kızlar :)
hilalcim gaz sorununu yürüyüşle veya bacaklarını karna çekme hareketleriyle çözebilirsin.
haftasonu 61 i görmende Oooooo dedirtti :)
istikrarına hayranım
temmuztemmuz emziriyorsun, bu nedenle lütfen bizim yediklerimize aldanıp az yeme.
kıyamam bebişine
biriniz çiğ köfte yemişti, hiç sorun değil
benim yine bozuk bir haftasonu oldu maalesef.
öyle bozuk yiyince tuvalet sorunu da ortaya çıkıyor.
bu hafta içi çabuk toparlanmam lazım.
akşam yatmadan incirli süt içtim,
sabah kivi yedim.
şimdi de peynir domates, salatalık, yumurta yiorum. yeşil çay içiyorum.
herkese güzel bir hafta diliyorum
bende çok sevindim ama 2 kg gaz var gene
karnıma dokununca resmen acıyo
deli olcam yarın belli olcak
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ... ben de bugünden itibaren yediklerime dikkat etmeye başladım.. dün annemlerde ailecek kahvaltı yaptık fazla abartmamaya çalıştım. bugün temizlik günü akşama doğru bir saat yürüyüşe çıkıcam birde karbonatlı su ve sirkeli su ne işe yarıyor açıklayabilir misiniz??
bugün ki kahvaltım domates 1 yumurta 1.5 kk peynir 4 5 zeytin ekersiz çay 1.5 dilim kadar tam buğday ekmeği.. öğünlerimi kendim dengelemeye çalışıcam özellikle akşam yemeğinden sonra bişey yemiycem bi tanıdığım buna dikkat ederek 8 kilo verdi.. bu arada hafta da 2 gün perşembe pazar plates yapımayı düşünüyorum.. hadi bakalım.. bu topik çok hoşuma gitti bu arada..
canım gaz yapan yiyecekler tüketme o zaman bi süre
brokoli, turşu, yumurta, kayısı vb
bu sırada süt ü de laksozsuz iç mutlaka.
süt ürünlerinde de var, zaten seni geçen gün ayran çok şişirmişti.
bol su iç bari
bu yazdığın liste bir çoğumuzun günlük yedikleriyle aynı ama ortalama 4 kilo filan verilir çok sıkı bi liste değil bence zaten amacımız hızlı değil sağlıklı kilo vermek. daha hızlı kilo vermek stiyorsan mutlaka spor yap derim.
hoşbuldum canım..Hoşgeldin cnm,
boy, kilo, yaş kaç?
karbonatlı/sirkeli/limonlu su : sindirim sisteminin çalışmasını hızlandırıyor, miğde asidini azaltıyor.
yaa ben ne zaman şişsem siz
yediklerimi doğru tahmin ediyosunuz nasıl oluyor bu
pazar yumurta yesim akşam pialvın yanında turşuda yedim
o zaman canım söyle bi kaçgün sürcek bu valla doktorum oldunuz benim
slm kızlar, sabah 4 kaşık kahvaltılık gevrek yemiştim, şimdi de kahvaltımı yaptım: 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 yumurta, domates. leslie 5 mile yürüdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?