Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Günaydın canlaarrrrr.... sabah kahvaltım bir kase müsli. birazdan da yeşil çayımı içerim. Haftasonu kimseler yoktor burda ama ben yinede yaziiim dedimmm. napalım biz ctesi de çalışıyoruz ((((((

günaydınn :)) ben varım benimde birazdan diksiyon dersim var ona gideceğimm

Gelinlik giyecekleri de unutmamak lazım deep ve hilal çok güzel gelin olursunuz inş hilal bu arada göbeğin incelememiş die korkma zaten gelinlikler korseli bel ve kol ince olsun barbie gibi olursun

yok bebeğiöm kiloma bağlı olarak oda gitsin inş..
doğru diyon ama bunun bikinisi var tatili var
tatilde foto çekimi var

ben haftaya senin başlangıç kilonda olucam daha, oof oof :)

Pinarcim ben seni hep 61 lerde biliyorum hicddikkat etmemisim.. bu arada kızlar giremiyorum nete. .. ve diyetim tabiki yolunda gitmio.. yani bu kadar ilgi alakaya her aksam aksama ne yapalim planlariyla gercekten cok zor :)
Neyse benim hedefim yaza -15 idi .. yapamayacak değilim. .. kendime guvenim tam.. sizleri seviyorum az kaldi haftaya pazartesiye aranizda olurum.. bu arada kizlar sacimi sariya boyaticam cok heyecanlıyım hep 60 kilo olunca dedim ama baktim olacak gibi degil yarin boyaticam.. insallah sonra dusecegim yaza yani... 60 kilolara.. sizleri cooojkk öptüm

hadi çabuk gel bendede
sen gibi sarı merakı var ama
uçlara

kızlar biliyosunuz kilo vermm durmuştu
biraz yemek olayını abarttım 2 güündür sanırım verdim
ççokta değil ama düzenini değiştirdim
pazartesi kesin sonuç yazarım gene ama
neşem yerine geldi 400 gr verdim görünüyor

canım sen dikkat edersin ben eminim insanları kırmamak için tadımlık al
bende bazen öle yapıyorum
çok çiğne çok yiyiomuş zannederler

uyguladığınız diyet varmı yeni katıldımda bende kilo vermek istiyorum 10-15 kiloo:)

hoşgeldin canım
uyguladığımız belli başlı diyet yok
ekmeği makarnayı pilav kesip
akşamları az ve erken yiyoruz
çok çiğniyoruz
bol su içiyoruz
herkez birbirine tekniklerini anlatıyor
sormak istedikçe sen sor böyle herkez memnuniyetle cevaplar

400 gr verdiğinizi nerden anladınız ben mesela akşam yemeğinde 77.800 çıkmıştım dün gece 12 gibi tartıldım 77.00 kg çıktım bu sabah tartıldım açkarna 76.500 kg çıktım yani bende 1 haftada 3 kilo 400 gr veren bayanın diyetini yapıyorum dünden beri acaba gerçekten kilo vermiş olabilirimiyim yaaa kilo yaa aşırı kilo aldım 68 kilo idim geçen sene 1 yılda bu kadar kilo aldım çıldırcam emziren anneyim millet kilo verir ben alıyorum anlamadım yaa 1 ay önce 1 ayda 8 kilo verdiren diyet listesi varya ayça kayanın onu yaptımm bir gr bile veremedim kızlar çok zor kilo veriyorum bende yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offf bıktımmm bu kilolarımdan yardım edinnnn ne olurrrrrrrrrrrrrr(((((((((((

çok teşşkürler h.b
ya inanın eşim karataycı eve makarna almaz fabrikasyon abur cubur alıp getimez ben sadece türk kahvesiyle bitteri biraz fala kaçırdım oda haftada bir bir paket fazla dediğim yaa ben anlamadım millet fast futt pizaa yer hergün hamburger yer kilo almaz ben anlamadım hamur işi yapmıyorum..2 aydır ekmek yemedim...ve akşamları en geç 6,30 da yeriz sabah erken kalkarım...bol su içmiyorum ve hızlı yiyorum((( sanırım en büyük sorunum buuu galiba:)))

Son düzenleme:

sabah aç karnına tuvaletten sonra tartılıgın kilo senin orjinl kilon
ama yağı tuz kes bence sen bide emziren diyo herşeyi yememeye çalış
tahmin edebiliyorum herşeyi getiriyorlardır sana
süt yapmasını istiyosan yemeklerden önce 3 tane hurma ye
öyler yemek ye
hurma süt yapar
ama hamurişi yiyosan uzak dur derim

evde yanlızım zaten kimsem yok ki herşeyi getirsinler önüme eşim ve 1.5 yaşında kızım var ben hiç bir zaman öyle süt yapsın diye hiç yemedim..eşiminde öyle bir derdi yok.

canım sen bir hafta aldığın her lokmayı 25 30 kez çiğne
dediğim gibi hurmanı ye baktın olmuyor
o zamn senin bi rahatsızlığın var diyetisyene gitmen lazım
bizi takip et cuma bildirimde yazarsın eğer vermeye başladıysan bi anormallik yok demektir
1. çok çiğne
2. akşam bişey yeme
3. 3 litre su iç fazlasıı su toplar vüudunda bilgin olsun

evde yanlızım zaten kimsem yok ki herşeyi getirsinler önüme eşim ve 1.5 yaşında kızım var ben hiç bir zaman öyle süt yapsın diye hiç yemedim..eşiminde öyle bir derdi yok.

çok garip bi dediklerimi dene istersen canım
olmadı diyetisyene gidersin
testlerin yapılır ona göre bi cevap alırsın
sıkma sen canını burda
hep destek tam destek
süper bi motivasyon var
hiç sıkma sen canını

:) Süpersin canımm :) bak sana demiştik. haftaya bomba gibi gireceksin :) inşallah bende veririmmmm

:) Süpersin canımm :) bak sana demiştik. haftaya bomba gibi gireceksin :) inşallah bende veririmmmm

nerdesiniz bebeğim sıkıldım burda ya
akşam kaynatmış millet
şimdi kimse yok
vercen bebeğim su içmedim 2 gündür idrar söktücü alıyorum
ödem olmuş galiba
2 bardak falan içtim bugün vercez bebeğim
yeme düzenimi değiştirdim ya belkide ondan oldu

ara öğünümü bi tane aktivya ile yaptım :) öğle yemeğimde tavuklu salata. bu haftasonu diyetimi bozmucam sanırım ama akşama bende anneme gidicem yarın bi kaçamak yapabilirim. ama direnicem

muhtemelen canım. arada bünyeyi şaşırtmak lazımmış :) ayy benimkiside bi şaşırsa şöyle 3 - 5 kilo gidiverse nasıl sevindirik olucamm anlatamamm

Kızlar merhaba kaç gündür sizi takip ediyorum. Gerçekten kurduğunuz arkadaşlık ve birbirinize verdiğiniz destek çok güzel. 1 sene önce toplam 23 kilo verdim ,son 1 senedir aynı kilodayım ve vermem gereken 6 kilo daha var ama bir türlü olmuyor psikolojik mi bilmiyorum. Şimdi hipoksiye başladım sıkılaşmak için bence faydalı olacak çünkü 3 seansta vücudumun toparlandığını hissedebiliyorum ( kıyafetlerimden ). Bu 1 aylık bir program zaten bu süreçte diyet yapmak istiyorum. Ama o kadar gına gelmiş ki diyetten bir türlü adapte olamıyorum. Belki size katılırsam bir nebzede olsa tekrar başaracak gücü kendimde bulabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…