Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Hehe buda ilk msjim o andaki gaz gelsinnnn ins iki gundur pekbi isteksizim

bugünki menümu paylaşaim kızlar çok saçma bi menü oldu
Sabah: yarım gözleme annem yaptı memleketten gönderdi diye yedim
Ara
2 form bisküvi 1 nescafe 2 şekerli, 1tane de çay
Öğle
Bi sandviç ekmekle yapılmış döner
1 ayran
Ara
1 şekersiz nescafe
1 form bisküvi
Akşam
1 form bisküvi
1 armut

evet karbonhidrat çok olmuş, yarın telafi edersin

Naptin cnm sen:))bu sana ödül olsun bugun :))gunde iki neskafe fazla döner gözleme cook fazla olmuss birazdaha dikkat cnm bi yola girdiysen kim nerden ne yolluyosa yollaain boşver yeme :)

Yokcnm cok taktrediyorum seni hic sasmiyorsun düzenin cok iyi sakin pes etme kilom cok fln deme gitcek hepimizinki gitcek daha coook burdayiz buna alismamiz gerek :))

evet uzun zaman buradayız, vermeden bırakmayalım kızlar, bir daha da uğraşmayalım böyle. akıl parası olsun bize.

Naptin cnm sen:))bu sana ödül olsun bugun :))gunde iki neskafe fazla döner gözleme cook fazla olmuss birazdaha dikkat cnm bi yola girdiysen kim nerden ne yolluyosa yollaain boşver yeme :)
Aaaah bacım napcm ben bilmiyorum çok düzensiz saçma sapan besleniyorum annemin evindeyken ne güzel hiç ogün atlamazdim ne güzel diyet yapardım şimdi çok karışık ha bu arada bugün akşama kadar oturmadan sürekli yürüdüm neyse ki o spor oldu akşamda kendime ceza verdim bitek meyve yedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…