Sabah ac karnina kivi yada aksamlari incirli sut :) kesinlikle etkili tecrubeyle sabit :)))
Evt cnm sizleri takip ediyorum zaten bugece incirli süt iccem sabahta kivi mutlaka
İç iç cnm çık tuvalete😂😂😂😂yandın attığın her adımı takipteyim
Buarada kızlar bu topigin en basina döndüm :))baslardaki kimse devam etmemiş bende 115inci sayfalarda baslamisim bakin biz gedefimize ulasmadan bırakmayalim pesetnek yooook
Buarada kızlar bu topigin en basina döndüm :))baslardaki kimse devam etmemiş bende 115inci sayfalarda baslamisim bakin biz gedefimize ulasmadan bırakmayalim pesetnek yooook
sen yazınca merak ettim rukiye en eskilerden 5. sayfada başlamış bende 26. sayfadan onu takip ediyorum :)))
ben de tam kendime bakiim diyordum5.sayfaymışım :)
Bende 168 de baslamisim :) birakmak yok agustosa kadar devammm :)
sen yazınca merak ettim rukiye en eskilerden 5. sayfada başlamış bende 26. sayfadan onu takip ediyorum :)))
Heee seni benden once diye düşünmüştüm:)
Yok ben daha yeniyim :) 9 subatta basladim diyete
Hadi inşallah hepimiz ilk günku motivasyomla devamedelim
Ben mecburum dugunum var motive olmak zorundayim :) ama normaldede azimliyim taniii mecburiyet bi yana bu kez olacak eminim :))
Sağlıklı beslencem derken sağlığın dan oluyon sen
bende kızın karnını doyurdum kendim yemedim eşimi bekliyorum geç oldu maalesef ama işten gelir gelmez muz ve badem yedim
Cnm olmuyor ama topiğimizin idolu seni seçiyorum diyetisyene gidip bizi bilgilendiriyorsun yaptığın oldu mu şimdi😠😂
Ahhhhh pinarcim ayni dert bendede var.daha simdi geldim isten.bu saatten sonra ne yenir ne içilir
Ben mecburum dugunum var motive olmak zorundayim :) ama normaldede azimliyim taniii mecburiyet bi yana bu kez olacak eminim :))
Ah kizlar haklisiniz vallahi. Isim yogun oluyo bazen, yemeye vaktim olmuo( o yuzden geciktim.
3 tane kucuk kofte (firinda yaptim yagsiz) salata, yogurt ve kozlenmis patlican yedim.
Ben de merak ettim hangi sayfada baslamisim size katilmaya bi bakiim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?