• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

kızlar aranıza geçen hafta katıldım .
geçen haftaki kilom:78,400
bugünkü kilom 77,200
giden 1.200

aramıza yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz . çok doğru yerdesiniz. ortam arkadaşlar süper. biraz azim birazda burayı takıp ederek gayet sağlık lı kilo verebilirsiniz

tebrik ederim cnm, ilk hafta verilmesi beklenen güzel bir kilo vermişssin, aynen devam :34:

Günaydınlar kızlar herkese güzel günler hayrli cumalar. Buraya bi haftasi takip olmak üzere tam dört haftadr uruyorym baslangicim 75.800 gecen hafta68.400 bu hafta68.200 bi tuhaflik oldugunu söylemiştim zaten önceki haftalarda üstüme yapismayanbkilolari vermk kolay olmuştu artk zorlancam sanirim 10gr versem bile pes etmicm bide 4 gündür tuvalete cikamiyorum heralde onunda etkisi var kayisida bi ise yaramiyo kivi denicem sizin gibi inşallah ise yarar kahvaltimida yazim ne domates peynir yumurta roka maydanoz salatalk iki ek bir kasik pekmez uc cay

canım tuvalet sorunun olduğundan bugünki tartıdaki kilo gerçeği yansıtmıyor, 1-2 güne kadar gidecek kilo sonrasında göreceğin rakam daha doğru olacak :34:

Canım benim tartıdaki kiloya takılma boşver.
Zaten su tutmuşsın, yarın daha düşük çıkacaktır eminim :34:

tamm canım ben idrar söktürücü aldım onu içtim biraz su içmiycem bakalı
çok geldi galiba poğaça yedim bugün biraz değişik olsun bakalım
inş.. sizin dediğiniz gibi düzelir bebeğim
sen naptın

Kızlar ben bu sabah tartılamadım, biraz rahatsızım, miğdem bulanıyo, bağırsaklarım da bozulmuş. Üşütüm galiba :43::43:
Dün sabah tartılmıştım. Onu baz alarak bildirimde bulunayım.

Başlangıç kilom : 73 (08.01.2014)
Geçen haftaki kilom: 68,4 (21.02.2014)
Bugünki kilom : 67,5 (28.02.2014)

Total : 5.5 kilo

İlk hedefim : 60 kilo olmak, Nisan 15 e kadar.
Son hedefim : 55 kiloda olmak

Boyum : 1.75

Hedefi uzak tutuyorum ki daha da hırslanayım diye, yoksa görünüşümde beğendiğim kiloda duracağım. O yuzden net bi rakam bilemiorum şu an.

Hallettik bebeğim bi ömür katlancaz o uyuza
pek nazlı sanki rolleri değiştik
tayt giydirmiyodu tayt aldık ama cepli:52:
tam tayta benzemiyomuş:9:

ay ayy ne güzel. Hergün aynı olmuyor işte napalım katlancaz :1:
tayt çok rahat bişi cnm ya, üstüne uzun bişi giydiğin sürece bi sorun yokki.
Güle güle kullan cnm :34:

Kızlar ben bu sabah tartılamadım, biraz rahatsızım, miğdem bulanıyo, bağırsaklarım da bozulmuş. Üşütüm galiba :43::43:
Dün sabah tartılmıştım. Onu baz alarak bildirimde bulunayım.

Başlangıç kilom : 73 (08.01.2014)
Geçen haftaki kilom: 68,4 (21.02.2014)
Bugünki kilom : 67,5 (28.02.2014)

Total : 5.5 kilo

İlk hedefim : 60 kilo olmak, Nisan 15 e kadar.
Son hedefim : 55 kiloda olmak

Boyum : 1.75

Hedefi uzak tutuyorum ki daha da hırslanayım diye, yoksa görünüşümde beğendiğim kiloda duracağım. O yuzden net bi rakam bilemiorum şu an.

canımmmm geçmiş olsun :( yine hastalığa rağmen kilo vermişssin tatlım :) çok sevindim tebrikler

canımmmm geçmiş olsun :( yine hastalığa rağmen kilo vermişssin tatlım :) çok sevindim tebrikler

belki hastalıktan daha az çıkmış olabilirim, su kaybetmişimdir belki.
teşekkür ederim canım :34:

senin eşinin de aylar sonra seni görmesi bomba etkisi yaratacak cinsten,
şok olacak yahu :1::1::1::1:

benimkise çatal görünmesine takık :D ama benim savunmam ne :D sen uzunsun üstten bakınca öyle görünüyo :D

hahahaahahhaha o da iyiymiş :1::1:

benimki hiç karışmaz bana, ben tayt mini etek-elbise, dekolte (abartmadan) giyerim.
Hatta boyu bende 2-3 cnm kısa, ben bi de topuklu giyince upuzun oluyorum, hiç takmıo, sevio hatta yanında uzun kız olmasını (çok enteresan :)) )

Back