- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
En büyük temennim akşam esimle kahve icmeye çıktık cocuklardan siyirmak uzereydim nezamndir paltomu giymemistim giyince inanamadim:)))dar olan paltom normale dönmüş inanin kilolar yüzünden dışarı çıkmak tan nefret eder hale gelmiştim
ne güzel incelmişsin, benim de içine giremediğim kotlarım olmaya başladı.
Ayyy sorna o mısırlari cipsler cikolatalar resmn mideme çöplük muamelesi yapiyodumya nasil rahatim şimdi toplamda kac kilo verdin sen bide nezamn da 80oldunu bilmiyodum senin benim boyda kısa 80leri görsem toparlak bisi olurdum sen gene iyimis
Superiz süper :)))benim hedfim esimle ilk tanıştım kiyafetin icine sigmak herşey Güzel olucak:))
benim ideal kilom 53-73 arasıymış. ben 72 ile hamile kalmıştım, 3-4 kilo aldım, sonlanınca kendimi yemeğe verdim, hormon haplarının da etkisiyle 80,9u gördüm. 22 oacakta diyete başladığımda 80,5 idim. bugün 74,2 çıktım.
Arkadaslar bende kilo vermek istiyorumcok hareketli olmama ramen gram gitmiyor gidenide hemen alirim boyum 1.65 kilom 77nasil baslamam lazim yardimci olursaniz sevinirim
olur olur, bir kadın bir şeyi isteyecek ve o olmayacak görülmüş şey değil
Cok iyi cnmya valla tebrkler hic bişeyi kafana takma hersey olcana variyo
Bu sitedeki sistem nedir tam anlayamadim nadil baslayim
teşekkürler. kadere, hayır ve şerre inanan biri olarak şükrediyorum, vardır rabbimin bir bildiği diyorum.
Bu sitedeki sistem nedir tam anlayamadim nadil baslayim
Yarindan itibaren gunluk yemem gereken neler mesela
Yarindan itibaren gunluk yemem gereken neler mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?