• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

kızlar şu yeşilçaydan bahsettiğiniz için allah razı
olsun
hiç beğenmemiştim ama bugün 2 nci bardağım ve
bağırsaklarım süper durumda
acayip seviyor böyle değişik şeyleri:27:

ayy şimdi hayalimde beyaz pantolon var bide haziranda atanırsam işe tril tril gitmek istiyorum oram buram çıktı mı derdi olmadan :32:

benim de tek isteğim atanmak, edebiyat öğretmeniyim ama atanamadım evde durdukça da kilo alıyorum. inşallah hem atanır hem istediklerimizi giyeriz bu yaz.

kızlar şu yeşilçaydan bahsettiğiniz için allah razı
olsun
hiç beğenmemiştim ama bugün 2 nci bardağım ve
bağırsaklarım süper durumda
acayip seviyor böyle değişik şeyleri:27:

Hahaaha, alemsin
Senin de bagirsaklara masallah, karbonatmis, bitki cayiymis hemen harekete gecio :))))

benim de tek isteğim atanmak, edebiyat öğretmeniyim ama atanamadım evde durdukça da kilo alıyorum. inşallah hem atanır hem istediklerimizi giyeriz bu yaz.

Ayyy canim benim, insallah atanirsin da, yeni egitim yilinda guzel guzel ufak beden kiyafetler alirsin, guzel ogretmenim ;)

inşallah canım okuyup emek verip atanamamak çok zor ben de maliye okudum hazırlıkla 5 yıldı 1 yıl daha okusam tıpçılarla aynı olcak :) inşallah dediğin gibi atanırız da kilomuzu da verir narincik narincik gideriz işimize :34:

Geçmişi okudum geldim, pinnn karbonatlı suyu sormuş olmana çok sevindim.
Ayrıca evet içebilirsin eşiminde mide problemi var bu suyu keşfettiğimizden beri keyfi yerinde midesi yanmıyor .. Yatmadan da muhakkak içer.

sporumu yaptım leslie 3 mile,

sabah kahvaltılık gevrek yemiştim.

öğlen eşim kahvaltı yapmak istedi ve yumurta, 6 zeytin, yarım kk peynir, salatalık, domates 1 dilim de ekmek yedim.

ara öğün 1 portakal.

akşam da nohut yicem dünden kalma :/ ekmek yemem artık hakkım doldu.

kızlar hiç su içme alışkanlığım yok. ama zorluyorum bugün 1,5 litre içtim devam edecem ama bu su hiç bir yere uğramaz mı direk lavabodayım içmemle bir:17:

Geçmişi okudum geldim, pinnn karbonatlı suyu sormuş olmana çok sevindim.
Ayrıca evet içebilirsin eşiminde mide problemi var bu suyu keşfettiğimizden beri keyfi yerinde midesi yanmıyor .. Yatmadan da muhakkak içer.

Evet icmeye devam edicem, odem i cozuyo cidden ;)

sporumu yaptım leslie 3 mile,

sabah kahvaltılık gevrek yemiştim.

öğlen eşim kahvaltı yapmak istedi ve yumurta, 6 zeytin, yarım kk peynir, salatalık, domates 1 dilim de ekmek yedim.

ara öğün 1 portakal.

akşam da nohut yicem dünden kalma :/ ekmek yemem artık hakkım doldu.

Ohh ohh ne guzel ;)
Ekmege gerek yok tabii, nohut salata yogurt/ayran ohh misss :)

kızlar hiç su içme alışkanlığım yok. ama zorluyorum bugün 1,5 litre içtim devam edecem ama bu su hiç bir yere uğramaz mı direk lavabodayım içmemle bir:17:

Normal canim, daha iyi iste. Yaglar bu sekilde gidecek. Zorla kendini, suyu arttir en az 2 lt ye.

Back