• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kızlar yedim ya olmadı. Nohut pilav tatlı yedim biraz da ekmek kızın bana ya . Hergün kontrol edin sorun. Yemekten çıksam mı . Ozaman da evde kaçırırım aşırıya. Hergün bana sorun. Bu sefer olsun ya

dikkat etmen lazım, 2-3 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe eşit, sen bir de az da olsa ekmek yemişsin. tatlı zaten olmamış. nohut yediğinde sadece tanelerini tercih edeceksin.1 ara öğün yap akşama kadar, akşam da sebze yoğurt gibi şeyler yersin. ilk günlerde insan ne yapacağını bilemiyor ve daha çok yemek istiyo hepimiz geçtik o yollardan ;) sen devam et, fazla yedim yapamıcam diye düşünme bir sonraki öğünü hafif geçir.

Bir saat yürüdüm ama yedim iste inşallah bir daha olmaz. Kk da gezinirken topiği gördüm acayip hırslandım. Başladım. Acaba bir diyetisyene de gitsem mi.

Ya bilmiyorum . Ne yapacağımı sizi görünce utandım ya .

utanma cnm, sen kararlı ol yeter.
biz burda hep destek oluruz sana, yemeden önce sor bize o zaman, sonra yediklerini yazacaksın buraya, biz de iyi ya da kötü bişiler yazıcaz sana cvp olarak.
hepimizin vermek istediği kilolar var, seninle aynı boyda olup aynı kiloda başlayan arkadaşlar da var aramızda, bugün 68 leri gördüler, hem de 1 ay gibi yaklaşık bi zamanda. yapılamayacak iş değil.
bir ömür boyu mutlu olmak istiosan kilonla, şurda 5 ay sıkacaksın ağzını.

pesimist olma:34:

Ya bilmiyorum . Ne yapacağımı sizi görünce utandım ya .

ya biz sağlıklı beslencez diye haftalardır neler
çekiyoz herkez destek oluyor birbirine
hem sağlık hem görünüş diyoruz sen
kendin karar ver sence hangi görünüşte olman senin için iyi
yada en mantıklısı eşinin senin görünüşün hakkında böyle ne düşündüğünü
zayıfladıgındaki düşüncelerini hayal et
yol yakınken başla o kilolar üstüne yapışırsa sonra vermen daha zor olacak:53:

canım üzülme ben yapıyım
bende sen gibi 11 de yapmak istedim ama bi türlü olmuyor işe geldiğim için kahvaltımı
erken yapmak zorunda kalıyorum
böle yapıp günde 2 öğün beslenmeyi düşündüm
sende öyle yapabilirsin bölelikle 5 te yemek faslını kapatmış olursun daha iyi olur
ama sabah kalktıgında mutlaka su iç sen :52:

:56:canım teşekkür ederim yorumlarınız için su içiyorum zaten sabah ac karnına ve akşama kadar 3 litre oluyo :5::5:

Bir saat yürüdüm ama yedim iste inşallah bir daha olmaz. Kk da gezinirken topiği gördüm acayip hırslandım. Başladım. Acaba bir diyetisyene de gitsem mi.

bence 1-2 hafta kendin dene, baktın kontrol edemiosun kendini, diyetisyene gidebilirsin.
Biz burda diyetisyen gibi tavsiyelerde bulunuyoruz birbirimize ama tabi sağlık problemlerinin engel olabileceğini düşünüosan (tiroid, şeker vb), diyetisyen sana birtakım tahliller yaptırmanı ister ve ona göre diyet listesi verir sana.

canım kusura kalmayasın ben de kendi derdime düştüm,o kadar aç bırakma bence vucudunu kan şekerin düşmesin sonra yağ depolamaya başlıyomuş,hem öyle dayanırsın dayanırsın benim dün olduğu gibi bi gün gözün döner götürürsün herşeyi aralar yapmaya çalış derim öğleden sonra ve akşam saatlerinde :34:

saol canım tavsiyelerin için teşekkürler :2::2:

$1476160_259219977564232_206013718_n.webp
kızlar gelinliğm bu benim bunun için zarif olmam lazım işte

dikkat etmen lazım, 2-3 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe eşit, sen bir de az da olsa ekmek yemişsin. tatlı zaten olmamış. nohut yediğinde sadece tanelerini tercih edeceksin.1 ara öğün yap akşama kadar, akşam da sebze yoğurt gibi şeyler yersin. ilk günlerde insan ne yapacağını bilemiyor ve daha çok yemek istiyo hepimiz geçtik o yollardan ;) sen devam et, fazla yedim yapamıcam diye düşünme bir sonraki öğünü hafif geçir.

TEŞEKKÜR EDERİM YA. İNAN GÖNÜLDEN İSTİYORUM. BEKARKEN HEP 50 VE ALTIYDIM boyum 165 ve çok çirkin dururdu. hep zayıftım evlendim eşim gece gündüz her saniye yemek yemegi cok sever 8 yıl hic kendimizi sınırlamadık. hamileligimde 60 tan 95 e. oğlum doğdu 74 lere düştüm geceleri uyumazdı. gece televizyonu açıp yemekteyiz proğramı karşısında bol tereyağli yumurtalar kahvaltı vs .......hic farkında değildim bu hale gelecegimin. benim en başta midemi küçültmem gerekiyo. sizler çok azimlisiniz. hergün baktığınızda beni bir yoklayın. biraz azmetsem .....

Sordum cnm. Ben korumayı 2 yıl düşünüorum dedi :1::1::1:
bende neyyyyyy dedim hahahaahahhaah

Dedi ki herşeyden yiceksin ama az ve zamanında yiyeceksin dedi. Yani mc donalds yiyeceksen gündüz yiyyeceksin ve sonraki 3 gün dikkat edeceksin dedi.
Çok yediğin günün ertesi günü çok hareket edeceksin, çünkü yenilen şeyler takip eden 1-2 günde kilo yapar dedi.
Bana da 1-2 ayda bir geleceksin dedi.
Birçok hastam oldu, koruma da kilo vermeye devam etti dedi. Çünkü aslında o dönemde kafanız daha rahat oluyor dedi.
Ne zamanki yesende kilon sabitlendi o zaman bırakacagız dedi :ssz:

merhaba canım sporlu yeni diyetinde başarılar bizi aydınlattığın için de teşekkür ederimm :34: ben de merak ediyodum bu koruma diyetini 2 yıl da pek uzun geldi çocuk mocuk olursa zaten hak getire de ondan sonrası için artık aklımızda bulunsun,aynada kendimizi güzel görmek istiyosak katlanıcaz napalım :40:

ara öğünüm 1 ceviz 3 badem 3 fındık,öğle yemeğimi de 12 buçukda yedim çorba,azcık yoğurt,ıspanak bi de kepekli ekmek yedim şu yuvarlaklardan akşama ekmek yemiycem :)

merhaba canım sporlu yeni diyetinde başarılar bizi aydınlattığın için de teşekkür ederimm :34: ben de merak ediyodum bu koruma diyetini 2 yıl da pek uzun geldi çocuk mocuk olursa zaten hak getire de ondan sonrası için artık aklımızda bulunsun,aynada kendimizi güzel görmek istiyosak katlanıcaz napalım :40:

yaniii en az 1 yıl dio, kişiden kişiye değişio tabii..
dediğin gibi zaten, tam kiloyu sabitlioruz derken hamilelik olacak.
valla ben hamile iken de diyetisyen kontrolünde kilo almayı düşünüorum
yoksa benim kilo su sayacı gibi tık tık hergün artar.
:1:

ara öğünüm 1 ceviz 3 badem 3 fındık,öğle yemeğimi de 12 buçukda yedim çorba,azcık yoğurt,ıspanak bi de kepekli ekmek yedim şu yuvarlaklardan akşama ekmek yemiycem :)

ohhh afiyet olmuş canım, günün sağlıklı gidio :34:
yeme cnm ekmek akşam da sen, boşver :1::1:

Kızlar benim diyet listeme uygun olarak da:
13.30 da 1 tane portakal
14.30 da 1 kase yogurt

yedim :emir_bebek:

akşam 6 da yemeğim var, o zamana kadar bişi yok :1:

yaniii en az 1 yıl dio, kişiden kişiye değişio tabii..
dediğin gibi zaten, tam kiloyu sabitlioruz derken hamilelik olacak.
valla ben hamile iken de diyetisyen kontrolünde kilo almayı düşünüorum
yoksa benim kilo su sayacı gibi tık tık hergün artar.
:1:

Kızlar benim diyet listeme uygun olarak da:
13.30 da 1 tane portakal
14.30 da 1 kase yogurt

yedim :emir_bebek:

akşam 6 da yemeğim var, o zamana kadar bişi yok :1:

aynen canım hamile olunca ben de diyetisyen kontrolünde olmak istiyorum bi daha böyle uğraşmak zor geliyo doğumdan sonra 5-6 kilo olsa hemen atarız ama fazlası aman aman :45: :45:
afiyetler olsun tatlım :34:

aynen canım hamile olunca ben de diyetisyen kontrolünde olmak istiyorum bi daha böyle uğraşmak zor geliyo doğumdan sonra 5-6 kilo olsa hemen atarız ama fazlası aman aman :45: :45:
afiyetler olsun tatlım :34:

kilo vermek, almak kadar kolay olmuyor malum...
bir daha böle kilo almak istemiorum.
dediğin gibi hamilelikte alınmazsı gereken en az kiloyu alıp, doğumdan kısa süre sonra da onu atarız. zaten kolay olur. :34:

Eki Görüntüle 988578
kızlar gelinliğm bu benim bunun için zarif olmam lazım işte

ayy harika bi gelinlik inşallah güzellikle ve incecik giymek nasip olur,bu azimle zeten istediğin kiloya da gelirsin çok güzel bi gelin olursun :46:
ben malesef istediğim gelinliği giyememiştim görümcem sağolsun heralde hep içimde kalıcak :((

Back