günaydın kızlar bende pazar gününden cezalıyım sabah sirkeli suyumu içtim ardındanda 3 kivi :) şimdi de sütlü nescafemi içiyorum. bakalım öğlen ne yicem. henüz karar vermedim ama bol yoğurt yemeyi planlıyorum.
günaydın kızlaar !
kahvaltım 1 tane peynirli poğaça yasak olduğunu biliyorum ama evde ekmek kalmamış aceleyle çıkınca da puaçaya talim yani
doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkürler.
akşam balık çorbası, ızgara balık, salata, 1 dilim ekmek, mezeler falan yedim :) 1 dilim yaş pasta da yedim :) pişman değilim :) doğum günümde yemiceksem ne zaman yicektim :) artık dikkat etme zamanı. iyi geceler.
günaydın cnm,
sabah yediğin kivi, bağırsaklarını çalıştırdı mı?
Kızlar size bitki cayi onermem lazım. Mukemmel otesi bisey... kullandigim en etkili bitki cayi.. Benim annem aktar o surekli getirir bana yeni cikan bitki caylarindan falan .. ama ben bugune kadar böyle bi etki yapan cay icmedim. Acayip tok tutuo. Adını veriyorum. . Cinemia diye bi cay yesil kapaklı. . Siddetle tavsiye ederim :)
canım tek özelliği iştahı kapatması mı???
canım tek özelliği iştahı kapatması mı???
Genelde bu tarz caylar metabolizma yi hizlandirir. Yag yakimina yardimcidir ve tokluk hissi verir. . Ama ven simdiye kadar boyle tokluk hissi veren bitki cayi icmedim. Cunku adet olamadim daha.. cok istahli olmam lazim normalde. ..
iyiymiş, bi de bunu deneyeyim bakalım
teşekkür ederim canım
sana ekmek yok bugün tamam mı :44::44:
Kızlar size bitki cayi onermem lazım. Mukemmel otesi bisey... kullandigim en etkili bitki cayi.. Benim annem aktar o surekli getirir bana yeni cikan bitki caylarindan falan .. ama ben bugune kadar böyle bi etki yapan cay icmedim. Acayip tok tutuo. Adını veriyorum. . Cinemia diye bi cay yesil kapaklı. . Siddetle tavsiye ederim :)
topikcanlarım :)
öğle yemeğim 1 kase çorba,biraz et yahni bide kızartılmış karnıbahar yoğurtlaması vardı çok az yoğurdundan yedim
Ben taş devri ile 3 kilo verdim, zaten o kadar fazlam vardı. Tanıdığım arakadaşlar da bu diyetle başarılı oldular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?