Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

günaydın cnm,
sabah yediğin kivi, bağırsaklarını çalıştırdı mı?

ohhhh afiyet olsun canım
iyi ki yedin pastandan da

Kızlar size bitki cayi onermem lazım. Mukemmel otesi bisey... kullandigim en etkili bitki cayi.. Benim annem aktar o surekli getirir bana yeni cikan bitki caylarindan falan .. ama ben bugune kadar böyle bi etki yapan cay icmedim. Acayip tok tutuo. Adını veriyorum. . Cinemia diye bi cay yesil kapaklı. . Siddetle tavsiye ederim :)

Günaydınlarrr herkese mutlu bolll kalorisiz birgun dilerim kahvaltim:2dlm ek domates peynir yumurta roka maydanoz bi kaşık bal cay kaşığı:))hepinize kolaygelsinnn

günaydın cnm,
sabah yediğin kivi, bağırsaklarını çalıştırdı mı?

evet canım çalıştırdı. ama tam emin değilim ya kividen yada benim sürekli kullandıgım bir bitki çayı var ondan. belki sizde denemişsinizdir form çayının maydanozlu limonlu olanı var tavsiye ederim bende çok etki ediyor.

canım tek özelliği iştahı kapatması mı???

Buldum buldum netten:

"Cinnema bitkisi, Gurmar (Gymnema sylvestre) orta ve güney Hindistan' ın tropik ormanlarında yetişen bir orman sarmaşığıdır. Yaprakları çiğnendiğinde, ağızda belirli bir süre için şeker tadının alınmasını engeller. Zaten bu yüzden; bitkinin Hintçe ismi olan Gurmar' ın, 'Şeker Yok Edici' anlamına gelmesi rastlantı değildir. Geleneksel olarak yaklaşık 2000 yıldır Hindistan ve güney Asya' da Tip1 ve Tip2 diyabet (şeker hastalığı) için doğal bir terapi olarak kullanılan bir bitkidir. Yaprakları yine aynı ülkede bazı mide rahatsızlıkları, kabızlık, ödem ve karaciğer rahatsızlıkları için de kullanılmaktadır. Gurmar, insülin salgısını artırıcı, şeker emilimini ve şekerin yağa dönüşüm sürecini de yavaşlatıcı özellikte bir bitkidir. "

Genelde bu tarz caylar metabolizma yi hizlandirir. Yag yakimina yardimcidir ve tokluk hissi verir. . Ama ven simdiye kadar boyle tokluk hissi veren bitki cayi icmedim. Cunku adet olamadim daha.. cok istahli olmam lazim normalde. ..

Genelde bu tarz caylar metabolizma yi hizlandirir. Yag yakimina yardimcidir ve tokluk hissi verir. . Ama ven simdiye kadar boyle tokluk hissi veren bitki cayi icmedim. Cunku adet olamadim daha.. cok istahli olmam lazim normalde. ..

iyiymiş, bi de bunu deneyeyim bakalım

teşekkür ederim canım

topikcanlarım :)
öğle yemeğim 1 kase çorba,biraz et yahni bide kızartılmış karnıbahar yoğurtlaması vardı çok az yoğurdundan yedim

keşke benim annemde aktar olsaydıı ne güzeeelll

topikcanlarım :)
öğle yemeğim 1 kase çorba,biraz et yahni bide kızartılmış karnıbahar yoğurtlaması vardı çok az yoğurdundan yedim

afiyet olsun cnm. kızartılmış karnıbahar yogurtlamasının da sadece yoğurdundan yemiş olduğun için bravo sana!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…