Bebek İkinci El yaza hazırlık kız

canım,
hm tulum, ca 86 cm mor t shirt önü işlemeli t shirt ve ca mor çiçekli elbise satılmadıysa bana ayırırmısın

tamamdır canım :) başka ekleyeceğin varmı ona göre beklerim şu carters seti çok beğendim ama yaza küçük olur

valla canım biz onu 1,5 yaşında kullandık 18-21 ay arasında yani eğer kızın kilolu değilse olur istersen gönderirim beğenmezsen nasıl olsa sende bana kargo göndericeksin onun içine koyar geri yollarsın:))
şuan için başka ekliceğim bişey yok kızım zayıf olduğu için yaz başı denemeden pek bişey ekleyemiyorum :))birde 74 cm mor bi polar var beğenirsen eğer

babyoverlock canım son kararın ne şimdi en son durumu sölersen kargonu göndereyim

Canim dediklerimi aliyorum boyle elbisemiz cok tesekkur ederiz, bizim 3 parcamiydi bende unuttum ozeldenmi yazismistik,

Canim dediklerimi aliyorum boyle elbisemiz cok tesekkur ederiz, bizim 3 parcamiydi bende unuttum ozeldenmi yazismistik,

EVET CANIM 3 PARÇA İDİ YOK BURDAN KONUŞTUK DEDİĞİM GİBİ CArters takımıda gönderebilirim istersen eğer küçük dersende sen benim paketin içine koyup geri gönderirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…