- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.481
Canım üzme kendini, Rabbim nasip ederse hertürlü olur.. Inşallah tez vakitte hamiş oluruz hiç takma kafaya olacağı varsa olur canım ☺Kızlar doktordan geliyoruz.. maalesef eşimin spermiogram testinde morfoloji kötü çıktı. doktor hamile kalma ihtimalin düşük dedi. Şimdi üroloji dr araştırıcaz.. inşallah hayırlısıyla atlatırız bu sorunu.. Yani benim bu ay umutlar suya düştü.. ovulasyon testini de yaptım bugün ama dünküne göre silik gibi.. bu ay daha da yapmıcam zaten
Canım sen bugün çalş benceİşte boyle
Neyse o günleri değerlendirdiniz dimi. Ama bence sen yumurtlamamış olabilirsinevet sen de hıc cızgı cıkmadı sonra ıkı gun cızgı cıktı sımdı de cok sılık cızgı var
ben de oyle dusunuyorumCanım sen bugün çalş bence
evet canım dune kadar degerlendırdık bugun de degerlendırecezNeyse o günleri değerlendirdiniz dimi. Ama bence sen yumurtlamamış olabilirsin
Kaçıncı gün yumurtlama oluyo senin genelde? ? Bide herkes gün aşırı olsun diyo,, siz hergün mü çalışıyonuz?evet canım dune kadar degerlendırdık bugun de degerlendırecez
Canım sen ne kadar hareket ederden et. O spermler tüplere doğru ilerlemeye başlıyor. Sanırım yarım saat içinde tüplere ulaşıyor. Oraya ulaşan çıkamaz herhalde bilemedim kiKızlar nette Sperm 3 gün falan içimizde yaşıyo diyo. Bu kesin mi? ? Gün içerisinde çok hareket ediyosak da gene yaşar mı ?? Kafam bi milyon gene
kız sen çalışmaya devam et bence hala yumurtlamamış olabilirsin. Ne olur ne olmaz daha yumurtlamadıysan kaçmasınevet canım dune kadar degerlendırdık bugun de degerlendırecez
Ben takvime göre 11.gün bılıyordum ama test oyle gostermedı her gun calısmıyorum benKaçıncı gün yumurtlama oluyo senin genelde? ? Bide herkes gün aşırı olsun diyo,, siz hergün mü çalışıyonuz?
Canım o halde yumurtlamş da olabilirsin,, bende ilk kez bu ay ovulasyon testi kullandım benimde biraz koyu çıktı sonraki günler hep silik. İyice kafam karıştıBen takvime göre 11.gün bılıyordum ama test oyle gostermedı her gun calısmıyorum ben
Bu işler planlamakla olmaz tabi ki nasip kısmet işi ama ben Nasipse ocak gibi hamilelik planlıyorum. Istedim ki benimle aynı sürede planlayanlar varsa süreci birlikte paylaşalım. Ben agustos ortasi tatile gidiyorum tatilden döndükten sonra eylül gibi folik asit kullanmaya başlayacağım. Smear testi yaptırdım bu ara belki kan testlerimide yaptiririm ama açıkçası hangi testleri yaptiracagimi bilmiyorum. AğustoSun 5 ine kadın doğum uzmanından randevu aldım onada danışicam.
Aslında çok hazirda hissetmiyorum kendimi ama eşim çok istiyor ailelerin baskısı çok fazla yaşta 31 olunca... Yeni Evli sayılırim 7 ay olacak yasim daha kucuk olsa kesinlikle dusunmezdim. Hamile olanlar, anneler yorum yaparak biraz daha hazır hissetmemi sağlar beki
[tr][td][/td][/tr]
anne adayi yasi durum B.A.T turkuazkebelek 31 denemede 6 subat happy85 x beklemede 25 ocak therapne x denemede x dhc83 x beklemede x yasy x denemede x safirr34 x denemede 22 aralik refikad x denemede 2aralik Preg 28 denemede 18 ocak DECEMBER2014 x HAMILE :) 6 ocak lapremature x HAMILE:) 11 aralik denizege34 30 denemede 30 ocak ocak cursum_perficio 32 HAMILE:) 17aralik Esaskiz43 23 denemede 29aralik ebruliank x denemede 25 ocak charmant x denemede 1 ocak sugar85 x denemede 14ocak Corolinna34 28 HAMILE :) 30 ocak asilsoy x denemede 10 ocak hayatguzel2015 X denemede 1 ocak melev 36 denemede 25ocak sissy06 32 denemede 19 ocak Neseli_Hatun x denemede 30ocak Minik_kuss 25 denemede 31ocak debraa 28 denemede 25 ocak kahve_delisi 29 denemede 12 ocak baby23 24 denemede 28ocak
[/td][/tr]
Canım geç olsun ama sağlıkla mutlulukla gelsun inşallah. Değiştiriyorumbenim 11 ocakta geldi reglim canım bu ayda olmadı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık bat 7 şubat değiştirebilirmisin listeden:)
Canım geç olsun ama sağlıkla mutlulukla gelsun inşallah. Değiştiriyorum
Canim neden oyle oldu kı stres hastalık ılac kullanımı gıbı bır durum mu olduKızlar ben adet oluyorumm ne yazıkkii hemde 10 gün erken oldumNe bekliyordum ne oldu püffff
yok canm birşey kullanmadım .ben strese girince mutlaka gecikir adetim ilk defa böyle erken oldum bende anlamadım şok oldumm oluncaCanim neden oyle oldu kı stres hastalık ılac kullanımı gıbı bır durum mu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?