Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canım üzme kendini, Rabbim nasip ederse hertürlü olur.. Inşallah tez vakitte hamiş oluruz hiç takma kafaya olacağı varsa olur canım ☺

Kızlar nette Sperm 3 gün falan içimizde yaşıyo diyo. Bu kesin mi? ? Gün içerisinde çok hareket ediyosak da gene yaşar mı ?? Kafam bi milyon gene

Kızlar nette Sperm 3 gün falan içimizde yaşıyo diyo. Bu kesin mi? ? Gün içerisinde çok hareket ediyosak da gene yaşar mı ?? Kafam bi milyon gene
Canım sen ne kadar hareket ederden et. O spermler tüplere doğru ilerlemeye başlıyor. Sanırım yarım saat içinde tüplere ulaşıyor. Oraya ulaşan çıkamaz herhalde bilemedim ki

Ben takvime göre 11.gün bılıyordum ama test oyle gostermedı her gun calısmıyorum ben
Canım o halde yumurtlamş da olabilirsin,, bende ilk kez bu ay ovulasyon testi kullandım benimde biraz koyu çıktı sonraki günler hep silik. İyice kafam karıştı Bende gün aşırı çalışıyım dedim yumurtlama günlerinde. Bugün 15. Günüm

benim 11 ocakta geldi reglim canım bu ayda olmadı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık bat 7 şubat değiştirebilirmisin listeden:)

Kızlar ben adet oluyorumm ne yazıkkii hemde 10 gün erken oldum Ne bekliyordum ne oldu püffff

Kızlar benim ovulasyon testi uygulamam kafamı karıştırdı iyice,, bugün 16. Günüm ve malesef 2 çizgiyi aynı koyulukta yakalayamadım. T çizgisi hep silik ne diyorsunuz? Geçen aylarda 16. Gün yumurtlamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…