- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.461
o zaman hergün yapmaya devamGunaydın kızlar ovulasyon testınde 2. Silik çızgı mutlaka cıkar su ıle yapınca bıle cıkıyor gıtgıde koyulasma degıl birden koyulasıyor denenmıştır zamanında
Canım testlerini dikkatli yapmaya devam et bence yumurtlayacaksın :)Kızlar benim batım 25 ocak 10 günüm var daha ama buğün lekelenme olmuş bende anlamadımn çok erkennn olduu nereden çıktı şimdi buuu ,ben daha yumurlamadım bileeeee
öyle yapacam devam pes etmek yok tabii :)Canım testlerini dikkatli yapmaya devam et bence yumurtlayacaksın :)
Cok su icmissindir :)benım bugun çizgi cıkmadı gıbı bakalım bıraz daha bekleyeyım
30-31 günde bir oluyorum normalde.. kullanma talimatında 13.gün başlayın yazıyor başlamam gerekiyordu ama ben adetim bitti 4-5 gün snra başladım yapmaya sıvı alımamıma dikkat ediyorum
Bugün sabah gittim canım çok şükür keseyi gördük darısı kalp atımına inşallah iyi gidiyor çok şükür darısı en kısa zamanda sizlere inşallah...
aaa neden silindi ki. testte hata vardır belkiyok en son oglen on ıkıde ıctım sonra hıcbır sey ıcmedım gelınce dortte test yaptım
ooo heyecanlı bekleyiş başladı yani :) Hadi bakalım canım inşalla bebiş haberini alırız 25 ocakta. Ben de yumurtlayayımda çalışalım yaa :)Slmslm kızlar tahminimce yumurtlama dönemim bıttı dun itibariyle bat 25 ocak bekleyelım bakalım :))
Canım en azından sorunu biliyorsunuz. Gereken tedavi uygulanır ve çarçabuk gelir bebiş. Yerinde olsam çalışmalara devam ederim. Hiç belli olmaz tutacağı varsa tutar. Ovu testi bugün daha silikse belki bugün yumurtlama olmuştur. Boş geçirmem ben olsam. Ne olur ne olmazKızlar doktordan geliyoruz.. maalesef eşimin spermiogram testinde morfoloji kötü çıktı. doktor hamile kalma ihtimalin düşük dedi. Şimdi üroloji dr araştırıcaz.. inşallah hayırlısıyla atlatırız bu sorunu.. Yani benim bu ay umutlar suya düştü.. ovulasyon testini de yaptım bugün ama dünküne göre silik gibi.. bu ay daha da yapmıcam zaten
Canım en azından sorunu biliyorsunuz. Gereken tedavi uygulanır ve çarçabuk gelir bebiş. Yerinde olsam çalışmalara devam ederim. Hiç belli olmaz tutacağı varsa tutar. Ovu testi bugün daha silikse belki bugün yumurtlama olmuştur. Boş geçirmem ben olsam. Ne olur ne olmaz
Hımmm evet mantıklı moral şartyok çalışmalara devam ederiz zaten eşimin morale ihtiyacı varrama ovulasyon testini yapmıcam biraz akışına bırakayım şu aşamada diyorum..
bazen cok koyulasmadan yumurtlama gerceklesebılıyo benım de oyle mı oldu acaba bılemıyorumaaa neden silindi ki. testte hata vardır belki
senin günden güne az az koyulaştı dimi. Olabilir canım ya. Ya da diyorum sen erken mi yumurtladın. Teste geç başladın ya. Sen devam et bence ya belkide henüz yumurtlamamışsındırbazen cok koyulasmadan yumurtlama gerceklesebılıyo benım de oyle mı oldu acaba bılemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?