- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.441
kızlar selam . hala adet olmadım. normalde 9 ocakta olmam lazımdı. kan testim 10 ocakta yapıldı ama bişey çıkmadı sadece kocaman bir negatif. en son ilişkim ayın 1.inde olmuştu ve sanki yumurtlamayı bile o tarihte hisstettim. 1. deki tutmuşsa kanda ne zaman çıkar. bir de dün kahverengi akıntı geldi ama çok azdı.
benimde 6. gün olmasına rağmen çok silikte olsa çizgi çıktıEvettt benim ovulasyon testi günlerim başladıı bugünkü resim ; bu kadar koyu beklemiyodumEki Görüntüle 1373287
Bende yapmadım henüz bu testleri ama test hakkında çok şey okudum hem burda yapanlardan hem internetten. Bazıları sende olduğu gibi biraz belirginleşip kaybolmuş ve o belirginleştiğinin ertesi gün birliktelik olup hamileyim diyeni okudum. Sen bu günleri değelendir ve testide yapmaya devam et bence canım
Kızlar bugünde yaptım yine silik çıktı. Dediğiniz gibi değerlendirecem bugünleri, geçen aylarda 16. Gün yumurtlamışım genelde, bugün 14. Günümcanım umarım dün geceyi değerlendirmişsindir. LH değeri en yüksek seviyesine çıktıktan 12 saat sonra yumurta çatlarmış o yüzden dün değerlendiremediysen bugün mutlaka ilişki olsun bence. Senin incir kürleri erken çatlattı sanırım.
Evt baya belirgin canım yarın mutlaka tekrarla testiEvettt benim ovulasyon testi günlerim başladıı bugünkü resim ; bu kadar koyu beklemiyodumEki Görüntüle 1373287
Bende ilk yaptığımda en koyu olanı yakalamıştım canım bazen erken yada geç yumurtlama olabiliyor bence yarın sabah tekrarla bakalımEvettt benim ovulasyon testi günlerim başladıı bugünkü resim ; bu kadar koyu beklemiyodumEki Görüntüle 1373287
canım bu testler gittikçe koyulaşıyor dimi. Benim baya silikti daha 6. gün. Yarın atlasam mı ki yapmasam mıBende ilk yaptığımda en koyu olanı yakalamıştım canım bazen erken yada geç yumurtlama olabiliyor bence yarın sabah tekrarla bakalım
benimde böyle çıktı bugünHâlâ silik
yarın da yap bakalım nasıl cıkacakbenimde böyle çıktı bugün
Hayyırlısı olsun canım. Sağlıkla gelsin bebiş yeter ki. Varsın 1 2 ay geç olsunkızlar adet oldumbende ovulasyon testine başliycam ama şubatda. bu ay mola
Kızlar benim batım 25 ocak 10 günüm var daha ama buğün lekelenme olmuş bende anlamadımn çok erkennn olduu nereden çıktı şimdi buuu ,ben daha yumurlamadım bileeeee
Kızlar bugünde yaptım yine silik çıktı. Dediğiniz gibi değerlendirecem bugünleri, geçen aylarda 16. Gün yumurtlamışım genelde, bugün 14. Günüm
Hayır olsun inş. tabiikide...Ama ben ovulasyon testi yapıyorum adetim bitti 4-5 ün snra başlamıştım her gün yapmaya hiç çift koyu çizgi yakalayamadımmcanım bat a 10 gün varsa yumurtlamışsındır bence yaa ... biz bu lekeyi hayıra yoralım hayır olsun
Bende ilk yaptığımda en koyu olanı yakalamıştım canım bazen erken yada geç yumurtlama olabiliyor bence yarın sabah tekrarla bakalım
Hayır olsun inş. tabiikide...Ama ben ovulasyon testi yapıyorum adetim bitti 4-5 ün snra başlamıştım her gün yapmaya hiç çift koyu çizgi yakalayamadımmbuğünde yaptıım ama lekelenmeyi gördümm
30-31 günde bir oluyorum normalde.. kullanma talimatında 13.gün başlayın yazıyor başlamam gerekiyordu ama ben adetim bitti 4-5 gün snra başladım yapmaya sıvı alımamıma dikkat ediyorumkaç günde bir oluyorsun adet? bir de sıvı alımına dikkat ettin mi? genelde doktorlar beklenen adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama olur diyorlar ama tabi kesin midir bilmiyorum.
Bugün sabah gittim canım çok şükür keseyi gördük darısı kalp atımına inşallah iyi gidiyor çok şükür darısı en kısa zamanda sizlere inşallah...canım senin hamilelik nasıl gidiyor doktora gittin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?