• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

az kalmış süper.. ya neşelim bence sen yakın bir zamanda hamile kalacaksın içimden hep öyle geçiyorr.. dna haşarıda çok değil gerçekten bir de bu kullandıklarınız da düşürmüştür mutlaka,, Ayrıca morfoloji %1 le hamile kalanları okuyorum Allah nasip ettikten sonra gerisi fasofiso gerçekten..
Canım Allah dilerse olur. Bol bol dua edelim birbirimize. Ben Hz Zekeriyanın ve Hz İbrahimin evlat sahibi olmak için ettiği duaları okumaya başladım sana da tavsiye ederim eğer okumadysan. Denizcimm bu topikte bi biz kaldık bizde inşallah güzel haber vericez arkadaşlarımıza :KK200:

meraba kızlar nasılsınız sizce aşırı duygusallık hamilelik belirtisimi aslında ben çok duygusalım ama bu ara daha fazla gibi herşeye ağlamaya başladım

dhc83 dhc83 canım gittin mi doktora, bebişi gördünmüüü:KK46::KK46:
M melev sen ne yaptın canım test yaptıracaktın tekrardan?
T turkuazkebelek ipek kızımız yoruyor sanırım göremiyoruz senii :nazar:
Merhaba canım. Yoruyor sipa gerçekten :)
Sen neler yapiyosun nasıl gidiyor hayat
M melev adına müjdeyi ben vereyim :) hamile değerleri sağlıklı yükseliyor ve pazartesi keseyi görecekler insallah

Canım Allah dilerse olur. Bol bol dua edelim birbirimize. Ben Hz Zekeriyanın ve Hz İbrahimin evlat sahibi olmak için ettiği duaları okumaya başladım sana da tavsiye ederim eğer okumadysan. Denizcimm bu topikte bi biz kaldık bizde inşallah güzel haber vericez arkadaşlarımıza :KK200:
Vereceksiniz güzel haberler yakında kızlar :)

Mrb kızlar salı gunu gıttım Dr a keseyı gördük doktorum çok sevindi polipimi almıştıya kanaman mı var yoksa canım nıye geldım dedı dedım galıba hamıleyım öyle sevındıkı bır sarılmadıgı kaldı cok sevıyorum doktorumu bende bayagı muhabbet ettık ben sana demıstım dıyır polıpı alalım hamıle kalçan hemen 2 hafta sonra kalp atışına gel dedı işte 28-29 unda gıderım randevu almadım henuz sanırım ılkındekı gıbı bulantım olacak yıne kabus bu bulantılar neyse çekecez artık yazarım bebişi görunce öpüldünüZ

Mrb kızlar salı gunu gıttım Dr a keseyı gördük doktorum çok sevindi polipimi almıştıya kanaman mı var yoksa canım nıye geldım dedı dedım galıba hamıleyım öyle sevındıkı bır sarılmadıgı kaldı cok sevıyorum doktorumu bende bayagı muhabbet ettık ben sana demıstım dıyır polıpı alalım hamıle kalçan hemen 2 hafta sonra kalp atışına gel dedı işte 28-29 unda gıderım randevu almadım henuz sanırım ılkındekı gıbı bulantım olacak yıne kabus bu bulantılar neyse çekecez artık yazarım bebişi görunce öpüldünüZ
Cookk sevindim canim:KK49: sağlıklı rahat güzel bir hamilelik geçir inşallah. Keseyı görünce yaz bize

Canım bu duaların belli bir sayısı var mı? yani tefrice gibi? İnşallah bu yaza kadar bizde güzel haberler veririz:)

Merhaba canım. Yoruyor sipa gerçekten :)
Sen neler yapiyosun nasıl gidiyor hayat
M melev adına müjdeyi ben vereyim :) hamile değerleri sağlıklı yükseliyor ve pazartesi keseyi görecekler insallah

En zor zamanları sanırım, yardımcı olacak birileri varmı yanında? Ben bu ara eşime odaklandım canım, üroloji doktoruna gittik testler verdi onları yaptırıcaz ocak başında inşallah, bakalım ne durumdayız. Takviyeler kullanıyor umarım işe yarıyordur. Sonra yine tüp bebek planı yapıcaz..Kafamda bunlar var yine:)
Melev e çok sevindimm yaa İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allah..

Ne güzel doktormuş o öylee :) Bizi habersiz bırakma canım. Hayırlısıyle duyacaksınız inşallah kalp atışlarınıda..:)

Aynen en zor zamanları canım. Gaz problemimiz var sabaha kadar ikiniyor bazen ve elimden hicbirsey gelmoyor. Denemedigim sey kalmadi. Bir an once bitse su gaz sikintimiz baska problem yok cok sukur.İlk 13 14 gün annem kaldı sonra gitti. Dun kirkimiz çıktı 3 günlüğüne geldi yine gitti yalnızım yani
Takviyelerden baya yarar gören olmuştu. Gıda takviyesi mi ilaç mi kullandiklari

Aynen en zor zamanları canım. Gaz problemimiz var sabaha kadar ikiniyor bazen ve elimden hicbirsey gelmoyor. Denemedigim sey kalmadi. Bir an once bitse su gaz sikintimiz baska problem yok cok sukur.İlk 13 14 gün annem kaldı sonra gitti. Dun kirkimiz çıktı 3 günlüğüne geldi yine gitti yalnızım yani
Takviyelerden baya yarar gören olmuştu. Gıda takviyesi mi ilaç mi kullandiklari

Tek başına zor ya Allah kolaylık versin canım bende hep onu düşünürüm annem çalışıyor uzaktayız birde, nasıl yaparım bilmiyorum neyse inşallah bir hamile kalayımda önce :KK48: İlaç değil canım takviye, vitamin mineral içerikli kapsüller. İnşallah faydası olur. En azından tüp bebekte şansımızı yükseltir diye düşünüyorum.

denizege34 denizege34 canım 7 bin adet okuyorum herbirinden. Ayrıca dua topiklerine de katıldım. Hergün bi kişi için okuyoruz. Kulun kula duası daha çabuk kabul olur die. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah sende dualarımdasn canım :KK36:

denizege34 denizege34 canım 7 bin adet okuyorum herbirinden. Ayrıca dua topiklerine de katıldım. Hergün bi kişi için okuyoruz. Kulun kula duası daha çabuk kabul olur die. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah sende dualarımdasn canım :KK36:

Allah kabul etsin canım.. bende herkese dua ediyorum Allah emeklerimizin karşılığını hayırlı zamanda hayırlısıyla verir inşallah..

Allah kabul etsin canım.. bende herkese dua ediyorum Allah emeklerimizin karşılığını hayırlı zamanda hayırlısıyla verir inşallah..
İnşallah canım. ben regl oldum bu ay yumurtlama haftası hiç çalşmamşız :mad: Yanlş hesaplama yapmışm ya kafayı yedim sinirden. Yumurtlamadan 2 gün sonra çalşmışız. Gene ovulasyon testi sipariş ettim. Zaten değerler ii değil bari günü tutturalm ya

İnşallah canım. ben regl oldum bu ay yumurtlama haftası hiç çalşmamşız :mad: Yanlş hesaplama yapmışm ya kafayı yedim sinirden. Yumurtlamadan 2 gün sonra çalşmışız. Gene ovulasyon testi sipariş ettim. Zaten değerler ii değil bari günü tutturalm ya

Aa kötü olmuş ovulasyonu akıntıya göre mi belirlemiştin.. ben şimdi ateş ölçüyorum ovulasyon testleri zor geliyor sıvı alımını ayarla falan ben zaten çok su içerim:( benim genelde 11 ile 14. gün arasında çatlıyor o günleri atlamıyorum ateş ölçümüde doğruluyor:)

Aa kötü olmuş ovulasyonu akıntıya göre mi belirlemiştin.. ben şimdi ateş ölçüyorum ovulasyon testleri zor geliyor sıvı alımını ayarla falan ben zaten çok su içerim:KK43: benim genelde 11 ile 14. gün arasında çatlıyor o günleri atlamıyorum ateş ölçümüde doğruluyor:)
Bizde sadece 18 de çalştk bu ay. Meğerse 16 da olmş ovulasyon. O kadar da takviye kullanmştı bu ay eşim çok sinirlendm. Testim bitmişti keşke alsaydm.

Bizde sadece 18 de çalştk bu ay. Meğerse 16 da olmş ovulasyon. O kadar da takviye kullanmştı bu ay eşim çok sinirlendm. Testim bitmişti keşke alsaydm.

Tatlım hiç sinirlenme her şeyde bir hayır vardır önümüzdeki aya bakalım, bence garanti olsun diye adet bittikten sonra gün aşırı ilişki olsun, kaçırmamış olursun en azından ben bu ay öyle yaptım. Testler beni çok geriyor..

Tatlım hiç sinirlenme her şeyde bir hayır vardır önümüzdeki aya bakalım, bence garanti olsun diye adet bittikten sonra gün aşırı ilişki olsun, kaçırmamış olursun en azından ben bu ay öyle yaptım. Testler beni çok geriyor..
Evt canım bu ay dikkat edicem. Senin yaklaştı mı beklenen günün ? İnşallah gelmez bu ay

Back