• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canım DNA hasar testini eşim yaptırdı düzen laboratuvarnda 159 TLydi. Başka testleri yaptrmadk canım bizmkinin genetik old kesin bahsetmiştm kayınvalidemle kaynanamn da aynı şeyleri yaşamşlar. Hakkmzda hayırlısı olsun inşallah. Artk çok takıyormm bu durumu. Bazen ya hiç olmazsa die düşünüyorum :KK61:

Canım yaşınız daha genç olacak inşallah biraz sabır sadece, bak benim 32 olmama az kaldı ama aklıma kötü bir şey getirmek istemiyorum geç olsun güç olmasın hayırlısıyla sağlıklı eli ayağa düzgün bir şekilde gelsin bebişlerimiz yeterkii

off off Neseli bugün öğrendiklerimi anlatayım sana:KK14: Bu genetik testlerden bir tanesi Tunnel testi bunuda spermde yapıyorlarmış DNA dizilimine bakıyorlarmış.. Bunun fiyatı Düzen de spermiogramla birlikte 693 TL miş. Diğer genetik kanda bakılan karyotip analizi onu zaten bende yaptırıcam düzen de 241 tl, bunu eğitim araştırmada da yaptırabiliyormuşuz.. Diğeri de işte DNA hasarı. Yani bizim düzen de yaptırmamaız gerekenler DNA hasarı, Tunnel, spermiogram. Eğer karyotipi eğitim araştırmada yaptıramazsak bu da dahil olacak. :KK14::KK14:. Bu parayla 6 aylık vitamin alırım :KK47:
Off ya çok pahalı :KK12: Canım bence onca parayı sağa sola harcayacağımıza en mantklısı tüp bebek:KK39:

kızlar yumurtlama dönemimden sonra 5 gün boyunca yani düne kadar çok yoğun akıntım vardı bazen beyaz bazen kahverengi sizce bu nedek bilgisi olan var mı?

Neseli_Hatun Neseli_Hatun canım sizin kaan hocadaki randevu ne zaman? merak ediyorum neler diyecek? Bir de dna hasar testi nasıl çıktı sizin, morfolojiyle alakası var mı yani bizim düşük ya acaba hasar testi de çok kötü mü çıkar diye merak ediyorum..

Neseli_Hatun Neseli_Hatun canım sizin kaan hocadaki randevu ne zaman? merak ediyorum neler diyecek? Bir de dna hasar testi nasıl çıktı sizin, morfolojiyle alakası var mı yani bizim düşük ya acaba hasar testi de çok kötü mü çıkar diye merak ediyorum..
Canım 29 Aralıkta randevumuz.. DNA hasarının morfolojiyle alakası yokmuş canım Kaan Hoca dediki spermin morfolojisi yani şekli anormal olsa bile DNAsı sağlam olabiliyomuş. Bizim DNA hasarı %24 çıktı. Alt sınır %15 miş. Çok da sorunlu çıkmadı anlayacağın. Ya ama bizim morfoloji düzelmiyo bi türlü biliyosn bi ton şey kullandk morfoloji hala kötü hala kötü

Canım 29 Aralıkta randevumuz.. DNA hasarının morfolojiyle alakası yokmuş canım Kaan Hoca dediki spermin morfolojisi yani şekli anormal olsa bile DNAsı sağlam olabiliyomuş. Bizim DNA hasarı %24 çıktı. Alt sınır %15 miş. Çok da sorunlu çıkmadı anlayacağın. Ya ama bizim morfoloji düzelmiyo bi türlü biliyosn bi ton şey kullandk morfoloji hala kötü hala kötü

az kalmış süper.. ya neşelim bence sen yakın bir zamanda hamile kalacaksın içimden hep öyle geçiyorr.. dna haşarıda çok değil gerçekten bir de bu kullandıklarınız da düşürmüştür mutlaka,, Ayrıca morfoloji %1 le hamile kalanları okuyorum Allah nasip ettikten sonra gerisi fasofiso gerçekten..

Back