• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kızlar ben Dr a gittim ama sonuçlarını yarın göstericem. Foto atıyorum şimdi

image.jpeg

Fatoceren merak edıyorum Dr sonucunu umarım normaldır hersey bende kızlar bu ay okadar gec yumurtladımkı 19-20 de cıft cızgı cıktı yanı koyuydu kesın ıkı günden iliski oldu yarın 21.gun test mest yapmam daha verecekse Allah vercek zaten sıkıldım gunlerdır test yapmaktan bugun yıne çıksa bıle ılıskı yapacak durum kalmadı zaten gerısı Allah'a kalmış
Can'ım 21 i de mi değerlendirseydiniz acaba ya? 24 saat sonra atılıyor ya yumurta ondan.

Canım bence sen çok hassas bir donemdesin su an -ki haklilsın - o yüzden öyle hissediyorsundur. Sen onlara yokmuslar gibi davran bence :KK47: bu arada ben randevu aldım yarın sabah Dr a gidiyorum. İnşallah test istiyorum dedigimde sorun cikarmaz. Benden sonra da eşim gidecek :KK31:
Canım çok sağol desteğin için Rabbim hepimize tez vakitte bebek nasip etsin inşaallah. Sen bu testi adetin kacıncı günü yaptın canım ? Ona göre yorum yapacam

Neşeli canım en kısa zamanda bebegın olur ınş Allah ısteyen herkese nasıp etsın o duyguyu hem mutlaka olacak sadece bu sürece dayanmanız gerekıyor bıraz 15 tatılde bır daha tüp bebek düşünüyor musunuz?
Canım ilkbahara kadar beklicez bikaç şey kullanıyo eşim şayet faydası olmaz ise yine tüp bebek yolları görünür bize..

bende oyleyim, etrafimda benden sonra evlenen herkes hamile. seviniyorum onlar adina ama yanyana gelince surekli kendilerinden bahsedip bana da ee hadi siz niye bebek yapmiyorsunuz demelerinden biktim! bende gorusmuyorum kimseyle. kendi kabuguma cekildimEn Büyük KK:KK61:
Ahh canım bu derdi yaşayan bilir. Duadan başka bişy gelmiyo elimzden. Birbirimize dua edelim Kulun Kula ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş.

Can'ım 21 i de mi değerlendirseydiniz acaba ya? 24 saat sonra atılıyor ya yumurta ondan.
Valla canım hal kalmadı değerlendırcek 13-15-17-19-20 sıkıldık teste bağlı kalmayalım dedık oglumdada 16-17 den çift cızgı vardı bızım en son ilişki 16 da olmustu olacağı varsa olacak :)

Canım ilkbahara kadar beklicez bikaç şey kullanıyo eşim şayet faydası olmaz ise yine tüp bebek yolları görünür bize..

Canım şu an neler kullanıyor eşin? proxeed plus kullanmaya devam ediyormu? Benim eşimde önümüzdeki ay test verecek tekrardan hormon tahlili falan yaptıracak sonra arginmax mens almayı düşünüyoruz o da proxeed gibi diyorlar.

canım doktora gösterdin mi sonuçları merak ettim?
.
evet canjm az evvel gösterdim. fsh çok yüksek menopoza girerken 12 oluyor zaten seninki 10.37 dedi. Bu şekilde kendiligimden hamile kalmam zormuş. eşimin sperm testine göre tedaviye yonlendireçek ya da direkt tüp bebek diyecekmis. bir de toxoplazma çok yüksek çıkmış iyiki hamıle kalmamışsın şu an geciriyorsan hamile kalamazsin dedi bebek için çok tehlikeliymis. onun da sonucunu cuma alicaz şu anda geciriyorsqm 3 ay tedavi sonra denemeye devam. bir de Rahimde polip varmış et parçası. pazartesi rahim filmi cekilip parça alınacak. öyle işte şoktayim. adetlerim o kadar düzenleydi ki:KK43: Şimdi eşimin sonucunu bekliyoruz ona göre takibe alacak hsg den çok korkuyorum açıkçası :KK17:

evet canjm az evvel gösterdim. fsh çok yüksek menopoza girerken 12 oluyor zaten seninki 10.37 dedi. Bu şekilde kendiligimden hamile kalmam zormuş. eşimin sperm testine göre tedaviye yonlendireçek ya da direkt tüp bebek diyecekmis. bir de toxoplazma çok yüksek çıkmış iyiki hamıle kalmamışsın şu an geciriyorsan hamile kalamazsin dedi bebek için çok tehlikeliymis. onun da sonucunu cuma alicaz şu anda geciriyorsqm 3 ay tedavi sonra denemeye devam. bir de Rahimde polip varmış et parçası. pazartesi rahim filmi cekilip parça alınacak. öyle işte şoktayim. adetlerim o kadar düzenleydi ki:KK43: Şimdi eşimin sonucunu bekliyoruz ona göre takibe alacak hsg den çok korkuyorum açıkçası :KK17:

Bende fsh ı söylicektim sakın kafana takma canım, değişkenlik gösterebiliyor.. Yaşına göre yüksek çıkmış ama kesinlikle kötü değil.. Gidebiliyorsan başka doktora git ultrasonla yumurta sayına baktır. Yumurta kalitesi için takviyeleri araştır bence.. Hsg yi uyutarak yaparlar belki polip alınacağı için korkulacak bir şey yok benimde rahime çizik atılmıştı hafif kanama oldu sadece o kadar. Eşinin değerleri iyi çıkar umarım. Her şeyde bir hayır vardır tedavini olduktan sonra belki gelir bebeğin.. Bu arada bu fsh değerleri ile doğal yoldan hamilede kalabilirsin doktorlar hemen tüpe yönlendiriyor ne yazıkki..

Bende fsh ı söylicektim sakın kafana takma canım, değişkenlik gösterebiliyor.. Yaşına göre yüksek çıkmış ama kesinlikle kötü değil.. Gidebiliyorsan başka doktora git ultrasonla yumurta sayına baktır. Yumurta kalitesi için takviyeleri araştır bence.. Hsg yi uyutarak yaparlar belki polip alınacağı için korkulacak bir şey yok benimde rahime çizik atılmıştı hafif kanama oldu sadece o kadar. Eşinin değerleri iyi çıkar umarım. Her şeyde bir hayır vardır tedavini olduktan sonra belki gelir bebeğin.. Bu arada bu fsh değerleri ile doğal yoldan hamilede kalabilirsin doktorlar hemen tüpe yönlendiriyor ne yazıkki..
canim cok tesekkur ederim destegin icin:KK14: mutlaka başka yere de gidicem direkt tüp bebek derse. şu film bi çekilsin bakalım. öyle işte ogleden sonra da eşimin kiler cikacak

canim cok tesekkur ederim destegin icin:KK14: mutlaka başka yere de gidicem direkt tüp bebek derse. şu film bi çekilsin bakalım. öyle işte ogleden sonra da eşimin kiler cikacak

Hayırlısı olsun hakkınızda.. Yumurta kalitesi için bal arısütü polen karışımı ve balık yağı kullanıyorlardı. Bende balık yağı kullanıyorum. Aklında bulunsun canım..

Hayırlısı olsun hakkınızda.. Yumurta kalitesi için bal arısütü polen karışımı ve balık yağı kullanıyorlardı. Bende balık yağı kullanıyorum. Aklında bulunsun canım..
ben de bundan sonra bu yonlara basvurucam artık Sağol canım. Bu arada tuplerin kapalı olabilir dedi filmde bakicakmis. Bu çıkan şeyler tüplerin tikali olmasina etki eder mi acaba ki sen biliyor musun?:110:

ben de bundan sonra bu yonlara basvurucam artık Sağol canım. Bu arada tuplerin kapalı olabilir dedi filmde bakicakmis. Bu çıkan şeyler tüplerin tikali olmasina etki eder mi acaba ki sen biliyor musun?:110:

Sanmıyorum ama tüplere bakılması iyi olur tabi, ilerde tüp veya aşılama yapılırsa isteyebilirler şimdiden aradan çıkmış olur. Bu arada toksoplazma için ne tedavisi vericekmiş ? mesela ben daha önce geçirmişim bağışıklığım var yani.. kendi kendine geçen bişey diye biliyordum ben.

Canım Fsh yaşına göre biraz yüksek çıkmş diecektim bende ama doktor yorumlamş zaten. Lütfen üzülme inan ki herşeyin bi çaresi var. Bak bende eşim için bi senedr mahvoldum çare aramaktan, tüp bebek kötü bişy değil yeterki sağlıklı sıhhatli alalm bebeğimizi kucağımıza.. Her an her dk bunun hayalini kurarak yaşıyorum ben :KK36:

Back