• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Bende öpüyorum canmm napalım yaa kış bitti yaz gecti tekrar kış geliyo bebeklermize kavuşamadık :cry: Kısmetimizde yokmuş:KK43:

Evet canım maalesef öyle ama napalım vakti zamanı var daha sanırım :( Hayırlı zamanda gelsinler inşallah.. Vitamin desteği alıyordu eşin test yaptırdı mı hiç, değerlerinde düzelme olmuştur..

Evet canım maalesef öyle ama napalım vakti zamanı var daha sanırım :KK43: Hayırlı zamanda gelsinler inşallah.. Vitamin desteği alıyordu eşin test yaptırdı mı hiç, değerlerinde düzelme olmuştur..
Canım yok malesef ciddi bi fark. Bizim gibi morfolajisi düşük olup hemen hamile kalan da var aylarca uğraşıp bişy elde edemeyen de. Kader Kısmet.. T turkuazkebelek doğum yaptın mı kız yaz buraya merak ettik :KK46:

Canım yok malesef ciddi bi fark. Bizim gibi morfolajisi düşük olup hemen hamile kalan da var aylarca uğraşıp bişy elde edemeyen de. Kader Kısmet.. T turkuazkebelek doğum yaptın mı kız yaz buraya merak ettik :KK46:

Aynen canım bende düşük morfoloji ve sayıyla hamile kalanları okudum her şey nasip kısmet gerçekten.. Ben 2016 başlarında tekrardan tüp bebek düşünüyorum. Bu sefer Bahçeci de istiyorum ama bakalım psikolojim hazır olacak mı :) Turkuaz bebişiyle ilgileniyordur belkii:KK68::KK46:

Canım yok malesef ciddi bi fark. Bizim gibi morfolajisi düşük olup hemen hamile kalan da var aylarca uğraşıp bişy elde edemeyen de. Kader Kısmet.. T turkuazkebelek doğum yaptın mı kız yaz buraya merak ettik
Evet pazartesiyi salıya bağlayan gece yaptı. Maşallah çok tatlı bir kızı oldu

Aynen canım bende düşük morfoloji ve sayıyla hamile kalanları okudum her şey nasip kısmet gerçekten.. Ben 2016 başlarında tekrardan tüp bebek düşünüyorum. Bu sefer Bahçeci de istiyorum ama bakalım psikolojim hazır olacak mı :) Turkuaz bebişiyle ilgileniyordur belkii:KK68::KK46:
Hadi cnm inşallah hayırlısyla gelsin bebeğin..

Mrb lar Turkuaz dogum yapmıssın Allah analı babalı buyutsun artık hayatın tamamen degıstı hadı hayırlısı:) kızlar bende bıliyorsunuz 2 aydır korunuyordum simdi bu ay deneyecegız normalde Ocak adetten sonra ıstıyorum dogum yaza gelmedın dıye malum Kasım Aralık'ta hamıle kalınca dogum yaza gelıyor ama nasılsa olmuyor dıye bu ay denemeye başlayacağım hayırlısı olsun bugun ovulasyon testı alacağım 9. Gun bugun teste 13. Gun başlayacağım gönlümdekı ay Ocak ayı kısmet aslında hiç olmayacak gıbı gelıyor artık

Evet pazartesiyi salıya bağlayan gece yaptı. Maşallah çok tatlı bir kızı oldu

Hadi gözü aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah :nazar: melev siz ne yaptınız canım varikosel ameliyatı olmuştu sanırım eşin değerlerde düzelme var mı gerçi sayı iyi diye hatırlıyorum..

Mrb lar Turkuaz dogum yapmıssın Allah analı babalı buyutsun artık hayatın tamamen degıstı hadı hayırlısı:) kızlar bende bıliyorsunuz 2 aydır korunuyordum simdi bu ay deneyecegız normalde Ocak adetten sonra ıstıyorum dogum yaza gelmedın dıye malum Kasım Aralık'ta hamıle kalınca dogum yaza gelıyor ama nasılsa olmuyor dıye bu ay denemeye başlayacağım hayırlısı olsun bugun ovulasyon testı alacağım 9. Gun bugun teste 13. Gun başlayacağım gönlümdekı ay Ocak ayı kısmet aslında hiç olmayacak gıbı gelıyor artık

Canım bu sefer daha bir umutlu olman lazım bence :)) İnşallah yakın bir zamanda gelecek meleğin.. Ben artık ovulasyon testi almıyorum ateş ölçmeye başladım her sabah alışkanlık edindim gerçi eşim kafayı yedi gözüyle bakıyor bana ama :KK48::KK47:

Hadi gözü aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah :nazar: melev siz ne yaptınız canım varikosel ameliyatı olmuştu sanırım eşin değerlerde düzelme var mı gerçi sayı iyi diye hatırlıyorum..
Evet canım olduk. Değerler normalin de üzerinde ıyı cıktı ama ben hazirandan beri ilaçsız adet olamıyorum kist oluşuyor. Gecen ay yumurta takibi ve aşılama yaptıracaktım ama ilaçlar kisti buyutur diye doktorum bu aya bıraktı. Şu an adet olabilmek ıcın ilac kullanıyorum nasip olursa bu ay aşılama deniycektim. Ama adet olamamak cok moralimi bozdu

Evet canım olduk. Değerler normalin de üzerinde ıyı cıktı ama ben hazirandan beri ilaçsız adet olamıyorum kist oluşuyor. Gecen ay yumurta takibi ve aşılama yaptıracaktım ama ilaçlar kisti buyutur diye doktorum bu aya bıraktı. Şu an adet olabilmek ıcın ilac kullanıyorum nasip olursa bu ay aşılama deniycektim. Ama adet olamamak cok moralimi bozdu

Olsun canım en azından eşinin değerleri iyi artık yumurta takibi yaptırsan bile olur, kist geçici bişey nasılsa.. Hakkında hayırlısı olsun :KK39:

Kızlar pek giremiyorum ve okuyamadim hepsini. Malum yogun geçiyor :) Benim ipek kızım doğdu çok sukur. Mini minicik bi kızım oldu :) Darısı hepinize olsun tez zamanda.
turkuazcim çok sevindim allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı buyutsun insallah :KK73:

Back