- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
- Konu Sahibi turkuazkebelek
- #5.261
Selamm kızlarr kimse kalmamış buralarda.. öpüyorum hepinizi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öpüyorum canmm napalım yaa kış bitti yaz gecti tekrar kış geliyo bebeklermize kavuşamadıkSelamm kızlarr kimse kalmamış buralarda.. öpüyorum hepinizi![]()
Bende öpüyorum canmm napalım yaa kış bitti yaz gecti tekrar kış geliyo bebeklermize kavuşamadıkKısmetimizde yokmuş
![]()
Canım yok malesef ciddi bi fark. Bizim gibi morfolajisi düşük olup hemen hamile kalan da var aylarca uğraşıp bişy elde edemeyen de. Kader Kısmet.. T turkuazkebelek doğum yaptın mı kız yaz buraya merak ettikEvet canım maalesef öyle ama napalım vakti zamanı var daha sanırımHayırlı zamanda gelsinler inşallah.. Vitamin desteği alıyordu eşin test yaptırdı mı hiç, değerlerinde düzelme olmuştur..
Canım yok malesef ciddi bi fark. Bizim gibi morfolajisi düşük olup hemen hamile kalan da var aylarca uğraşıp bişy elde edemeyen de. Kader Kısmet.. T turkuazkebelek doğum yaptın mı kız yaz buraya merak ettik![]()
Evet pazartesiyi salıya bağlayan gece yaptı. Maşallah çok tatlı bir kızı olduCanım yok malesef ciddi bi fark. Bizim gibi morfolajisi düşük olup hemen hamile kalan da var aylarca uğraşıp bişy elde edemeyen de. Kader Kısmet.. T turkuazkebelek doğum yaptın mı kız yaz buraya merak ettik
Hadi cnm inşallah hayırlısyla gelsin bebeğin..Aynen canım bende düşük morfoloji ve sayıyla hamile kalanları okudum her şey nasip kısmet gerçekten.. Ben 2016 başlarında tekrardan tüp bebek düşünüyorum. Bu sefer Bahçeci de istiyorum ama bakalım psikolojim hazır olacak mı :) Turkuaz bebişiyle ilgileniyordur belkii![]()
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Şimdi bebekten dolayı giremiyodur, normal doğum mu ?Evet pazartesiyi salıya bağlayan gece yaptı. Maşallah çok tatlı bir kızı oldu
Evet pazartesiyi salıya bağlayan gece yaptı. Maşallah çok tatlı bir kızı oldu
Mrb lar Turkuaz dogum yapmıssın Allah analı babalı buyutsun artık hayatın tamamen degıstı hadı hayırlısı:) kızlar bende bıliyorsunuz 2 aydır korunuyordum simdi bu ay deneyecegız normalde Ocak adetten sonra ıstıyorum dogum yaza gelmedın dıye malum Kasım Aralık'ta hamıle kalınca dogum yaza gelıyor ama nasılsa olmuyor dıye bu ay denemeye başlayacağım hayırlısı olsun bugun ovulasyon testı alacağım 9. Gun bugun teste 13. Gun başlayacağım gönlümdekı ay Ocak ayı kısmet aslında hiç olmayacak gıbı gelıyor artık
Yok canım spinal anestezi ile sezeryanRabbim analı babalı büyütsün inşallah. Şimdi bebekten dolayı giremiyodur, normal doğum mu ?
Evet canım olduk. Değerler normalin de üzerinde ıyı cıktı ama ben hazirandan beri ilaçsız adet olamıyorum kist oluşuyor. Gecen ay yumurta takibi ve aşılama yaptıracaktım ama ilaçlar kisti buyutur diye doktorum bu aya bıraktı. Şu an adet olabilmek ıcın ilac kullanıyorum nasip olursa bu ay aşılama deniycektim. Ama adet olamamak cok moralimi bozduHadi gözü aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahmelev siz ne yaptınız canım varikosel ameliyatı olmuştu sanırım eşin değerlerde düzelme var mı gerçi sayı iyi diye hatırlıyorum..
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Hayırlı evlat eylesin sizlereKızlar pek giremiyorum ve okuyamadim hepsini. Malum yogun geçiyor :) Benim ipek kızım doğdu çok sukur. Mini minicik bi kızım oldu :) Darısı hepinize olsun tez zamanda.
Kızlar pek giremiyorum ve okuyamadim hepsini. Malum yogun geçiyor :) Benim ipek kızım doğdu çok sukur. Mini minicik bi kızım oldu :) Darısı hepinize olsun tez zamanda.
Evet canım olduk. Değerler normalin de üzerinde ıyı cıktı ama ben hazirandan beri ilaçsız adet olamıyorum kist oluşuyor. Gecen ay yumurta takibi ve aşılama yaptıracaktım ama ilaçlar kisti buyutur diye doktorum bu aya bıraktı. Şu an adet olabilmek ıcın ilac kullanıyorum nasip olursa bu ay aşılama deniycektim. Ama adet olamamak cok moralimi bozdu
turkuazcim çok sevindim allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı buyutsun insallahKızlar pek giremiyorum ve okuyamadim hepsini. Malum yogun geçiyor :) Benim ipek kızım doğdu çok sukur. Mini minicik bi kızım oldu :) Darısı hepinize olsun tez zamanda.
canım sende son durum ne?turkuazcim çok sevindim allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı buyutsun insallah![]()