• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canım Fsh yaşına göre biraz yüksek çıkmş diecektim bende ama doktor yorumlamş zaten. Lütfen üzülme inan ki herşeyin bi çaresi var. Bak bende eşim için bi senedr mahvoldum çare aramaktan, tüp bebek kötü bişy değil yeterki sağlıklı sıhhatli alalm bebeğimizi kucağımıza.. Her an her dk bunun hayalini kurarak yaşıyorum ben :KK36:
eşimin ki de sperm sayisi 3.8 milyon cikti

Canım şu an neler kullanıyor eşin? proxeed plus kullanmaya devam ediyormu? Benim eşimde önümüzdeki ay test verecek tekrardan hormon tahlili falan yaptıracak sonra arginmax mens almayı düşünüyoruz o da proxeed gibi diyorlar.
Canım bu ara çakşır otu kapsülü yaptırdık aktardan 20 tlye onu kullanmaya başladık bide kaan aydosun tavsiyesyle emodex kullanıyo eşim. Proxeed plus kullandk sayıyı çok iyi yükseltti fakat morfoloji değişmiyodu bi türlü bide bunları deneyelim dedik

Canım istersen eşinin testinin fotosunu cekip koy bakalm. Hangi şehirdesnz İstanbula yakınsan çok iyi doktorlar var orada gidip muayne olabilirsiniz ikinzde, sonrasnda ona göre yol izlersinz
Sonucu telefonla sorduk canim. yarın gidecek tekrar. ama doktor eşinin doktoru da tamam derse direkt hiç bekletmeden tüp bebek demiş:110: Senin bu fsh hormonu kaç cikmisti. bir de eşinin sperm sayisi bu kadar düşük değildi di mi hatırladığım kadarıyla?

Sonucu telefonla sorduk canim. yarın gidecek tekrar. ama doktor eşinin doktoru da tamam derse direkt hiç bekletmeden tüp bebek demiş:110: Senin bu fsh hormonu kaç cikmisti. bir de eşinin sperm sayisi bu kadar düşük değildi di mi hatırladığım kadarıyla?
Canım sperm sayısı ml de 20 milyon olması gerekiyo benim eşimin bundan fazla cıkıyo zaten sayı. Bizim Sorunumuz morfoloji ve hareket. Sperm morfolojisi (yani sperm şekli demek) %4 ve üzeri normal yapıda olması lazım bizim %1 %2 cıkıyo testlerde. Sperm yeterince var ama spermlerin şekli bozuk. Tüp bebekte normal olan spermleri secip döllenmeyi sağlıyorlar bunun icin tüp bebek bizim için büyük bir şans. Yine de Allaha Şükür canım tüp bebek şansı bile olmayanlar var

Fotoceren canım bendede polıp vardı yazmıştım Eylül'de aldırdım bende tüplerinin tıkalı olacağını nıye düşündü onla bır alakası yokkı

Fotoceren canım bendede polıp vardı yazmıştım Eylül'de aldırdım bende tüplerinin tıkalı olacağını nıye düşündü onla bır alakası yokkı
bilmiyorum canım moralim çok bozuk eşimin de sperm sayisi çok düşük çıktı. normal yoldan hiç sansimiz yok gibi duruyor ama tüp bebek sürecini de kaldırabilecek miim bilemiyorum:cry::cry:

Canım sperm sayısı ml de 20 milyon olması gerekiyo benim eşimin bundan fazla cıkıyo zaten sayı. Bizim Sorunumuz morfoloji ve hareket. Sperm morfolojisi (yani sperm şekli demek) %4 ve üzeri normal yapıda olması lazım bizim %1 %2 cıkıyo testlerde. Sperm yeterince var ama spermlerin şekli bozuk. Tüp bebekte normal olan spermleri secip döllenmeyi sağlıyorlar bunun icin tüp bebek bizim için büyük bir şans. Yine de Allaha Şükür canım tüp bebek şansı bile olmayanlar var
evet buna da şükür :110:

Canım bu ara çakşır otu kapsülü yaptırdık aktardan 20 tlye onu kullanmaya başladık bide kaan aydosun tavsiyesyle emodex kullanıyo eşim. Proxeed plus kullandk sayıyı çok iyi yükseltti fakat morfoloji değişmiyodu bi türlü bide bunları deneyelim dedik

Kaan hoca nın yanına gittiniz mi? emodex i proxeedin yerine mi önerdi. Bende baktım şimdi tamamen erkek infertilitesi içinmiş. Kafam karıştı iyice. Kendi sitesinden aldınız sanırım değil mi? İçeriğinde E vitamini yok o da çok önemli diyorlar antioksidan olarak hücre yapısını koruyormuş falan, bunun için ayrıca evicap diye bir şey kullanıyorlar hatta. Arginmax mens in içinde var o yüzden kararsız kaldım.. Bu ara fazla araştırdım kafayı yicemm:KK47: Çok soru sordum kusura bakma canım.:KK51:

bilmiyorum canım moralim çok bozuk eşimin de sperm sayisi çok düşük çıktı. normal yoldan hiç sansimiz yok gibi duruyor ama tüp bebek sürecini de kaldırabilecek miim bilemiyorum:cry::cry:

Moralini bozma canım çok şükür yumurtamız var sperm var, tüp veya normal farketmez yeterki bebeklerimiz gelsin.. İlk zamanlar şok yaşıyorsun ama sonrasında atlatıp neler yapabiliriz kısmına geçiyorsun.. Tüp bebek süreci aslında çok zor değil sadece psikolojik olarak biraz yoruluyorsun ama pozitif olursa o da kalmaz diye düşünüyorum..

Moralini bozma canım çok şükür yumurtamız var sperm var, tüp veya normal farketmez yeterki bebeklerimiz gelsin.. İlk zamanlar şok yaşıyorsun ama sonrasında atlatıp neler yapabiliriz kısmına geçiyorsun.. Tüp bebek süreci aslında çok zor değil sadece psikolojik olarak biraz yoruluyorsun ama pozitif olursa o da kalmaz diye düşünüyorum..
eşim bugun muayene oldu canim varikosel de varmış ve spermler inden iki tanesi kaliteliymis sanırım sadece tüp bebek sansimiz var. Benim de fsh degerim yüksek çünkü ameliyatı bekleyemeyiz heralde ameliyattan 120 gün sonra sperm oluşmaya basliyormus :( artık kaderimizde ne varsa onu gorucez allahın izniyle...

Kaan hoca nın yanına gittiniz mi? emodex i proxeedin yerine mi önerdi. Bende baktım şimdi tamamen erkek infertilitesi içinmiş. Kafam karıştı iyice. Kendi sitesinden aldınız sanırım değil mi? İçeriğinde E vitamini yok o da çok önemli diyorlar antioksidan olarak hücre yapısını koruyormuş falan, bunun için ayrıca evicap diye bir şey kullanıyorlar hatta. Arginmax mens in içinde var o yüzden kararsız kaldım.. Bu ara fazla araştırdım kafayı yicemm:KK47: Çok soru sordum kusura bakma canım.:KK51:
Canım evicap ı nisanda ilk öğrendiğimiz günden beri kullanıyo eşim. Kaan Hocadan randevu aldk mail yoluyla görüştük onunla bize emodexi önerdi bize eşimde kullanmaya başladı. Biz emodex vs tüm ilaçları eşim eczacı old için eczaneden getiriyo. Emodex 169 tl bu arada. Arginmaxı ilk öğrendiğimzde kullandı simdi dediğin gibi emodex in içinde var zaten. Canım kaan hocanın dediğine göree ilaç tedavisi 6 ay sonra bile etki gösterebiliyomuş o yüzden pes etmeden kullanın dedi.. Valla araştra araştıra erkek infertilitesi uzmanı olucaz :KK19:

eşim bugun muayene oldu canim varikosel de varmış ve spermler inden iki tanesi kaliteliymis sanırım sadece tüp bebek sansimiz var. Benim de fsh degerim yüksek çünkü ameliyatı bekleyemeyiz heralde ameliyattan 120 gün sonra sperm oluşmaya basliyormus :KK43: artık kaderimizde ne varsa onu gorucez allahın izniyle...
Canım ilk öğrendiğimz günlerde bizde kahrolduk sonra care aramaya başladık çünkü moral bozmakla olmuyo. Ailenzle paylaştınz mı durumu?

Canım ilk öğrendiğimz günlerde bizde kahrolduk sonra care aramaya başladık çünkü moral bozmakla olmuyo. Ailenzle paylaştınz mı durumu?
canim benimkilerle paylaştık ama kv lere söylemedik soyleyemeyiz de ortalığı ayağa kaldırırlar. zaten onların da 6 sene olmadığı icin gözleri üzerimizde ama soramiyorlar çünkü biz daha erken demiştik. ama paylasmayi düşünmüyoruz şimdilik insallah gerek kalmaz :KK72:

canim benimkilerle paylaştık ama kv lere söylemedik soyleyemeyiz de ortalığı ayağa kaldırırlar. zaten onların da 6 sene olmadığı icin gözleri üzerimizde ama soramiyorlar çünkü biz daha erken demiştik. ama paylasmayi düşünmüyoruz şimdilik insallah gerek kalmaz :KK72:
Canım çok haklsn bizde en sonunda söyledik sadece anneleremze ve kardeşlerimize. Sağolsun herkes destek oldu ama kv dediği tek şey oğlunda sorun olduğunu kimseye söylemeyin oldu. Bide benm yanmda sürekli bebek muhabbeti yapıyo sinirimi bozuyor. Sanırsın problem bende. Korkarım akrabalarına böyle söylemiş bile olabilr

Kızlar dılerım en kısa zamanda bebeklerınize kavuşursunuz bu gunlerı hatırlamazsınız bıle.sonucta Allah verecekse oluyor bakın bızde sıkıntı yok hatta daha önce dogum yaptım ama 9 aydır benımde olmuyor demekkı vaktı degıl güzeli haberlerinizi duymak ıstıyorum hepinizin

Kızlar merhaba hepinize çoğunuzda gelişmeler var Allah yardımcınız olsun tez zamanda gelsin bebişleriniz ümitsizliğe kapılmayın hiçbirinizin durumu kötü değil Zamanını bekliyor . Dualarım sizinle hepinize sevgiler :KK200::KK200:

Back