• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kızlar aldırdım polipimi cok kolay oldu Dr dedı cok guzel büyümüş yumurtan var sakın hamıle kalma bu ay bebek düşermiş şimdi yumurtlama dönemımdeyım hala adetımde gec olacakmış bu ay öyle dedı Dr 1 kere adet ol ondan sonra korunma dedı ama ben 2 adet beklıcem sanırım korkuyorum düşer falan dıye kürtaj gıbı sonucta hatta belkı Ocak ayını beklerım dogum malum Kasım salıda yaza denk gelıyor allahım hayırlısını versın neşelihatun canım cok üzüldüm okuyunca Allah sabır versın ama arkaslardan söylemiş sağlıksız gebelıktır mutlaka böylesi senın ıcın daha hayırlıdırki allahım böyle uygun gördü edss şu testleri hıc takma kafama benımde ıkılı iyiydi ama üçlü 300/1 çıkmıştı gercı ben hıc umursamamıstım eminden oglumun sağlıklı olduguna ense 3 den yukarı cıkardı anormal bısey olsa hiç üzülme bence Turkuaz senınde az kaldı doguma düşündüğün bır dogum şekli var mı :) ay adını unuttum arkadasın eşinden uzakta olan sende yakınlasmıssın gözün Aydın canım Dr gıdın bence artık kızlar Ocak ayına kadar koruncam buyuk ıhtımal ama sızı takıpteyım yınede Kasım ayı ıcın karar degıstırırsem yazarım hepınıze iyi bayramlar
Hadi geçmiş olsun canım kurtulmussun oohhh. Ağrısız geçmesine sevindim ama dinle sen yine. Doğumu akışına bıraktım canim nasıl gelmek isterse öyle gelsin ipek hanim :)

ay canım benim bomba gibi dönmussun maasallaaahhhhhh sanki civil civil konustugunu duyar gibi oldum valla:-) Geçmiş olsun çok gelsin o zaman bebiş. senin ikinciydi galiba di mi oğlun vardı sanki? gelsin kardes öyleyse :KK75:
Evet 1 oglum var 3 yasında Allah sanada kısmet etsın ennnnn yakın zamanda canım

Hadi geçmiş olsun canım kurtulmussun oohhh. Ağrısız geçmesine sevindim ama dinle sen yine. Doğumu akışına bıraktım canim nasıl gelmek isterse öyle gelsin ipek hanim :)
Saol canım şimdi bakalım adetım Dr un dedıgı gıbı gec mi gelecek göguslerım acıyor inş cok uzun sürmez hayırlı bir doğum olur senin için inşallah canım

Kızlar aldırdım polipimi cok kolay oldu Dr dedı cok guzel büyümüş yumurtan var sakın hamıle kalma bu ay bebek düşermiş şimdi yumurtlama dönemımdeyım hala adetımde gec olacakmış bu ay öyle dedı Dr 1 kere adet ol ondan sonra korunma dedı ama ben 2 adet beklıcem sanırım korkuyorum düşer falan dıye kürtaj gıbı sonucta hatta belkı Ocak ayını beklerım dogum malum Kasım salıda yaza denk gelıyor allahım hayırlısını versın neşelihatun canım cok üzüldüm okuyunca Allah sabır versın ama arkaslardan söylemiş sağlıksız gebelıktır mutlaka böylesi senın ıcın daha hayırlıdırki allahım böyle uygun gördü edss şu testleri hıc takma kafama benımde ıkılı iyiydi ama üçlü 300/1 çıkmıştı gercı ben hıc umursamamıstım eminden oglumun sağlıklı olduguna ense 3 den yukarı cıkardı anormal bısey olsa hiç üzülme bence Turkuaz senınde az kaldı doguma düşündüğün bır dogum şekli var mı :) ay adını unuttum arkadasın eşinden uzakta olan sende yakınlasmıssın gözün Aydın canım Dr gıdın bence artık kızlar Ocak ayına kadar koruncam buyuk ıhtımal ama sızı takıpteyım yınede Kasım ayı ıcın karar degıstırırsem yazarım hepınıze iyi bayramlar
Canım geçmiş olsun çok sevindim kurtulmana bebişin olacak yumurta sırada bekliyor annesini inanıyorum . Artık sağlıkla gelsin bebiş istediğin zamanda en güzel zamanda :) Harmony test yaptırdım sonucunu bekliyorum artık . Bugün farklı bir doktora gittim sonuçlarımı söyledim doktor bebeğe bakınca korkma dedi belki labaratuar hatasıdır çünkü bu görüntüye böyle kan çıkmaması gerekirdi dedi . Sonucu ferahlıkla beklemeye çalışıyorum bebişimi gereksiz strese sokmamak için . Yavrum nasıl hareketliydi bugün :) Bu arada çalışmaya başladım çocuklar biraz yoruyor ama öğretmen olmak harika ilk iş tecrübem ücretli yapmamıştım geçen yıl zaten yeni mezunum tecrübesizliğin sıkıntısını çeksemde sınıf yönetimi konusunda şimdilik iyi gibiyim :)

Canlarım nasılsınız uzun zamandır yokum buralarda harmony testimin sonucu çıktı çok şükür iyi bebeğim . Minik bir kızım olacakmış :) Bulantılar devam hala daha doğrusu tiksinmeler üstüne sinüzit oldum çok hastayım çoook :(

Canlarım nasılsınız uzun zamandır yokum buralarda harmony testimin sonucu çıktı çok şükür iyi bebeğim . Minik bir kızım olacakmış :) Bulantılar devam hala daha doğrusu tiksinmeler üstüne sinüzit oldum çok hastayım çoook :KK43:
Gözün aydin canım demiştim sana bisey yoktur :) Çok sevindim iyi çıkmasına için rahat etmietir. Minik kizcen hayırlı olsun canım. Kız yükü tuz yükü hamileligi zor geçer diyorlar gerçekten öyle galiba. Şu ilk zamanları atlat rahat edeceksin. Baka ben 3. Trimester da huzura erdim :D Şimdi benim donemimde doğum yapacak herkesin bir şikayeti var ama ben sanki hiç dogurmayacak gibi rahatım. Arada mide yanmasi oluyor o da çok sıkıntı değil. Sende rahat edeceksin merak etme

Gözün aydin canım demiştim sana bisey yoktur :) Çok sevindim iyi çıkmasına için rahat etmietir. Minik kizcen hayırlı olsun canım. Kız yükü tuz yükü hamileligi zor geçer diyorlar gerçekten öyle galiba. Şu ilk zamanları atlat rahat edeceksin. Baka ben 3. Trimester da huzura erdim :KK70: Şimdi benim donemimde doğum yapacak herkesin bir şikayeti var ama ben sanki hiç dogurmayacak gibi rahatım. Arada mide yanmasi oluyor o da çok sıkıntı değil. Sende rahat edeceksin merak etme
Ayy inşallah bende senin gibi rahata ererim canim :) sorma hastaliklardan basimi kaldıramiyorum ilac içiyorum vicdan azabi bir yandan doktorlarin verdigi ilaclar bir ise yaramiyor dun antibiyotik ictim koku alma duyum sifir bir saate kustum yine . Gecsin diye dua ediyorum işte bu dönemler de gececek diye sabir . Koku alma duyum kaubolunca kontrol benden cikti diye dun acaip panik halindeydim . Doktorumla konusacagim doğumda böyle şeyler olursa :( yaaa senin cok az kaldi kizcene kavusmana darisi basima koklamak icin gün sayiyorsun artik Allah bir avazda kurtarsin dogumunda cok güzel gecsin inşallah . Ilk iki trimester çektirdi kizce dogumdada cok rahat ettirsin annesini :)

Ayy inşallah bende senin gibi rahata ererim canim :) sorma hastaliklardan basimi kaldıramiyorum ilac içiyorum vicdan azabi bir yandan doktorlarin verdigi ilaclar bir ise yaramiyor dun antibiyotik ictim koku alma duyum sifir bir saate kustum yine . Gecsin diye dua ediyorum işte bu dönemler de gececek diye sabir . Koku alma duyum kaubolunca kontrol benden cikti diye dun acaip panik halindeydim . Doktorumla konusacagim doğumda böyle şeyler olursa :KK43: yaaa senin cok az kaldi kizcene kavusmana darisi basima koklamak icin gün sayiyorsun artik Allah bir avazda kurtarsin dogumunda cok güzel gecsin inşallah . Ilk iki trimester çektirdi kizce dogumdada cok rahat ettirsin annesini :)
Amin canım amin hepimiz sağlıkla sihhatle kavusalim insallah

Kızlaar selamm T turkuazkebelek sana bakmaya geldim canım doğurmadın daha de mi :KK37: ayy az kalmış artıkk doğuma heycan var mı ? Bir avazda kurtul, meleğine hayırlısıyla kavuş inşallah.. @edds desene bir kızçe daha geliyor topiğimizee :) hayırlısı olsun canımm :) dhc83 dhc83 operasyon iyi geçmiş sanırım canım geçmiş olsun...

Ben de durumlar aynı,, bu ay bir değişiklik yapıp preseed denedim ama çok kaşıntı yaptı bende bir kere kullanabildim ovulasyona denk geldi mi gelmedi mi bilmiyorum.. edds canım sende de olmuşmuydu kaşıntı? Bir de ne kadar çekip kullandın? Çok umutlu değilim artık ben ya maddi durumu toparlarsak tekrar tüp yapıcaz sanırım.. herkesi öpüyorum :KK15:

Kızlaar selamm T turkuazkebelek sana bakmaya geldim canım doğurmadın daha de mi :KK37: ayy az kalmış artıkk doğuma heycan var mı ? Bir avazda kurtul, meleğine hayırlısıyla kavuş inşallah.. @edds desene bir kızçe daha geliyor topiğimizee :) hayırlısı olsun canımm :) dhc83 dhc83 operasyon iyi geçmiş sanırım canım geçmiş olsun...

Ben de durumlar aynı,, bu ay bir değişiklik yapıp preseed denedim ama çok kaşıntı yaptı bende bir kere kullanabildim ovulasyona denk geldi mi gelmedi mi bilmiyorum.. edds canım sende de olmuşmuydu kaşıntı? Bir de ne kadar çekip kullandın? Çok umutlu değilim artık ben ya maddi durumu toparlarsak tekrar tüp yapıcaz sanırım.. herkesi öpüyorum :KK15:
Yok canım daha dogurmadim :) İki hafta daha beklesin bebem, iyice büyüsün kuzucum :)Dogsun burdan vercem müjdeyi fotosuyla :D
Umudunu neden yitiriyorsun tatlım preseed ile hamile kalan çok insan var. Hem nice sorunu olan kadın bile hamile kalıyor. En hayırlı zamsn ne zamansa o zaman gelsin. Bak ben ocakta denedigimde olmadı diyw üzüldüm ama ekimde doğuran arkadaşların doğum öncesi izinlerinin bir kısmı yaz tatiline geldiği için yandi. Demek ki hayırlısı sonraki aymis. İnşallah seninki de en uygun zamanda gelir

Canım benim çok sağol :) preseed bana yan etki yapmadı su bazlı zaten 2 kez kullandım biri deneme amaçlıydı diğeri de ovulasyondan 1 gün önce o zaman tuttu herhalde bizim bebiş . Ben etkili olduğunu düşünüyorum preseed in ovulasyon testi kopkoyu çıktığı gün kullanmalısın canım muhakkak. Allah elbet bir şeyi vesile kılıyor . Birde inanarak kullan işe yarayacak de :) hoş benim o aralar sınav stresinden aman olmadı öteki ay doktora gideceğim kafasındaydım ama içimde bir umut vardı . Çok sık ilişki bile olmamıştı o aralar . Tutacağı varsa tutar Allah'ın izniyle ümitsiz olma inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan tutar bebiş .

kızlaarr akşam test yaptım sabah bi baktım bu çizgi çıkmış. sizce dikkate almalı miyim? daha önce hiç böyle olmamisti. Bu arada çarşamba regl günümdu hadi 2 gün gecikse bugün gelmesi lazım. ne diyorsunuz

Eklentiler

• 20151023_100652.jpg
    20151023_100652.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 44
kızlaarr akşam test yaptım sabah bi baktım bu çizgi çıkmış. sizce dikkate almalı miyim? daha önce hiç böyle olmamisti. Bu arada çarşamba regl günümdu hadi 2 gün gecikse bugün gelmesi lazım. ne diyorsunuz
Canım benim tutmadığı aylarda bir kaç kez sonradan çizgi çıkmıştı ama bebiş olduğu ay hemen çıktı adetim gelmeden iki gün önce . Sen farklı bir test alıp tekrarla bakalım geciktiyse vardır belki birşeyler :) Ayyy inşallahhhhhh

Canım benim tutmadığı aylarda bir kaç kez sonradan çizgi çıkmıştı ama bebiş olduğu ay hemen çıktı adetim gelmeden iki gün önce . Sen farklı bir test alıp tekrarla bakalım geciktiyse vardır belki birşeyler :) Ayyy inşallahhhhhh
Ben de yoktur o zaman boşuna heyecan yaptım yani:KK61:

Back