- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
- #5.241
Hadi geçmiş olsun canım kurtulmussun oohhh. Ağrısız geçmesine sevindim ama dinle sen yine. Doğumu akışına bıraktım canim nasıl gelmek isterse öyle gelsin ipek hanim :)Kızlar aldırdım polipimi cok kolay oldu Dr dedı cok guzel büyümüş yumurtan var sakın hamıle kalma bu ay bebek düşermiş şimdi yumurtlama dönemımdeyım hala adetımde gec olacakmış bu ay öyle dedı Dr 1 kere adet ol ondan sonra korunma dedı ama ben 2 adet beklıcem sanırım korkuyorum düşer falan dıye kürtaj gıbı sonucta hatta belkı Ocak ayını beklerım dogum malum Kasım salıda yaza denk gelıyor allahım hayırlısını versın neşelihatun canım cok üzüldüm okuyunca Allah sabır versın ama arkaslardan söylemiş sağlıksız gebelıktır mutlaka böylesi senın ıcın daha hayırlıdırki allahım böyle uygun gördü edss şu testleri hıc takma kafama benımde ıkılı iyiydi ama üçlü 300/1 çıkmıştı gercı ben hıc umursamamıstım eminden oglumun sağlıklı olduguna ense 3 den yukarı cıkardı anormal bısey olsa hiç üzülme bence Turkuaz senınde az kaldı doguma düşündüğün bır dogum şekli var mı :) ay adını unuttum arkadasın eşinden uzakta olan sende yakınlasmıssın gözün Aydın canım Dr gıdın bence artık kızlar Ocak ayına kadar koruncam buyuk ıhtımal ama sızı takıpteyım yınede Kasım ayı ıcın karar degıstırırsem yazarım hepınıze iyi bayramlar