- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #5.201
evet tatlım geldim. Yani aynı ilçe olmadı kadro açmadılar ama yakn bi ilçeye geldim. buna da şükürSağol canım benim inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin . Sen neler yapıyorsun geldin mi eş durumuyla eşinin yanına
Çok şükür canım :) İnşallah bebişinde gelmesi çok yakındır gittiniz mi doktora bu süreçte ?evet tatlım geldim. Yani aynı ilçe olmadı kadro açmadılar ama yakn bi ilçeye geldim. buna da şükürşimdi bebişi bekliyouz o da gelince tam olunca inşallah
Gözün aydin :) Aynı ilçeye gelmek daha kolay olur artık :)evet tatlım geldim. Yani aynı ilçe olmadı kadro açmadılar ama yakn bi ilçeye geldim. buna da şükürşimdi bebişi bekliyouz o da gelince tam olunca inşallah
Yok canım yaa gitmedim hala umut ediyoruz. Bu ay da regl bayrama denk geliyo doktorlar çalışmiyordur. galiba 2. Günü gitmek gerekiyor sen öyle mi yapmistin? hangi testleri yaptirdinÇok şükür canım :) İnşallah bebişinde gelmesi çok yakındır gittiniz mi doktora bu süreçte ?
sagol canim buna da şükür zaten her gün evde olmak ne güzel şeymişGözün aydin :) Aynı ilçeye gelmek daha kolay olur artık :)
Az kaldı canın evet. Sistim iyice kaplumbağa gibi hareket ediyorumsagol canim buna da şükür zaten her gün evde olmak ne güzel şeymişzaman ne kadar çabuk gecti bebisi kucağına almana ne kadar az kalmis Maşallah
Canım 2. gün ya da 3. gün hormon testi yapılıyor hoş ben 4. gün yaptırmıştım :) adetlerin düzenliyse ultrasonda bol yumurta gözüküyorsa çokta önemli bir şey değil hormon testi ama doktorlar emin olmak için yapıyorlar . Benim her şey iyi çıkınca eşim gitti doktora onun stresten mi neden olduğunu hala çözemedik sayı biraz azdı o testi yaptırdığında bende adettim zaten sonra ki ay adet olmadım hamile kalmışım çok şükür . Eğer ailesinin hemen çocuğu olmamışsa genetik bir şeylerde olabilir canım siz beraber gidin doktora hiçbir şey çıkmasa da inanılmaz kafan rahatlıyor bizim bebişin gelme sebebi belkide o kafa rahatlamasıdır olmazsa aşılama filan yaptırırım demeye başlamıştım o ay .Yok canım yaa gitmedim hala umut ediyoruz. Bu ay da regl bayrama denk geliyo doktorlar çalışmiyordur. galiba 2. Günü gitmek gerekiyor sen öyle mi yapmistin? hangi testleri yaptirdin
Bebecik gelince kaynananin gözüne gözüne şok. Hatta genetigim ne sağlam ne güzelmiş oğlun çok şanslı benimle evlendi böyle güzel çocuğu oldu deCanım 2. gün ya da 3. gün hormon testi yapılıyor hoş ben 4. gün yaptırmıştım :) adetlerin düzenliyse ultrasonda bol yumurta gözüküyorsa çokta önemli bir şey değil hormon testi ama doktorlar emin olmak için yapıyorlar . Benim her şey iyi çıkınca eşim gitti doktora onun stresten mi neden olduğunu hala çözemedik sayı biraz azdı o testi yaptırdığında bende adettim zaten sonra ki ay adet olmadım hamile kalmışım çok şükür . Eğer ailesinin hemen çocuğu olmamışsa genetik bir şeylerde olabilir canım siz beraber gidin doktora hiçbir şey çıkmasa da inanılmaz kafan rahatlıyor bizim bebişin gelme sebebi belkide o kafa rahatlamasıdır olmazsa aşılama filan yaptırırım demeye başlamıştım o ay .
Eşimin ailesinde genetik bir şeyde yoktu kayınvalidem dk başı ben ilk aydan hamile kaldım deyip duruyordu zaten . Geçen konuşuyoruz benim 2 ay denediğimi biliyor birde düşün şimdikilerin dar giyiyorlar mı ne hemen çocuğu olmuyor dedi 5 ay olmadığını bilse ne der kimbilir nasıl stres yapıyordum tatilden dönüşte öğrendik hamile olduğumu tatilde eşimin memleketindeydik orda resmen bana çocuğu olmayan kadın muamelesi yaptılar . Nasıl ağlamıştım bir gece benim stres yaptığımı filan söylüyorlardı yok onların hemen olmuş istemezlermişte olurmuş ahh ahhh ne dertliyim . Diyemiyordum da eşimin problemi vardır belki diye tek dediğim doktora gittim gayet iyi dedi bu ay da gideceğim ama bebek için umudum sıfırdı . Yolculuk esnasında Allah'tan ümit kesilmez dualarımı eksik etmeyeceğim dedim . Eve geldim idrara sıkışığım diye test yaptım hayatımın şokunu yaşadım . ayy nedense anlatasım geldi canım her şeyi . Yaşadıklarım silinmiyor hafızamdan . Şimdi eşinle kavuştun sen kafanda rahatlıyordur muhtemelen birde doktora git gel inşallah bayrama gelmez belkide hamilesindir zaten :) en yakın zamanda hamile kalırsın inşallah birde yumurtlamanın tam 24 saat öncesi ilişki olmasıda çok önemli bizim ilk kez 24 saat öncesine denk gelmişti ertesi gün sınava girmiştim . Atanacağım mı atanamayacak mıyım stresi vardı bebek fikri yoktu pek ? Ayy destan yazdım kusura bakma tatlım . Öyle içimi dökesim geldi .
Canım cok uzuldum çok çok geçmiş olsunİyi geceler kızlar nasılsınz ? Ben çok kötü günler geçirdim,, malesef 8.haftamzda bebeğimin kalbi durdu sonrasında düşük yaptımBebeği patolojiye gönderdik sebebi araştırılsn die, beklemedeyiz şuan
Şimdilerde toparladm biras, ilk günler çok kötüydüm.. Atlattık zor günleri. Ailelerimize anlattık durumu sağolsunlar destek oldu herkes..Sadece kv sinir etti beni kimseye oğlunda sorun old sölemeyin sakın die tembih etti herkesi. Benim derdim ne onun derdi neCanım cok uzuldum çok çok geçmiş olsunZor zamanlar geciriyorsundur mutlaka. Şimdi nasılsın. Patoloji temiz çıkar insallah
Canım nasip kısmet. Demek ki olmaması gerekiyormuş üzme sakin kendini. Teselli eder mi uzer mi bilmiyorum ama dusukle sonuclanan gebelikler genellikle saglikli gebelik olmamasindan kaynaklaniyor diyw biliyorum. Allah korusun dogsa cok buyuk sikintilar yasatacakti belkide. Her ay yumurtluyoruz ama ararlarinda tabi ki sagliksiz olanlar var. Belki sagliksiz bir yumurta veya sperm neden oldu. Kaynanani hiç takma erkek anaları bu konuda bi tuhaf lar hepsi hemde. Oğullarının erkrkligine halel geldi sanıyorlar. İnşallah Patoloji temiz çıksın. Sende kısa zamanda hamile kalırsın inşallahŞimdilerde toparladm biras, ilk günler çok kötüydüm.. Atlattık zor günleri. Ailelerimize anlattık durumu sağolsunlar destek oldu herkes..Sadece kv sinir etti beni kimseye oğlunda sorun old sölemeyin sakın die tembih etti herkesi. Benim derdim ne onun derdi neHerşey Güzel giderken nie böle oldu diyorum işin içinden çıkamıyorm.. Rabbim kısmet etmedi demek
Evt canım doktorumda aynı şeyi söyledi. Herşeyin hayırlısı.. Biras dinleniyim gene başlarız çalşmalaraCanım nasip kısmet. Demek ki olmaması gerekiyormuş üzme sakin kendini. Teselli eder mi uzer mi bilmiyorum ama dusukle sonuclanan gebelikler genellikle saglikli gebelik olmamasindan kaynaklaniyor diyw biliyorum. Allah korusun dogsa cok buyuk sikintilar yasatacakti belkide. Her ay yumurtluyoruz ama ararlarinda tabi ki sagliksiz olanlar var. Belki sagliksiz bir yumurta veya sperm neden oldu. Kaynanani hiç takma erkek anaları bu konuda bi tuhaf lar hepsi hemde. Oğullarının erkrkligine halel geldi sanıyorlar. İnşallah Patoloji temiz çıksın. Sende kısa zamanda hamile kalırsın inşallah
Sorma canım ben artık önemsemiyorum Allah ne zaman verirse o zaman olur diyordum hep bana stres yapıyorsun diye diye daha çok stres yaptırıyorlardı . Kötü niyetinden olduğunu düşünmüyorum ama dediğin gibi düşüncesizlik benim duygularımı yaşamadığı için empati yapamama belkide kendi annecim hep destek oldu bana ki baştan beri biliyordu istediğim zamanı üstelik benimde annemin hemen olmuş bebeği bana bir kere bile demiyordu kızım Allah'ın izin ettiği bir vakit vardır diyordu . Sınavım biter bitmez geldi bebeğim kendim böyle güzel bir vakit planlayamazdım ki . Şimdi çook düşkünler torunlarına şimdiden zaten baya istiyorlardı hemen olsun bebek hiç beklemeyin diye diye . En zoruma giden ise memleketinde ki alakasız akrabaları hele bir fetan kadın gözüme sokar gibi bebeği olan bir kadını sorup duruyordu . Bebeği anlatırıyordu dakika başı . Yok kazayla yine bebekleri olmuş bilmem ne . En gıcık olduğumda bu kaza lafı planlamıyorduk de süpriz oldu de ama Allah'ın verdiği güzellik kaza olur mu hiç ?Bebecik gelince kaynananin gözüne gözüne şok. Hatta genetigim ne sağlam ne güzelmiş oğlun çok şanslı benimle evlendi böyle güzel çocuğu oldu deGıcık oluyorum karşı tarafı kuracağını düşünmeden labor lumbur konuşan insanlara
Canım benim üzülme desemde üzülürsün ki ama vardır bir hayır demek ki sağlıksızmış bebek çünkü 12 haftadan önce düşen bebekler için hep öyle diyorlar tesadüfi olarak genetik kodlama hatası olabiliyormuş ilk bebeklerdeİyi geceler kızlar nasılsınz ? Ben çok kötü günler geçirdim,, malesef 8.haftamzda bebeğimin kalbi durdu sonrasında düşük yaptımBebeği patolojiye gönderdik sebebi araştırılsn die, beklemedeyiz şuan
Zor günleri atlattığına sevindim canım . Kayınvalidenede Allah akıl fikir versin sanki senin derdin o . Boşver herkesi . En güzel günler tekrar gelecek elbet sabredip beklemekten başka çare kalmıyor ki elimizde malesef dualarım seninle canımŞimdilerde toparladm biras, ilk günler çok kötüydüm.. Atlattık zor günleri. Ailelerimize anlattık durumu sağolsunlar destek oldu herkes..Sadece kv sinir etti beni kimseye oğlunda sorun old sölemeyin sakın die tembih etti herkesi. Benim derdim ne onun derdi neHerşey Güzel giderken nie böle oldu diyorum işin içinden çıkamıyorm.. Rabbim kısmet etmedi demek
Canım benim üzülme desemde üzülürsün ki ama vardır bir hayır demek ki sağlıksızmış bebek çünkü 12 haftadan önce düşen bebekler için hep öyle diyorlar tesadüfi olarak genetik kodlama hatası olabiliyormuş ilk bebeklerdeRabbim daha büyük acılarla sınamasın . İnşallah tez zamanda sağlıklı bebek verir tekrar sana Allah'ım .
Çook Sağol canm desteğin için duan icin, çok ihtiyacım var duayaZor günleri atlattığına sevindim canım . Kayınvalidenede Allah akıl fikir versin sanki senin derdin o . Boşver herkesi . En güzel günler tekrar gelecek elbet sabredip beklemekten başka çare kalmıyor ki elimizde malesef dualarım seninle canım
ay canım benim yaa nasıl kv miş o? yazık sana gerçekten hemen çocuk yapmak zrundamıydın sanki isterseniz beklerdnizibu insanlar ne kadardensiz yaaaCanım 2. gün ya da 3. gün hormon testi yapılıyor hoş ben 4. gün yaptırmıştım :) adetlerin düzenliyse ultrasonda bol yumurta gözüküyorsa çokta önemli bir şey değil hormon testi ama doktorlar emin olmak için yapıyorlar . Benim her şey iyi çıkınca eşim gitti doktora onun stresten mi neden olduğunu hala çözemedik sayı biraz azdı o testi yaptırdığında bende adettim zaten sonra ki ay adet olmadım hamile kalmışım çok şükür . Eğer ailesinin hemen çocuğu olmamışsa genetik bir şeylerde olabilir canım siz beraber gidin doktora hiçbir şey çıkmasa da inanılmaz kafan rahatlıyor bizim bebişin gelme sebebi belkide o kafa rahatlamasıdır olmazsa aşılama filan yaptırırım demeye başlamıştım o ay .
Eşimin ailesinde genetik bir şeyde yoktu kayınvalidem dk başı ben ilk aydan hamile kaldım deyip duruyordu zaten . Geçen konuşuyoruz benim 2 ay denediğimi biliyor birde düşün şimdikilerin dar giyiyorlar mı ne hemen çocuğu olmuyor dedi 5 ay olmadığını bilse ne der kimbilir nasıl stres yapıyordum tatilden dönüşte öğrendik hamile olduğumu tatilde eşimin memleketindeydik orda resmen bana çocuğu olmayan kadın muamelesi yaptılar . Nasıl ağlamıştım bir gece benim stres yaptığımı filan söylüyorlardı yok onların hemen olmuş istemezlermişte olurmuş ahh ahhh ne dertliyim . Diyemiyordum da eşimin problemi vardır belki diye tek dediğim doktora gittim gayet iyi dedi bu ay da gideceğim ama bebek için umudum sıfırdı . Yolculuk esnasında Allah'tan ümit kesilmez dualarımı eksik etmeyeceğim dedim . Eve geldim idrara sıkışığım diye test yaptım hayatımın şokunu yaşadım . ayy nedense anlatasım geldi canım her şeyi . Yaşadıklarım silinmiyor hafızamdan . Şimdi eşinle kavuştun sen kafanda rahatlıyordur muhtemelen birde doktora git gel inşallah bayrama gelmez belkide hamilesindir zaten :) en yakın zamanda hamile kalırsın inşallah birde yumurtlamanın tam 24 saat öncesi ilişki olmasıda çok önemli bizim ilk kez 24 saat öncesine denk gelmişti ertesi gün sınava girmiştim . Atanacağım mı atanamayacak mıyım stresi vardı bebek fikri yoktu pek ? Ayy destan yazdım kusura bakma tatlım . Öyle içimi dökesim geldi .
canım yaa çok üzüldümİyi geceler kızlar nasılsınz ? Ben çok kötü günler geçirdim,, malesef 8.haftamzda bebeğimin kalbi durdu sonrasında düşük yaptımBebeği patolojiye gönderdik sebebi araştırılsn die, beklemedeyiz şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?