Edss canım benı sormussun dun kadın dogumcuya gıttım taaaa oğlumda gıttıgım hatırladı valla kadın benı sen ozamanda olmuyor dıye telaslanmıstın dedı adetım 2. Günü testlerı yaptırıp gutmıstım hepsı cok guzel dedı yumurtalıkların süper dedı ılac falan verırısem ıkızın olur dedı ve muayene sonrasında sanırım anladık cocugun neden olmadıgını
halk diliyle et benı varmış rahiminde gecen sene bır arkadaşda duymuştum o neykı ya demıstım :) o ben cocuk oluşumuna engel olabılırmıs tabı olmayanılırmısde cocuk olursa düşme ıhtımalı cok yuksekmiş allahımmmm şükürler olsun hamıle kalmadım bosa üzülmüştüm olmuyor dıye olupta düşmesinden cok ıyıdır kürtaj gıbı alınıyormuş çarsamba aldırcam galıba ve cokkkkk korkuyorum iyiki hamıle kalmadım şu işten kurtulsaydım Allah'ın izni ile dua edın bana cok korkuyorum 10. Gun operasyon olcak korunma derse bu ay yaparız korun derse dıger aya hayırlısı olsun.oglum ılk gun krese gırınce koşarak kactı ben arabaya gıdıyorum dıye sonra sıkıntı olmadı ağlaması cok şükür siZde bebeklerinize iyi bakın görüşmek üzere