Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Ah canım ahh :) aslında çok fena biride değil öyle her şeye karışan filan gayet ılımlı ama bebek konusunda empati yapamıyorlar benim anladığım o . Canım doktora git muhakkak inşallah sorun çıkmaz ama en azından kafan çok rahatlayacak . Denk getirmişsin aslında ama tutmayacağı varsa tutmuyor işte zamanını bekliyordur minik. Dur bakalım bir adet olda ona göre yol çizersin .

Hoşgeldin canım :) Uğurlu şanslı geldi bebeğim çok şükür . Toparlanmana çok sevindim Allah'ım en yakın zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana tüm içten dileklerimle :)

Aminnn canım inşallah.... gelsin artık sıpa :)

Ne güzel denk geldi senin ALlah gönlüne göre verdi hep şansınız böle devam etsin inşallah.. Benim tatil çok güzeldi ama eve dönmesi kötü işte temizlik çamaşır ütü şimdi kayınvalidemlere gidicez tekrar valiz hazırlamaca :)) İsmi hazır mı kızımızınn???

Eveett ipek olacak :) Bizim konudan birisi önerdi belkide sensindir kim hatirlayamiyorum :)

Canım benim çok üzüldümm( benim kimyasal olmasına rağmen ağlama krizlerine girdim bir süre ama zaman her şeyin ilacı işte geçiyor , yeniden toparlanıp devam etmek zorundayız.. Tekrar Bülent hoca da mı devam edeceksiniz? Allahım bize doğal yoldan gönderse bebişlerimizi de tekrar bu strese girmesek keşke..

canım yaa çok üzüldüm kısmet böyleymiş demek ki demekten başka ne söylenir bilemiyorum senin guatrn falan vs yok di mi bi arkadaşımın 3 sefer de aynı şekilde bebeği düştü guatrdan mesela.
Guatrm yok canm, nasipten öteye geçilmiyo malesef Hakkımzda hayırlısı olsun canm, sizde doktora gitmedinz hala sanırım. Bence gidin bi baktırn değerlerinize senin adetlerin düzenli gördüğüm kadarıyla öncelikle eşini gönder hastaneye. İnşallah bişy çıkmaz ama erkekte sorunlar kadınlardaki gibi kolay olmuyo tedavileri çok uzun sürüyor eğer bişy varsa öğrenmek ve çözüm aramak çok daha mantıklı canm

Canım Bülent Beyden ve ekibinden çok memnunduk biz ellerinden geleni yaptılar hamile de kaldım ama demek kısmetimzde yokmuş kalbi durdu bebeğimin.. Tabi zor günler geçiriyorum ama daha iyiyim işk günlere oranla. Şuan yeni bi tedavi için ruhen hiç hazır değilim biraz beklicez. Düşükten sonra rahminde biraz toparlanması gerekiyomuş saten

evet tatlım adetlerim düzenli sayılır 1-2 gun sapmalar oluyor bazen o kadar. Eşim zaten kendisi istiyor bayram geçsin haftaya hemen gidicem dedi. benim bugün adet günümdu henüz gelmedi ama gelir bayrama denk geldiği için bu ay gidemeyecegim ama diğer ay da ben gideceğim kesin karar verdik bu sefer.çünkü eşimin de ailesinin ilk 6 sene falan çocukları olmamış. bir şey varsa sizin gibi bi çaresine bakalım vakitliçe. sana sabır diliyorum zordur eminim ama hayırlısı budur muhakkak. en azından hamile kalabildigini artık biliyorsun bu da bir şey

Benim eşimin ailesinin de ilk 7 yıl çocukları olmamş. Sonra olmuş bi tane 5 sene gene olmamş. Böyle böyle aralıklarla 4 çocuk olmş sonunda. Tabi o vakitler korunma die bişy yok, benm kv döneminde anneannem 12 tane doğurmuş

Eee doktora gitmişler mi peki? yani neden olmadigini biliyorlar mi?

Eee doktora gitmişler mi peki? yani neden olmadigini biliyorlar mi?
Kv gidiyomş dıktora ona bişy yok diyolarmş. Kayınbabam gitmemiş canm. Eskiler gider mi hiiç şimdikileri zor gönderiyok Muhtemelen aynı sorun eşimle çünkü varikosel falan yok eşimde,, doktora anlattık genetik olabilr dedi.

Kızlar bugün doktorum aradı ikili testimin sonucu 480 de 1 çıkmış doktor çok riskli değil ama daha iyi olmasını beklerdik istersen harmony test yapabilirsin dedi . Harmony test yaptıracağım ama morelim çook bozuk çok üzgünüm ne olur dua edin evladım sağlıklı olsun ensesi 1,5 mm çıkmıştı ne oldu da risk böyle fazla çıktı yarın doktorumla görüşeceğim yüz yüze

Canım hemen umutsuzluga kapılma diğer testi de yaptır bence. pozitif düşün.

Hadi bakalım biz de bayramdan sonra başlıyoruz testlere.insallah hayırlısı olur.

Canım 1.5 mm düşük bi değer aslında. Burun kemiği oluşmuş mu. Kan değerleri nedeniyle mi yüksek çıktı ki. Sen hiç takılma testlere. En doğru sonucu harmony test verir. Çok kişide risk çıkıyor bu testlerde. Hatta benim arkadaşımda tam tersi bir durumla ıkılı de risk cikmamasina rağmen down sendromlu bir kızı oldu. Yani guvenilirlikleri baya düşük. O nedenle ben ikiliden başka test yaptırmadım. Boşuna stres yapma. Ben hiçbir sorun olmadığına eminim canım.

Yarın ayrıntılı konuşacağım canım doktorla harmony test yaptırmaya karar verdim . İnşallah iyidir bebeğim canım bu stres bile çok kötüymüş.

Kızlar aldırdım polipimi cok kolay oldu Dr dedı cok guzel büyümüş yumurtan var sakın hamıle kalma bu ay bebek düşermiş şimdi yumurtlama dönemımdeyım hala adetımde gec olacakmış bu ay öyle dedı Dr 1 kere adet ol ondan sonra korunma dedı ama ben 2 adet beklıcem sanırım korkuyorum düşer falan dıye kürtaj gıbı sonucta hatta belkı Ocak ayını beklerım dogum malum Kasım salıda yaza denk gelıyor allahım hayırlısını versın neşelihatun canım cok üzüldüm okuyunca Allah sabır versın ama arkaslardan söylemiş sağlıksız gebelıktır mutlaka böylesi senın ıcın daha hayırlıdırki allahım böyle uygun gördü edss şu testleri hıc takma kafama benımde ıkılı iyiydi ama üçlü 300/1 çıkmıştı gercı ben hıc umursamamıstım eminden oglumun sağlıklı olduguna ense 3 den yukarı cıkardı anormal bısey olsa hiç üzülme bence Turkuaz senınde az kaldı doguma düşündüğün bır dogum şekli var mı :) ay adını unuttum arkadasın eşinden uzakta olan sende yakınlasmıssın gözün Aydın canım Dr gıdın bence artık kızlar Ocak ayına kadar koruncam buyuk ıhtımal ama sızı takıpteyım yınede Kasım ayı ıcın karar degıstırırsem yazarım hepınıze iyi bayramlar

ay canım benim bomba gibi dönmussun maasallaaahhhhhh sanki civil civil konustugunu duyar gibi oldum valla Geçmiş olsun çok gelsin o zaman bebiş. senin ikinciydi galiba di mi oğlun vardı sanki? gelsin kardes öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…