How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Boşuna dememişler her işte bir hayır vardır diye. Gerçekten iyi ki olmamış canım. Ufak bi operasyon anladigim kadariyla. Kurtul bir an önce. Sana hiç sıkıntı verdi mi. Ağrı vs. Gibi
Evet her işte hayır varmıs kısırlığa yol acıyormuş dünden berı ınternetın okuyorum cocuk mutlaka düşermiş bende dıyorum hersey normalken daha önce dogum yapmısken neden olmuyor hayır hıc belırtı vermedi ara kanama yaparmış yada adet bıtmezmiş bir türlü bende olmadı Perşembe 14.00 randevu aldırcam cok tırsıyom ama:(

Evet her işte hayır varmıs kısırlığa yol acıyormuş dünden berı ınternetın okuyorum cocuk mutlaka düşermiş bende dıyorum hersey normalken daha önce dogum yapmısken neden olmuyor hayır hıc belırtı vermedi ara kanama yaparmış yada adet bıtmezmiş bir türlü bende olmadı Perşembe 14.00 randevu aldırcam cok tırsıyom ama:KK43:
Tirsma canım kurtul bir an önce Allahın izniyle. Doğum yapayım bende yarami yaktircam

Dr banada dedi cok ufacık yaran var ama yakılacak büyüklükte degıl mınıcık dedı ılerde büyürse bılemem artık ama alttan muayene olmak gerekıyor sanırım yılda 1
Evet ya ihmal ediyoruz. Vajinal muayene sevimsiz evet ama şart. Smear testinde hep ihmal ediyoruz. Senin yara minikse ilaç falan verir mutemelen

Edss canım benı sormussun dun kadın dogumcuya gıttım taaaa oğlumda gıttıgım hatırladı valla kadın benı sen ozamanda olmuyor dıye telaslanmıstın dedı adetım 2. Günü testlerı yaptırıp gutmıstım hepsı cok guzel dedı yumurtalıkların süper dedı ılac falan verırısem ıkızın olur dedı ve muayene sonrasında sanırım anladık cocugun neden olmadıgını:KK43: halk diliyle et benı varmış rahiminde gecen sene bır arkadaşda duymuştum o neykı ya demıstım :) o ben cocuk oluşumuna engel olabılırmıs tabı olmayanılırmısde cocuk olursa düşme ıhtımalı cok yuksekmiş allahımmmm şükürler olsun hamıle kalmadım bosa üzülmüştüm olmuyor dıye olupta düşmesinden cok ıyıdır kürtaj gıbı alınıyormuş çarsamba aldırcam galıba ve cokkkkk korkuyorum iyiki hamıle kalmadım şu işten kurtulsaydım Allah'ın izni ile dua edın bana cok korkuyorum 10. Gun operasyon olcak korunma derse bu ay yaparız korun derse dıger aya hayırlısı olsun.oglum ılk gun krese gırınce koşarak kactı ben arabaya gıdıyorum dıye sonra sıkıntı olmadı ağlaması cok şükür siZde bebeklerinize iyi bakın görüşmek üzere
Ay canım geçmiş olsun dualarım seninle vardır her şeyde bir hayır inşallah kurtulursun bir an önce çözümü olan şeyler olsunda kafanda rahatlar hem . Oğluşun için çok sevindim canım zamanla daha da iyi olur. Yarın atamalar açıklanıyor çok heyecanlıyım bu aralar :)

Tatlım daha çok erken :) Boşuna kendini dinleyip stres yapma. 16. Hafta gibi segirmeler başlar 20 hafta civarı net hareket hissedersin. Ondan sonra durmaz zaten :) Sola yatsan durter sağa yatsan vurur. Kavga bile etmeye başlasın evladım derdin ne diye :KK70: ıkılı testten korkma canım. Ense kalınlığı 2 den azsa ve burun kemiği olustuysa tamamdır :) Bu arada 2li testte cinsiyet tahmininde bulunanlar oluyor4ancak erken haftalarda yanilma oranı yuksek
Artık bıraktım zaten en az 4 hafta daha duyamayacağımı biliyorum . 2 li test içinde gönlümü ferah tutuyorum canım bakalım atama stresi bu aralar tavan yaptı nereye gideceğim kimbilir çok korkuyorum ortalıkta karışık :(

Artık bıraktım zaten en az 4 hafta daha duyamayacağımı biliyorum . 2 li test içinde gönlümü ferah tutuyorum canım bakalım atama stresi bu aralar tavan yaptı nereye gideceğim kimbilir çok korkuyorum ortalıkta karışık :KK43:
Hakkında hayırlısı olsun canım ve hayırlısı eşinin yani olsun insallah

Evet ya ihmal ediyoruz. Vajinal muayene sevimsiz evet ama şart. Smear testinde hep ihmal ediyoruz. Senin yara minikse ilaç falan verir mutemelen
İlaç vermedi birsey yapmaya gerek yok dedı sadece enfeksıyon falan varsa dıye fitil verdı onu kullanıyom perşembeye kadar smear testıde aldı çıksaydı sonucu pimpiriklendım

Ay canım geçmiş olsun dualarım seninle vardır her şeyde bir hayır inşallah kurtulursun bir an önce çözümü olan şeyler olsunda kafanda rahatlar hem . Oğluşun için çok sevindim canım zamanla daha da iyi olur. Yarın atamalar açıklanıyor çok heyecanlıyım bu aralar :)
Saol canım inş kurtulurum işlemden sonra yumurtlama dönemi baslıyor Dr yapabılırsın dedı ama ben koruncam bu ay ondan sonrada ekım Kasım Aralık yanı yazın doğar belkı Ocak ayına kadar korunurum şu iş bıtsınde öyle karar vercem bu ay kesın korunacam ama.senınde istedıgın yer olur inş bu arada branşın neydı ?bızede haber ver oldu mu

Saol canım inş kurtulurum işlemden sonra yumurtlama dönemi baslıyor Dr yapabılırsın dedı ama ben koruncam bu ay ondan sonrada ekım Kasım Aralık yanı yazın doğar belkı Ocak ayına kadar korunurum şu iş bıtsınde öyle karar vercem bu ay kesın korunacam ama.senınde istedıgın yer olur inş bu arada branşın neydı ?bızede haber ver oldu mu
En güzel zamanda gelsin canim bebegin inşallah sonuçların iyi cikar . Bransin türkçe benim cok şükür uzaklara gitmeden kadrolu öğretmen oluyorum bende . İstanbul oldu :)

Kızlaaarr selaammm :) Neler yapıyorsunuz bakiim :) @edds canım tebrik ederim ne güzel istanbul'a çıkmış tayinin bebiş uğurlu gelmiş maşallah hep böyle devam etsin :nazar:
dhc83 dhc83 sorun belli olmuş canım hadi bundan sonra gelsin meleğin:KK46:
T turkuazkebelek canım az kalmış doğuma artık, nasıl gidiyor ?
Neseli_Hatun Neseli_Hatun nerelerde kızlar haber alan var mı?

Bende durumlar aynı tatil yaptım, sonra ailemin yanında durdum bir süre kendimi topladım geldim.. Şimdi adet yaklaştı diye bana yine bastı size bakayım bir dedim :))

Kızlaaarr selaammm :) Neler yapıyorsunuz bakiim :) @edds canım tebrik ederim ne güzel istanbul'a çıkmış tayinin bebiş uğurlu gelmiş maşallah hep böyle devam etsin :nazar:

Bende durumlar aynı tatil yaptım, sonra ailemin yanında durdum bir süre kendimi topladım geldim.. Şimdi adet yaklaştı diye bana yine bastı size bakayım bir dedim :))
Hoşgeldin canım :) Uğurlu şanslı geldi bebeğim çok şükür . Toparlanmana çok sevindim Allah'ım en yakın zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana tüm içten dileklerimle :)

Kızlar ben çok kötüyüm ya hep hastayım her şeyden tiksiniyorum aç geziyorum kusuyorum kokular geldikçe :( 4 kilo vermişim nerdeyse beslenmem berbat doktorum vitamin ve mide bulantı ilacı vermemekte ısrarlı yarın ikili test ve cinsiyet tahmini var . Bakalım söyleyecek mi doktor *

Hosgellddiinnn :) Koca tatili yedik bitirdik :) Gerçi benim doğum iznim başladı bana yine ocağı kadar tatil :)İyi gidiyor hamilelik canım. Kızımızı bekliyoruz az kaldı sayılır. Senin tatilin nasıl gecti

Back