How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canım oluyor bulantım arada bu sabah safra kustum bildiğin :KK43: ama çok sık değil birden tiksinme öğürme geliyor kusana kadar rahatlamıyorum ıyyyyyo_O Hafta sonu evlilik yıl dönümümüzdü biraz üşüttüm dışarda herhalde dün çok hastaydım bildiğin bütün vücudum ağrıdı akşam doktora gittim çok çok kötüydüm parol verdi yalnızca bir tane içtim biraz kendimdeyim biraz birde çürük dişim var o ağrıyor arada :KK43: Dünün en güzel anı minik bebişimi görmekti elleri ayakları gözüktü yavrumun sırt üstü yatmış eller ayaklar havada :KK70: annemle sevdik onu ekrandan çok şükür sen nasılsın canım nasıl gidiyor senin hamilelik :) Kızlar napıyor acaba inşallah bu ay hamile haberleri duyarız yeni yeni .
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Bulantı olunca yeşil elma iyi geliyordu bana dene istersen :)

Oooo maşalallah canım benimde yarın doktor randevum var çok merak ediyorum nasıl acaba. Ne hoş annenle gitmişsin ben hep kocamla gidiyorum mecburen :KK60: Kontejanlaar belli olmuş bugün atanabilir msn canm ?
Seninki de büyümüştur artik :) milimetrik büyümesi bile insani cok mutlu ediyor canim :) dun kontenjanlar aciklandi ataniyorum çok şükür canim simdi de İstanbul olsun diye dua ediyorum :) Cuma tercihler başlayacak cok heyecanli. Annem yakin oturuyor bana esimde işte olduğundan acil durumlarda özellikle annemi alip gidiyorum hastaneye :) soyledin mi bebisi artik :) bizim cümle alem öğrendi bu hafta sonu özellikle ama 3 gündür hastayim bildiğin :( nazar mi değdi ne oldu bilmiyorum canim .

Zor zamanlar canım ama geçecek. Bebek sen yemesende besleniyor zaten test ettim onayladım :)
:) iyi bari bazen üzülüyorum yararlı şeyler yemiyorum vicdan azabı çekiyorumda zorlarsam tiksinirim iyice 9 ay yemem diye 3. ay sonrasına bıraktım her şeyi . Benim çok dişim ağrıyor canım acile gittik yine bir şey yapmadı parol iç dedi doktorunla görüş dedi . Kendi doktorumla görüşeceğim artık bakalım ilk 3 ay müdahele etmiyorlar zaten :(

:) iyi bari bazen üzülüyorum yararlı şeyler yemiyorum vicdan azabı çekiyorumda zorlarsam tiksinirim iyice 9 ay yemem diye 3. ay sonrasına bıraktım her şeyi . Benim çok dişim ağrıyor canım acile gittik yine bir şey yapmadı parol iç dedi doktorunla görüş dedi . Kendi doktorumla görüşeceğim artık bakalım ilk 3 ay müdahele etmiyorlar zaten :KK43:
Yememeyi hiç takma canim. Defalarca kustugum günlerde benim bebek 10 gün kadar önde gidoyodu :) Şimdi yiyorum ama o kadar önde değil. Onlar ne yapıp edip gerekli besini alıyor. Depoları kullanıyor. Ordada bişey yoksa iligini kemigini somurup gerekeni alıyorlar. Parol hamilelikte kullanılan bir ilaç. Kasım annelerinde çok kullanan oldu. Yinede doktoruna sor canim

Hamile olan arkadaşlar olmuş forumda sevindim sizin adınıza inş. bebişlerimizi sağlıkla alrıız kucağımıza

turkuazkebelek nasıl gidiyor hamileliğin varmı bir sıkıntın acaba?
Ağrım sızım yok çok şükür bulantilarimda çok az. Ama dünden beri karnimin aşağı indiğini hissediyorum. Doğum pozisyonunu bu haftalarda alirmisin zaten döndü benimkiside herhalde :) Senin nasıl geçiyor var mı sıkıntı, yoktur insallah

Ağrım sızım yok çok şükür bulantilarimda çok az. Ama dünden beri karnimin aşağı indiğini hissediyorum. Doğum pozisyonunu bu haftalarda alirmisin zaten döndü benimkiside herhalde :) Senin nasıl geçiyor var mı sıkıntı, yoktur insallah
Benm iyi şükür mide yanmam dışında pek sıkıntım yok benim bebek ters daha döner inş. ilerleyen günlerde

Merhabalarrr nasılsınız bakıyım tatılı yaptık döndük biz oglum yarın kreşe başlayacak dua edın ağlamasın cok heyecanlıyım ınşallah unutmamıştır okulunu 2. Bebe konusuna gelıncede 13-15-17-19 ılıskı oldu ama evde degıldık yatıp uzanamadım yapabıldımıze şükrettım:) 28. Gun bugun 32. Gun oluyorumya adet olumlu olumsuz haber verırım size karnınızdaki bebelere iyi bakın:)

Merhabalarrr nasılsınız bakıyım tatılı yaptık döndük biz oglum yarın kreşe başlayacak dua edın ağlamasın cok heyecanlıyım ınşallah unutmamıştır okulunu 2. Bebe konusuna gelıncede 13-15-17-19 ılıskı oldu ama evde degıldık yatıp uzanamadım yapabıldımıze şükrettım:) 28. Gun bugun 32. Gun oluyorumya adet olumlu olumsuz haber verırım size karnınızdaki bebelere iyi bakın:)
Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olsun :) Gecen sene sıkıntısız gittikçe bu yılda sıkıntı çıkmaz sanırım. Bebek umarım bu ay gelir. Tatilde insanda bi rehavet bi bosvermislik oluyor ya o Psikolojiyle tutmusta olabilir bence :) Son 4 gün yani :) İnşallah güzel haberlerle gel :)

Canım ne yaptın haber gelmedi senden dualarımız seninle . Oğlun nasıl unutmuş mu okulu :) Bende de atama telaşı var tercihlerimi yaptım 30 İstanbul yazdım gerisi antep urfa 41. tercihide açtım neresi olursa giderim diye ama içimi korku kapladı . Salı günü açıklanacak sonuçlar. Bu arada idrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktor tek kullanımlık antibiyotik verdi bu gece içeceğim sanırım dün ishalde vardı 2 haftadır hep hastalıklarla uğraşıyorum . Kusuyorum nerdeyse her gün çok bulantım yok ama aniden gelince kusmadan rahatlama yok :( Haftaya 2 li testim var heyecanlıyım biraz o yüzden de :)

Maşallah bebelere ahh benimde hissedebileceğim zamanlar gelse keşke :KK70: sabahları dinliyorum kendimi yok tık yok daha çok erken herhalde
Tatlım daha çok erken :) Boşuna kendini dinleyip stres yapma. 16. Hafta gibi segirmeler başlar 20 hafta civarı net hareket hissedersin. Ondan sonra durmaz zaten :) Sola yatsan durter sağa yatsan vurur. Kavga bile etmeye başlasın evladım derdin ne diye :KK70: ıkılı testten korkma canım. Ense kalınlığı 2 den azsa ve burun kemiği olustuysa tamamdır :) Bu arada 2li testte cinsiyet tahmininde bulunanlar oluyor4ancak erken haftalarda yanilma oranı yuksek

Edss canım benı sormussun dun kadın dogumcuya gıttım taaaa oğlumda gıttıgım hatırladı valla kadın benı sen ozamanda olmuyor dıye telaslanmıstın dedı adetım 2. Günü testlerı yaptırıp gutmıstım hepsı cok guzel dedı yumurtalıkların süper dedı ılac falan verırısem ıkızın olur dedı ve muayene sonrasında sanırım anladık cocugun neden olmadıgını:( halk diliyle et benı varmış rahiminde gecen sene bır arkadaşda duymuştum o neykı ya demıstım :) o ben cocuk oluşumuna engel olabılırmıs tabı olmayanılırmısde cocuk olursa düşme ıhtımalı cok yuksekmiş allahımmmm şükürler olsun hamıle kalmadım bosa üzülmüştüm olmuyor dıye olupta düşmesinden cok ıyıdır kürtaj gıbı alınıyormuş çarsamba aldırcam galıba ve cokkkkk korkuyorum iyiki hamıle kalmadım şu işten kurtulsaydım Allah'ın izni ile dua edın bana cok korkuyorum 10. Gun operasyon olcak korunma derse bu ay yaparız korun derse dıger aya hayırlısı olsun.oglum ılk gun krese gırınce koşarak kactı ben arabaya gıdıyorum dıye sonra sıkıntı olmadı ağlaması cok şükür siZde bebeklerinize iyi bakın görüşmek üzere

Edss canım benı sormussun dun kadın dogumcuya gıttım taaaa oğlumda gıttıgım hatırladı valla kadın benı sen ozamanda olmuyor dıye telaslanmıstın dedı adetım 2. Günü testlerı yaptırıp gutmıstım hepsı cok guzel dedı yumurtalıkların süper dedı ılac falan verırısem ıkızın olur dedı ve muayene sonrasında sanırım anladık cocugun neden olmadıgını:KK43: halk diliyle et benı varmış rahiminde gecen sene bır arkadaşda duymuştum o neykı ya demıstım :) o ben cocuk oluşumuna engel olabılırmıs tabı olmayanılırmısde cocuk olursa düşme ıhtımalı cok yuksekmiş allahımmmm şükürler olsun hamıle kalmadım bosa üzülmüştüm olmuyor dıye olupta düşmesinden cok ıyıdır kürtaj gıbı alınıyormuş çarsamba aldırcam galıba ve cokkkkk korkuyorum iyiki hamıle kalmadım şu işten kurtulsaydım Allah'ın izni ile dua edın bana cok korkuyorum 10. Gun operasyon olcak korunma derse bu ay yaparız korun derse dıger aya hayırlısı olsun.oglum ılk gun krese gırınce koşarak kactı ben arabaya gıdıyorum dıye sonra sıkıntı olmadı ağlaması cok şükür siZde bebeklerinize iyi bakın görüşmek üzere
Boşuna dememişler her işte bir hayır vardır diye. Gerçekten iyi ki olmamış canım. Ufak bi operasyon anladigim kadariyla. Kurtul bir an önce. Sana hiç sıkıntı verdi mi. Ağrı vs. Gibi

Back