- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
Benim etkileMedi kullandığımda. Hamile olabilirmisinkızlar 8 aralıktı adetim bugün 9 u hiç saşmazdı antibiyotik ve fitil etkilermi acaba ?
Hoşgeldiniz. Yasitiz hemen hemen. 32 ye emin adımlarla ilerliyorum ben deCanım bende bu ay başladım 32 yaşındayım 17 aralık bat ım
Ben 30 un sonunda evlendim ama yinede 1 senem dolmadan yapmadım. Bir senem bu ay doluyor. Bundan sonrası nasip. Ilki nasıl oldu. Hemen hamıle kaldınız miHosbulduk canim bende 29 yasinda evlendim 3o yasinda ilk bebeğimi dünyaya getirdim bende geç evlendim ve hemen cçocuk sahibi olmak istedim 2o li yaslarin basinda olsam bi kaç yil dusunmezdim acikcasi
Oovvv süper. Baya erken hamile kalmissiniz beklememissin iz ne güzel. Inşallah bu bebiste bekletmeden gelir. Ilki koz mi erkek mi.ilk ay çok hastaydim ramazan ayiydi adetine günler vardi bisey olmadi 2. Ay denedik olmadi 3. ay hamile kaldim. Şimdi bu ay ilk ayim 3. Bebek için. 3o yasindayken 3 ayliktim tam. Kader kismet Allah size aratmasin
Amiinnn canım. Ben bu ay bekliyorum ocakta ill denememi yapıcam. Bu defa erkek istiyorsun o zamanAllah gönlüme gore verdi kiz bebeğim oldu su an 27 aylik İnsaAllah Allah senide fazla bekletmez
Ben adet oldum bat i değiştirdimBati yaklasanlar herhangi bir belirti var mi biz hala denemelerdeyiz durumlar nasil
Hosgedin :) hemen ekliyorum. Inşallah kısa sürede hamile kalır sağlıkla kucagina alırsın bebeğiniMerhabalar arkadaslar bende katıldın aranıza ıkı dusugum oldu ucuncu saglıklı bı sekılde gelır ınsallah bat 29 aralık yasım 23
Kızlar maalesef ben adet oldum: yeni bat : 09 ocak yeni yıl batı :)
Bu işler planlamakla olmaz tabi ki nasip kısmet işi ama ben Nasipse ocak gibi hamilelik planlıyorum. Istedim ki benimle aynı sürede planlayanlar varsa süreci birlikte paylaşalım. Ben agustos ortasi tatile gidiyorum tatilden döndükten sonra eylül gibi folik asit kullanmaya başlayacağım. Smear testi yaptırdım bu ara belki kan testlerimide yaptiririm ama açıkçası hangi testleri yaptiracagimi bilmiyorum. AğustoSun 5 ine kadın doğum uzmanından randevu aldım onada danışicam.
Aslında çok hazirda hissetmiyorum kendimi ama eşim çok istiyor ailelerin baskısı çok fazla yaşta 31 olunca... Yeni Evli sayılırim 7 ay olacak yasim daha kucuk olsa kesinlikle dusunmezdim. Hamile olanlar, anneler yorum yaparak biraz daha hazır hissetmemi sağlar beki
[td][/td]
anne adayi yasi durum B.A.T turkuazkebelek 31 beklemede 3 ocak happy85 x beklemede 27 aralik therapne x denemede x dhc83 x beklemede x yasy x denemede x safirr34 x denemede 22 aralik refikad x denemede 9 ocak Preg x denemede 19 aralik DECEMBER2014 x beklemede 8aralik lapremature x denemede 11 aralik denizege34 30 denemede 13 aralik cursum_perficio 32 denemede 17aralik Esaskiz43 23 denemede 29aralik
[/td]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?