- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
inş... canım :)Amin canim amin hepimiz inşallah. Ben ekim annesi olmak istiyorum ınsallaahhh
Hadi beraber sabirsizlanalim :) Adetlerim iz düzenli mi yumurtlama gününüzü bikiyomusunuz. Bat inizi söylerseniz sizi de tabloya eklerimSelamlar... topigi okudum da bende şu ay dogurayim şu zaman korunmayi bırakalım derken 5 ay geçti korunmadan ama tik yok.artık olsunda hangi ay olduğu önemli değil diyorum.. Hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyodumbende 30 yaşındayım 16 aylık evliyim ve sabirsizlanmaya başladım.
Hadi beraber sabirsizlanalim :) Adetlerim iz düzenli mi yumurtlama gününüzü bikiyomusunuz. Bat inizi söylerseniz sizi de tabloya eklerim
Evveettt. Konun en başında canım. Çoktan yaptım senin haberin yokmuydu :)Canim tablo yaptin mi nereden bakiyoruz
Evveettt ovulasyon testi iyi fikir. Baya faydasını gören olmuşAdetlerim çok düzenlidir aslında ama korunmayi bıraktığımızdan beri strestenmidir nedir bi geç geliyor bi erken. Ovulasyon umu akıntıdan kasık batmalarindan anlıyorum ama bu ay ov. Testi alicam. BAt 13 aralık ama bu ay ov. Günlerimizi eşimle ayrı şehirlerde gecirdik o yüzden hiç umudum yok. Ocak ayına artık birde doktora gidicem tekrardan
Bu işler planlamakla olmaz tabi ki nasip kısmet işi ama ben Nasipse ocak gibi hamilelik planlıyorum. Istedim ki benimle aynı sürede planlayanlar varsa süreci birlikte paylaşalım. Ben agustos ortasi tatile gidiyorum tatilden döndükten sonra eylül gibi folik asit kullanmaya başlayacağım. Smear testi yaptırdım bu ara belki kan testlerimide yaptiririm ama açıkçası hangi testleri yaptiracagimi bilmiyorum. AğustoSun 5 ine kadın doğum uzmanından randevu aldım onada danışicam.
Aslında çok hazirda hissetmiyorum kendimi ama eşim çok istiyor ailelerin baskısı çok fazla yaşta 31 olunca... Yeni Evli sayılırim 7 ay olacak yasim daha kucuk olsa kesinlikle dusunmezdim. Hamile olanlar, anneler yorum yaparak biraz daha hazır hissetmemi sağlar beki
anne adayi yasi durum B.A.T turkuazkebelek 31 beklemede 3 ocak happy85 x beklemede 27 aralik therapne x denemede x dhc83 x beklemede x yasy x denemede x safirr34 x denemede 22 aralik refikad x denemede 2aralik Preg x denemede 19 aralik DECEMBER2014 x beklemede 8aralik lapremature x denemede 11 aralik denizege34 30 denemede 13 aralik
Evveettt ovulasyon testi iyi fikir. Baya faydasını gören olmuşHiç belli olmaz arkadasim. Ama bu ay olmazsa ocakta beraber deneriz; ( Ben de ilk denememi ocakta yapicam
Eheheh evet günü bilmeyince kaçırmamak için sürekli degerlendirmek lazım ki bu da cok yorucuEvet artık garantiye almak lazım yoksa bütün ay 2 gunde bir yoruluyorumm inşallah hep beraber hamiss kalalim
Gelişmeler sendeKızlar merhaba,
nasılsınız bugün bakalım. var mı gelişme :)
Hadi hakkında hayırlısı canım. Allah gönlüne göre versin. Ne hissediyorsun :):) turkuaz süpersin ya:) ben hala adet olmadım. karnım ağrıyor bugün. bugün de olmazsan yarın doktora
canım şu an çok kötüyüm. lavaboya bir gittim minicik bir PEMBE kan. çok kötüyüm acaba adetim mi başlıyorHadi hakkında hayırlısı canım. Allah gönlüne göre versin. Ne hissediyorsun :)
Bilmiyorum ki canımcanım şu an çok kötüyüm. lavaboya bir gittim minicik bir PEMBE kan. çok kötüyüm acaba adetim mi başlıyor
Cnm benim adetim herşeyden etkileniyor ilac stres hava değişimi bu yüzden olabilir diye düşünüyorumkızlar 8 aralıktı adetim bugün 9 u hiç saşmazdı antibiyotik ve fitil etkilermi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?