Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Selamlar... topigi okudum da bende şu ay dogurayim şu zaman korunmayi bırakalım derken 5 ay geçti korunmadan ama tik yok.artık olsunda hangi ay olduğu önemli değil diyorum.. Hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyodum bende 30 yaşındayım 16 aylık evliyim ve sabirsizlanmaya başladım.

Hadi beraber sabirsizlanalim :) Adetlerim iz düzenli mi yumurtlama gününüzü bikiyomusunuz. Bat inizi söylerseniz sizi de tabloya eklerim

Hadi beraber sabirsizlanalim :) Adetlerim iz düzenli mi yumurtlama gününüzü bikiyomusunuz. Bat inizi söylerseniz sizi de tabloya eklerim

Adetlerim çok düzenlidir aslında ama korunmayi bıraktığımızdan beri strestenmidir nedir bi geç geliyor bi erken. Ovulasyon umu akıntıdan kasık batmalarindan anlıyorum ama bu ay ov. Testi alicam. BAt 13 aralık ama bu ay ov. Günlerimizi eşimle ayrı şehirlerde gecirdik o yüzden hiç umudum yok. Ocak ayına artık birde doktora gidicem tekrardan

Evveettt ovulasyon testi iyi fikir. Baya faydasını gören olmuş Hiç belli olmaz arkadasim. Ama bu ay olmazsa ocakta beraber deneriz; ( Ben de ilk denememi ocakta yapicam

:) turkuaz süpersin ya:) ben hala adet olmadım. karnım ağrıyor bugün. bugün de olmazsan yarın doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…