How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kızlar elim ayağıma dolaştı bana bişeyler deyin. Erken gebelik testi yaptım evde değil kayinvalidemlerdeydim çok çok silik bir çizgi gördüm sanki. Evde olmayınca detaylı bakamadimda ışıkta kötüydü. 1 saat sonra eve geldik esimede gösterdim. Orda çok silik bir çizgi var. Ama 20 dk dan sonra test geçersiz. Acaba hamile olabilirmiyim. Ne yapsam özel gidip test mi versem

slm canım,

Önerin için teşekkürler, ben gece işten dönüşte yapmıştım dün negatif çıktı. Şu an hala adet olmadım. 1 gün daha beklesem mi.

Bir de sorum olacak. Biraz önce yoğun bir beyaz akıntım geçti acaip debelim ağrıyor.
Canim bekle bir gun daha annem hep öyle der biraz sabret kesin sonuc icin gec dollenme olabilir

Ay içim bi tuhaf oldu ya karıştı hislerim :D Evet zamansız olacaktı folik asit kullanmamistim yaza gelecekti doğum hem iznim yanacakti hem zor olacaktı yazın gebelik ama negatif oluncada üzüldüm biraz yav :)

Ay içim bi tuhaf oldu ya karıştı hislerim :D Evet zamansız olacaktı folik asit kullanmamistim yaza gelecekti doğum hem iznim yanacakti hem zor olacaktı yazın gebelik ama negatif oluncada üzüldüm biraz yav :)
Kismet canim sen zaten hazir degildin izinlerde yanacakti dedigin gibi ocakta olur bebiş

Herkese merhabalar... Ben de listenize eklenmek istiyorum bat 19 aralik. Burada cok guzel dostluklar oluyor ilk bebisim 2011 kasim dogumluydu smdi koca sipa oldu. Allahim herkesin gonlune gore versin. Haydi baslasin bakalm denemeler:=)

Herkese merhabalar... Ben de listenize eklenmek istiyorum bat 19 aralik. Burada cok guzel dostluklar oluyor ilk bebisim 2011 kasim dogumluydu smdi koca sipa oldu. Allahim herkesin gonlune gore versin. Haydi baslasin bakalm denemeler:=)
Hoşgeldin Preg :) hemen ekliyorum. Biz çok kalabalık bir grup değiliz henüz :) inşallah bizden de güzel dostluklar cikar

Hoşgeldin Preg :) hemen ekliyorum. Biz çok kalabalık bir grup değiliz henüz :) inşallah bizden de güzel dostluklar cikar
kesinlikle cikar cnku bu grup olmayan bebisler icin simdiden tartisiyor diger gruplarda ayni ay hamile kalanlar bulusuyor;)

KIZLAR GÜNAYDIN,

BEN HALA ADET OLMADIM:) AMA BACAKLARIM VE BELİMİN AĞRISI HİÇ GEÇMEDİ BİR DE AKINTIM VAR.

NE YAPSAM SİZCE:)

:KK52:Günaydın Kızlar;
Beni de listenize ekler misiniz bat 8 aralık ta inşallah ondan sonra çalışmalara başlayacağım :KK28: 1 kızım var 4 yaşında abla olamaya o kadar meraklı ki ısrarlara dayanamadık artık..:KK48:

Back