- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
Hadi bakalım hayırlısı inşallah hamilesindir. Bizi habersiz bırakma. Cok heyecanlı dimikızlar slm. adet günüm geldi çattı ve hiçbir belirti yok.inş.yarın gelmez kırmızılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım hayırlısı inşallah hamilesindir. Bizi habersiz bırakma. Cok heyecanlı dimikızlar slm. adet günüm geldi çattı ve hiçbir belirti yok.inş.yarın gelmez kırmızılar
acaip bir heyecan cnm kalbim duracak. sadece tek belirtim normalde adet olmadan 1 hafta 10 gün önce göğüslerime dokunamazdım şimdi ise hiç ağrı yok. sadece bacaklarımda adet olacam gibi ağrı var.sence ne ağrısı bu :)Hadi bakalım hayırlısı inşallah hamilesindir. Bizi habersiz bırakma. Cok heyecanlı dimi
Ne agrisi yarin obur gun belli olur :) canim sende biliyosun gebelik belirtileriyle ader oncesi belirtileri cok benziyor. Yarin test yap istersenacaip bir heyecan cnm kalbim duracak. sadece tek belirtim normalde adet olmadan 1 hafta 10 gün önce göğüslerime dokunamazdım şimdi ise hiç ağrı yok. sadece bacaklarımda adet olacam gibi ağrı var.sence ne ağrısı bu :)
Insallah hayırlısi olsunkızlar slm. adet günüm geldi çattı ve hiçbir belirti yok.inş.yarın gelmez kırmızılar
canım çok heyecanlıyım biraz çok taktım kafaya galiba. oysaki henüz 6 ay olduNe agrisi yarin obur gun belli olur :) canim sende biliyosun gebelik belirtileriyle ader oncesi belirtileri cok benziyor. Yarin test yap istersen
Inş bekledıgın gıbı sonuçlanır.sunuda söliyim hamılelık belırtısı bir 6 haftalık falan olunca ancak ortaya cıkar.yanı daha adet gunünde farklı seyler aramayın kızlar.aynı adet olacak gıbı karnınız ağrır falancanım çok heyecanlıyım biraz çok taktım kafaya galiba. oysaki henüz 6 ay oldu
Yeni daha canim hic kafana takma olur Allahin izniyle. Adet olacamissin gibi belirtiler var micanım çok heyecanlıyım biraz çok taktım kafaya galiba. oysaki henüz 6 ay oldu
Bence yap stresle beklemektense. Daha önce gecikme yaşadın mi. Tuttuysa konunun 2. Hamilesi olacaksınkızlar merhaba herkese,
hala gelen giden kırmızılar yok:) ama belimde aşırı bir ağrı ile uyandım sabah. sizce test yapsam mı?
daha önce hiç gecikme olmadı. dakik gelir hatta.Bence yap stresle beklemektense. Daha önce gecikme yaşadın mi. Tuttuysa konunun 2. Hamilesi olacaksın
canım sadece belim acaip ağrıyor ve çok başım dönüyorYeni daha canim hic kafana takma olur Allahin izniyle. Adet olacamissin gibi belirtiler var mi
Bence sabah test aldaha önce hiç gecikme olmadı. dakik gelir hatta.
kızlar test yaptım ama negatif çıktı çok ama çok üzgünüm . ve hala adet olmadım. ne yapacağımı bilemiyorum ve hiç gecikmezdi adetimBence sabah test al
Canım benim bazen böyle teklemeler oluyor. Lütfen üzme kendini inan daha çok yeni baslamissin denemelere. Ben çevremde başlar başlamaz hamile kalan pek görmedim. Yani zaman canım. Sen ovu. testi kullanmismiydinkızlar test yaptım ama negatif çıktı çok ama çok üzgünüm . ve hala adet olmadım. ne yapacağımı bilemiyorum ve hiç gecikmezdi adetim
yok canım kullanmadım ama yumurtladığım zamanı hissediyorum. kan testimi yaptırsam acaba biraz daha gecikirse idrar da erkenmi yaptım dersimCanım benim bazen böyle teklemeler oluyor. Lütfen üzme kendini inan daha çok yeni baslamissin denemelere. Ben çevremde başlar başlamaz hamile kalan pek görmedim. Yani zaman canım. Sen ovu. testi kullanmismiydin
Tatlim kan testi daha kesin sonuç tabi ki. Varsa artık çıkar kanda. Idrar testi adet gecikmeden sonuç vermeyebiliyormus sanırım. Yarın kan testi yaptırsanayok canım kullanmadım ama yumurtladığım zamanı hissediyorum. kan testimi yaptırsam acaba biraz daha gecikirse idrar da erkenmi yaptım dersim
Canim kan testi kesin sonuc veriyor ama bence bir iki gun daha bekle belki de stresten gecikme olmusturkızlar test yaptım ama negatif çıktı çok ama çok üzgünüm . ve hala adet olmadım. ne yapacağımı bilemiyorum ve hiç gecikmezdi adetim
Canım gebelık testını sabah ılk ıdrarla yap ve Bıkacgun bekle sonra yap hemen çıkmayabilir.helede geç döllenmeyse.arkadasımın geç döllenme olduğu ıcın kan da bıle çıkmadı streslenmeden bekle canımyok canım kullanmadım ama yumurtladığım zamanı hissediyorum. kan testimi yaptırsam acaba biraz daha gecikirse idrar da erkenmi yaptım dersim