• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Ara ogunumu de yaptim

1 kupa yesil cay
birkac leblebi
veee okula kocaman bi pasta yaptim getirdim sadece 1 catal yedim herkes dalga gecti kendi yapmış yemio die:KK57::KK57::KK57:
Bir de bi tane patates topu ve 1 tatli kasigi kisir...

kendimi alkisliyorum,onceden oksa hepsini siler supururdum:stop::stop:

kız ruh ikizim gibisin :)) yeşil çay içiyorum ara öğün içinde sabah marketten leblebi aldım :))) ahh pasta mı nooo nooo nooo.... aferim yememişin... ben rakibin zeki çevik ve iddialı olanını severim :))

Günaydın kızlarrr, dün tatlı krizimi yendimmmmm regl döneminde de yemedim ya daha da yemem :KK70: Yattım uyudum 10 gibi. Sabah da çok az zeytinyağlı menemen yaptım yanında 3 zeytin ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim. Öncesinde de 2 gün kurusu kayısı yedim. Şimdi de ara öğün yapıcam acıkmaya başladım çünkü öğlen fazla saldırmamak için az atıştırcam bişeyler. :KK53:

Hepinizi de tebrik ediyorum bütün yazılanları okudum tek tek yorum yazamıyorum işyerindeyken zor oluyor anca girip okuyup bir şeyler yazıp çıkıyorum. Kaçamak yapan pek yok sanırım bu aralar :confused: Pazartesiye az kaldı hadi bakalımmmm erisin yağlarrrr

Günaydın kızlarrr, dün tatlı krizimi yendimmmmm regl döneminde de yemedim ya daha da yemem :KK70: Yattım uyudum 10 gibi. Sabah da çok az zeytinyağlı menemen yaptım yanında 3 zeytin ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim. Öncesinde de 2 gün kurusu kayısı yedim. Şimdi de ara öğün yapıcam acıkmaya başladım çünkü öğlen fazla saldırmamak için az atıştırcam bişeyler. :KK53:

aferimmm kaçamak yok acı yokkk.....

Hepinizi de tebrik ediyorum bütün yazılanları okudum tek tek yorum yazamıyorum işyerindeyken zor oluyor anca girip okuyup bir şeyler yazıp çıkıyorum. Kaçamak yapan pek yok sanırım bu aralar :confused: Pazartesiye az kaldı hadi bakalımmmm erisin yağlarrrr

ayyy pazartesi sendromu kilo alanlar yaşıcak :))) verenler pazartesiyi iple çekicek :)))

Gunaydiiinnn

Eklentiler

• 20150319_111315.jpg
    20150319_111315.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 54
çorbamı yapmadım ben yaa fil gibi uyumuşum....lahanaları sıcak suya koydum demliyorum :)) acaba böyle de işe yarar mı ki... göriciğiz...Neyusa gözüm üzerinde bacım :)) havalar biraz ısınsın yürüyüşü sabah yapıcam akşam insanın işi gücü çıkıyor...
kız ne güzel rekabet ortamı yarattın:)))

Bu arada Candy cigim gece yemek yemedim :-)
:KK9: toparlandık bakıyorum:)

Günaydınn herkese. İşim gereği sürekli ayaktayım spor yapamıyorum. Yok çalışma hayatı bana göre diil evimde negüzel atlayıp zıplıyodum kendime bakıyodum. :/
bi enerji düşüklüğü hissediyorum zaten sende:)

Merhaba kizlar, bende bayadir giremedim yogun islerden dolayi. Böyle yogun ve hep stresli olunca, yanima bazen saglikli yemekler almayi unutuyorum ve öglenleri disari yemeye gidiyorum. Buda hic iyi olmuyo :KK43: Kendimi tutamiyorum... o yüzden aksamlari daha fazla spor yapmayi düsünüyorum, yediklerimi anca öyle yakarim yine. :KK61:
Siz motivasyonunuzu yüksek tutmak icin neler yapiyorsunuz (gün icinde)??
ben genelde her sabah tartılarak gün içinde o kilomu korumam gerektiğine inandırıyorum beynimi canım

nedense beni de daha çabuk acıktıryo bunlar:)
Ara ogunumu de yaptim

1 kupa yesil cay
birkac leblebi
veee okula kocaman bi pasta yaptim getirdim sadece 1 catal yedim herkes dalga gecti kendi yapmış yemio die:KK57::KK57::KK57:
Bir de bi tane patates topu ve 1 tatli kasigi kisir...

kendimi alkisliyorum,onceden oksa hepsini siler supururdum:stop::stop:
sen öğrenci miydin öğretmen mi canım:)

TE="TurkishCandy, post: 40034571, member: 489013"]evet lise okuyodun dimi:)[/QUOTE]
Evet açık lise okuyorum 2. Senem

dişime göre rakip buldum Allah tan Neyusa da uyumlu çıktı beni kale almayada bilirdi :))

yaşım 32.99 :))
32.99 noluyo kız:) 33e mi girceksin yani:)))
evet neyusa çabuk uyum sağladı:)

Feraceli Feraceli kredilerini hızlı verirsen tam 4 yıl sürmüyomuş diye biliyorum canım ddoğru mu

Back