Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)
- Konu Sahibi birsevgi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kilo verme yaza fit girmek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ocak 2015
- 264
- 352
- 133
- 37
- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
Yuruyussuz olmuyo yaaa,vaktin varsa leslie 3 mil dene acayip terletiyo...Bir de ip atla,tabi alttaki komsunla aran iyiyse
alttaki komşu benim zaten :)) no problem.....
Fistiklar ben geldim aksqm yemegim yesil mwrcimek yarim kase -
2-3 catal ton baligi yagsiz
O kadar. ıstahim fazla yoktu simdide aciktim saat gec oldu diye yemiycem
yemedin dimiiii?
Iyi geceler bugun ki hasilatim 2.5 litre su,aksam yemeenden sonra bir kupa nescafe birkac fistik
az oncede kiraz sapli bitki cayi ve 3 tane gun kurusu
sen fıstık yemişin bende çekirdek :)) al beni vur sana :))
iyi geceler yatmadan önce 5 tane fındık ve bir kupa nescafe :))
gece gece niye fındık yiyiyon :)) neyse 5 taneymiş.....
- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
Gunaydin fistiklarim sabah egzersimi yaptim 30 dakika yuruyus ile sonlandirip ev islerini de yapip kahvaltiya gecicem bu arada ucundan da olsa 64.9 u gordum ve beslenme duzenimi degistirdim diye hala regl olamadim hala vucudum sis olaydim iyiydi ya
maşallah diyim kıskandığım belli olmasın :)....
- 24 Ocak 2015
- 264
- 352
- 133
- 37
- 24 Ocak 2015
- 264
- 352
- 133
- 37
Merhaba kizlar, bende bayadir giremedim yogun islerden dolayi. Böyle yogun ve hep stresli olunca, yanima bazen saglikli yemekler almayi unutuyorum ve öglenleri disari yemeye gidiyorum. Buda hic iyi olmuyo Kendimi tutamiyorum... o yüzden aksamlari daha fazla spor yapmayi düsünüyorum, yediklerimi anca öyle yakarim yine.
Siz motivasyonunuzu yüksek tutmak icin neler yapiyorsunuz (gün icinde)??
canim ben sabah evden cikmadan olmayan kiyafetlerimi deniyorum muthis bi motivasyon oluyo,yataan ustu bildiin kiyafetMerhaba kizlar, bende bayadir giremedim yogun islerden dolayi. Böyle yogun ve hep stresli olunca, yanima bazen saglikli yemekler almayi unutuyorum ve öglenleri disari yemeye gidiyorum. Buda hic iyi olmuyo Kendimi tutamiyorum... o yüzden aksamlari daha fazla spor yapmayi düsünüyorum, yediklerimi anca öyle yakarim yine.
- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
Kizlar peynirlerin hic birini yemedim ekmek te yemedim otlu- peynirli omleti yedim pardon birde yagsiz zeytinlerin 5 in ve domateslerii Eki Görüntüle 1460780
3 gündür lahana yiyen biriyim şahane görünüyor :))
- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
Eki Görüntüle 1460783 Sabah kahvaltim:ulker kellogs
bunlar beni acayip acıktırıyor yaa...
- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
canim ben sabah evden cikmadan olmayan kiyafetlerimi deniyorum muthis bi motivasyon oluyo,yataan ustu bildiin kiyafet
ben yıllardır kıyafet almıyorum hep zayıflayınca alcam diye diye yıllar geçti.... kendime bakmak istiyorum artık.... şöyle 69 u göreyim hemen bi üst baş alıcam 65 i görürsem iki üç takım üstbaş alıcam.... 60 görmeye ömrüm yetersem her şeyimi yenilicem inşallah :))
- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
Merhaba kizlar, bende bayadir giremedim yogun islerden dolayi. Böyle yogun ve hep stresli olunca, yanima bazen saglikli yemekler almayi unutuyorum ve öglenleri disari yemeye gidiyorum. Buda hic iyi olmuyo Kendimi tutamiyorum... o yüzden aksamlari daha fazla spor yapmayi düsünüyorum, yediklerimi anca öyle yakarim yine.
Neyusa ne yapmış ne yemiş ne kadar spor yapmış diye bakıyorum artık motivasyon için :))) yeni hobim neyusayı geçmek :)) pazartesi ilk round..... heyecanlımıyıııızzzz wuuuuu.......
Ayh allah seni,cok hos oldu bu ,ben de bi 69 u gorsem gerisi gelcek sanki...Neyusa ne yapmış ne yemiş ne kadar spor yapmış diye bakıyorum artık motivasyon için :))) yeni hobim neyusayı geçmek :)) pazartesi ilk round..... heyecanlımıyıııızzzz wuuuuu.......
Ara ogunumu de yaptim
1 kupa yesil cay
birkac leblebi
veee okula kocaman bi pasta yaptim getirdim sadece 1 catal yedim herkes dalga gecti kendi yapmış yemio die
Bir de bi tane patates topu ve 1 tatli kasigi kisir...
kendimi alkisliyorum,onceden oksa hepsini siler supururdum
1 kupa yesil cay
birkac leblebi
veee okula kocaman bi pasta yaptim getirdim sadece 1 catal yedim herkes dalga gecti kendi yapmış yemio die
Bir de bi tane patates topu ve 1 tatli kasigi kisir...
kendimi alkisliyorum,onceden oksa hepsini siler supururdum
- 24 Ocak 2015
- 264
- 352
- 133
- 37