• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Iyi geceler bugun ki hasilatim 2.5 litre su,aksam yemeenden sonra bir kupa nescafe birkac fistik

az oncede kiraz sapli bitki cayi ve 3 tane gun kurusu

Gunaydin fistiklarim sabah egzersimi yaptim 30 dakika yuruyus ile sonlandirip ev islerini de yapip kahvaltiya gecicem bu arada ucundan da olsa 64.9 u gordum ve beslenme duzenimi degistirdim diye hala regl olamadim hala vucudum sis olaydim iyiydi ya:(

Yuruyussuz olmuyo yaaa,vaktin varsa leslie 3 mil dene acayip terletiyo...Bir de ip atla,tabi alttaki komsunla aran iyiyse:KK11:

alttaki komşu benim zaten :)) no problem.....

Fistiklar ben geldim aksqm yemegim yesil mwrcimek yarim kase -
2-3 catal ton baligi yagsiz
O kadar. ıstahim fazla yoktu simdide aciktim saat gec oldu diye yemiycem :-)

yemedin dimiiii?

Iyi geceler bugun ki hasilatim 2.5 litre su,aksam yemeenden sonra bir kupa nescafe birkac fistik

az oncede kiraz sapli bitki cayi ve 3 tane gun kurusu

sen fıstık yemişin bende çekirdek :)) al beni vur sana :))

iyi geceler yatmadan önce 5 tane fındık ve bir kupa nescafe :))

gece gece niye fındık yiyiyon :)) neyse 5 taneymiş.....

çorbamı yapmadım ben yaa fil gibi uyumuşum....lahanaları sıcak suya koydum demliyorum :)) acaba böyle de işe yarar mı ki... göriciğiz...Neyusa gözüm üzerinde bacım :)) havalar biraz ısınsın yürüyüşü sabah yapıcam akşam insanın işi gücü çıkıyor...

Gunaydin fistiklarim sabah egzersimi yaptim 30 dakika yuruyus ile sonlandirip ev islerini de yapip kahvaltiya gecicem bu arada ucundan da olsa 64.9 u gordum ve beslenme duzenimi degistirdim diye hala regl olamadim hala vucudum sis olaydim iyiydi ya:KK43:

maşallah diyim kıskandığım belli olmasın :)....

Kizlar peynirlerin hic birini yemedim ekmek te yemedim otlu- peynirli omleti yedim pardon birde yagsiz zeytinlerin 5 in ve domateslerii
DSC_0253.JPG

Günaydınn herkese. İşim gereği sürekli ayaktayım spor yapamıyorum. Yok çalışma hayatı bana göre diil evimde negüzel atlayıp zıplıyodum kendime bakıyodum. :/

Merhaba kizlar, bende bayadir giremedim yogun islerden dolayi. Böyle yogun ve hep stresli olunca, yanima bazen saglikli yemekler almayi unutuyorum ve öglenleri disari yemeye gidiyorum. Buda hic iyi olmuyo :( Kendimi tutamiyorum... o yüzden aksamlari daha fazla spor yapmayi düsünüyorum, yediklerimi anca öyle yakarim yine. :KK61:
Siz motivasyonunuzu yüksek tutmak icin neler yapiyorsunuz (gün icinde)??

Merhaba kizlar, bende bayadir giremedim yogun islerden dolayi. Böyle yogun ve hep stresli olunca, yanima bazen saglikli yemekler almayi unutuyorum ve öglenleri disari yemeye gidiyorum. Buda hic iyi olmuyo :KK43: Kendimi tutamiyorum... o yüzden aksamlari daha fazla spor yapmayi düsünüyorum, yediklerimi anca öyle yakarim yine. :KK61:
canim ben sabah evden cikmadan olmayan kiyafetlerimi deniyorum muthis bi motivasyon oluyo,yataan ustu bildiin kiyafet

canim ben sabah evden cikmadan olmayan kiyafetlerimi deniyorum muthis bi motivasyon oluyo,yataan ustu bildiin kiyafet

ben yıllardır kıyafet almıyorum hep zayıflayınca alcam diye diye yıllar geçti.... kendime bakmak istiyorum artık.... şöyle 69 u göreyim hemen bi üst baş alıcam 65 i görürsem iki üç takım üstbaş alıcam.... 60 görmeye ömrüm yetersem her şeyimi yenilicem inşallah :))

Merhaba kizlar, bende bayadir giremedim yogun islerden dolayi. Böyle yogun ve hep stresli olunca, yanima bazen saglikli yemekler almayi unutuyorum ve öglenleri disari yemeye gidiyorum. Buda hic iyi olmuyo :KK43: Kendimi tutamiyorum... o yüzden aksamlari daha fazla spor yapmayi düsünüyorum, yediklerimi anca öyle yakarim yine. :KK61:

Neyusa ne yapmış ne yemiş ne kadar spor yapmış diye bakıyorum artık motivasyon için :))) yeni hobim neyusayı geçmek :)) pazartesi ilk round..... heyecanlımıyıııızzzz wuuuuu.......

Ara ogunumu de yaptim

1 kupa yesil cay
birkac leblebi
veee okula kocaman bi pasta yaptim getirdim sadece 1 catal yedim herkes dalga gecti kendi yapmış yemio die:KK57::KK57::KK57:
Bir de bi tane patates topu ve 1 tatli kasigi kisir...

kendimi alkisliyorum,onceden oksa hepsini siler supururdum:stop::stop:

Back