• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Ablaaacım ben yürüsümü yaptım bugün toplamda 1 saat 10 dk yürüyüş yaptım 20 mekik ve 20 squat ta yapıldı çok yediğimden dolayı midem şişti ve ağrıyor daha fazla yapamadım :oops:
bu gün artık dur o zaman.... freni çek.... yürüyüş mü yapçan hareket mi yapçan ceza kestik sana..... yürüceksen 40 dk.... hareket etceksen 20şer bacak hareketi 20 zıplama 20 mekik 20 squart ...... çok acımasız gördüm kendimi.... yarında yediklerini yaz bari... böyle böyle açılıp gitme....

image.jpg

Ben bugün çook azdım dövün beni :KK61:söz yarın diyete bomba gibi başlıyorum:KK62::KK62:

aaaa şu kaçamaklara nasıl çözüm bulacağız yahuuu
33 e olabildiğince girmemeye çalışıyorum :))

döküül bakalım neler hüplettin.... ona göre sopa atalım... :KK11:
anladımm:))) sen şimdi yaşlandım da dersin. :KK11:

22 yaşında çiçeği burnunda bi öğretmenim ben de. Candy hanım enerjim düşmedi ilk haftam olduğundan yoruldum tamam mı sadece :63:
Karatayımdan da taviz vermedim. Spor yapmasam da gün boyu ayaktayım bilmem yeter bence :)
Sabah da tartıldım sanki biraz daha vermişim gibi gibi :KK19:
:KK55::KK55:
aa çok güzell:))
tamam düşmemiş enerjiin:)
Kizlar aksam yemeginde
1 parca yagsiz tavuk izgara
1 kase yogurt
1 kase mevsim salatasi bol limonlu ve sumakli
Pilavi yapamadim o yuzden yemedim onun yerine kepekli yarim. Dilim ekmek yedim
güzell canım pilav olmaması daha iyi olmuş

alttaki komşu benim zaten :)) no problem.....

yemedin dimiiii?

sen fıstık yemişin bende çekirdek :)) al beni vur sana :))

gece gece niye fındık yiyiyon :)) neyse 5 taneymiş.....
napimm açıknıştım yemek yemegim bari midemi bastırsın dedim :-):-)

bügün aksam menum bir tabak makarna az biraaz çorba içtim galiba fazla yemişim yaa:KK35::KK70:

Ablaaacım ben yürüsümü yaptım bugün toplamda 1 saat 10 dk yürüyüş yaptım 20 mekik ve 20 squat ta yapıldı çok yediğimden dolayı midem şişti ve ağrıyor daha fazla yapamadım :oops:

maşallah bak toparlamışsın.....
:KK5::KK5::KK5: bomba gibi bir yaz bizi bekliyooorr.... :KK71::KK71::KK71::KK31: :))

1 saat yürüdüm aç karnına ayyy dönüş yolu bitmek bilmedi :)) tavuk göğüs yedim bir parça... kelem yemeğimde pişiyor uslu uslu...

Back