• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

İnşallah sende edebiyat mı? Okuyorsun
yok canım tarih okuyorum:)

Öğle yemeğim:

4 kaşık yeşil mercimek
1 kase çorba
2 kaşık arpa şehriye pilavı
Bol yoğurt
ay canım mercimek çekti:D

Ben 33 yasinda iki cocuk annesiyim
11 yasinda bi oglum ve 3 yasinda bi kizim var.ogretmenim canim
allah bağışlasın canım:) ben 21 yaşında üniversite öğrencisiym:)

Yeşil değil kırmızı mercimek bulabildimm
Yemeginde bi tek tavuklarını yedim:)

Eklentiler

• 20150319_144841.jpg
    20150319_144841.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 52
sular içiliyo muuu.......1,5 litre bitti... su içtikçe midem bulanıyo benim yahu....

O kadar çok ki yazmakla bitmez iyisi sen kemeri ıslatıp döv beni ablacım

bu gün artık dur o zaman.... freni çek.... yürüyüş mü yapçan hareket mi yapçan ceza kestik sana..... yürüceksen 40 dk.... hareket etceksen 20şer bacak hareketi 20 zıplama 20 mekik 20 squart ...... çok acımasız gördüm kendimi.... yarında yediklerini yaz bari... böyle böyle açılıp gitme....

bu gün artık dur o zaman.... freni çek.... yürüyüş mü yapçan hareket mi yapçan ceza kestik sana..... yürüceksen 40 dk.... hareket etceksen 20şer bacak hareketi 20 zıplama 20 mekik 20 squart ...... çok acımasız gördüm kendimi.... yarında yediklerini yaz bari... böyle böyle açılıp gitme....
Cezaların Başım gözüm üstüne el at bana kurtar beni bu saatten sonra dışarı çıkıp yürüyemem ama evde yürürüm bnde

22 yaşında çiçeği burnunda bi öğretmenim ben de. Candy hanım enerjim düşmedi ilk haftam olduğundan yoruldum tamam mı sadece :63:
Karatayımdan da taviz vermedim. Spor yapmasam da gün boyu ayaktayım bilmem yeter bence :)
Sabah da tartıldım sanki biraz daha vermişim gibi gibi :KK19:
:KK55::KK55:

Back