• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Fistiklar gunden geldimm yarim ek bir dilim ispanakli kek 1 tane sigara boregi ve yarim kase patates salatasi yedim cay hic icmedim aksamda 1 kase yogurt yiycem ve 1 saat tempolu yuruyus pazartesi - 1 kg gormem lazim

:KK52:Kızlar bugün ki menüm :KK52:
Kahvaltım:haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu kadar peynir
1 bardak süt,1 yemek kaşığı bal
Domates ve dereotu
Ara:elma,bir kaseye:3 kaşık yulaf ezmesi,2 kaşık süt ve kuru üzüm,biraz tarçın(harika bi tatlı oldu deneyin derim)
Öğle:1 kase tarhana,yarım palamut
1 kase salata(yağsz,tuzsuz bool sirke,limon)
Ara:1 fincan sütlü kahve(şekersz)2 ceviz
1 kuru incir
Akşam:ıspanak yemeği,5 kaşık yoğurt
4 litre su
Spooor
Leslie 2 mil
50 mekik

kızlar size de moral olsun diye söylüyorum herseyden yiyiyorum fakat belli bir saatten sonra yemiyorum (6 dan sonra en.geç 7 ) gün içinde 62.700 800 oluyodu az önce tartildim tam 61 kilo sabah aç karnına da 60 kusuratlarda .. hiç diyet ve sspor yapmayı sevmeyen ben böyle bir şey denedim ve sonuç superr tavsiye ediyorum özellikle benim gibi olanlara :-) baslarda belli bir saattten sonra yemmek zorluyor ama sonra alisiyorsun :-) ;-)

[QUOTEBN amveyağınca modem n39955982, member: 540790"]kızlar size de moral olsun diye söylüyorum herseyden yiyiyorum fakat belli bir saatten sonra yemiyorum (6 dan sonra en.geç 7 ) gün içinde 62.700 800 oluyodu az önce tartildim tam 61 kilo sabah aç karnına da 60 kusuratlarda .. hiç diyet ve sspor yapmayı sevmeyen ben böyle bir şey denedim ve sonuç superr tavsiye ediyorum özellikle benim gibi olanlara :-) baslarda belli bir saattten sonra yemmek zorluyor ama sonra alisiyorsun :-) ;-)[/QUOTE]
Aynen bn tok yatınca midem bi değişik oluyor bünye alıştı aç yatmaya:KK48:

Kizlar pazartesi part time ise baslicam daha iyi olcak benim icin menuler falan duzene giricek, sutekli hareket halinde olcam insallah daha kolay kiloverebilicem:)
Hey kader arkadaşım ben de pazartesi işe başlıyorum :))
Her şey çok güzel olur bolca hareketli oluruz inşallah! :)

Evdekiler bu saatlerde bişeyler yiyince resmen agresifleşiyorum. Puff. Görselde gördüğünüz menüye ek olarak 17:00'de badem ve 2 dilim peynir yedim. Badem peynir ikilisine bayılıyorum.
image.jpg

Kimsecikler yok mu ya neyse sabah kahvaltim
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
limonlu maydanoz 2 zeytin ve 1 tatli kasigi pekmez regl oluyorum o yuzden sancim var :-(

Günaydinlar, dün akşamüzeri 1.5 lahmacun yedim zorla 4 tane yedirmeye çalistilar evdekiler baski yapiyor bana yaaa ben nasil kilo vercem offf.
Sabah kahvaltim
Marul 5 yaprak, çay 2 bardk, tavada yumurta, bir dlm ekmek

Günaydinlar, dün akşamüzeri 1.5 lahmacun yedim zorla 4 tane yedirmeye çalistilar evdekiler baski yapiyor bana yaaa ben nasil kilo vercem offf.
Sabah kahvaltim
Marul 5 yaprak, çay 2 bardk, tavada yumurta, bir dlm ekmek
1 bucukla iyi atlatmissin o zaman:)

Ayy yazdıklarım gitmedi bir türlü. Annemle kahvaltı yaptık 10 gibi. Domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 dilim kızarmış ekmek ve şekersiz çay içtim. Uyandığımda da ilk önce 4 adet gün kurusu kayısı yedim üzerine de su içtim bol bol.

Bu hafta hiiiiçççççççç fazla kaçırmadımmmm
Bir gram kaçamak yapmadımmmm
Bugunu de guzel geciririm insallah
Tam tartı öncesi bozmak olmazz

Back