Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kimsecikler yook bnde bugün spor yapmadm gribi bahane ettim oysa yapabilirdim Neyse yarın telafi ederim umarımKızlar bu ne sessizlik nerelerdesiniz Bu akşam da son kaçamağımı yaptım tost yedim bir saat önce Yarından itibaren çok sıkı diyet ve spora başlıyorum biran önce 80e inmem lazım
Evet kimsecikler yook bnde bugün spor yapmadm gribi bahane ettim oysa yapabilirdim Neyse yarın telafi ederim umarım
Öyle düşünüp moralini bozma spor la telafi etmeye çalış bn diyetin başında bazen aşırı kaçırırdım ama sonra bir spor yapardim ki pehhh şimdikiler hiç birşey bende umarı koruma sürecinde azıtmamYarBN d yaparsın canım sıkma canını 3-4 gündür o kadar çok yeme isteği geldi ki ne varshiedim verdiklerimi kesin geri aldım eminim
Öyle düşünüp moralini bozma spor la telafi etmeye çalış bn diyetin başında bazen aşırı kaçırırdım ama sonra bir spor yapardim ki pehhh şimdikiler hiç birşey bende umarı koruma sürecinde azıtmam
Oh afiyet olsun :))İyi geceler kizlaar:)
Bugunku menum:
11:15 = Kahvalti
2 dilim cavdar ekmegi
2 dilim salam
Biraz salca
2 kasik kayisili yogurtla nesfit
14:00 = Ara ogun
Cilekli yogurt
17:30 = Aksam yemegi
1 kase sehriye corbasi
1 porsiyon patlican musakka
3 kasik pilav
Yarim kase cacik
19:00 = Ara ogun
2 bardak kahve
1 paket cikolatali form (acayip bi tatli krizine girdim, en hafif bununla atlatirim dedim ama basarili olamadim, 1 paket tutku yedim, kucuk olanindan ama 6 tane vardi nasil tutamadim kendimi bilmiyorum, 2 gundur deli gibi acikip tatli krizine giriyorum, midem bulaniyo, bi yandan da tatli seyler istiyo canim, regl doneminden hep bunlaar delirdim galiba, eski irademi istiyorum
Su: 1 lt anca icmisimdir midem cok bulandi nedense
Spor:yok
Günaydııın cnmGünaydın kizlaarr:)
Nerelerdesin sen bakalimGünaydın kizlaarr:)
Ana ocagina geldim de iki gunlugune:)))Nerelerdesin sen bakalim