• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Kızlar bi karar aldım arık kilo vermicem(1-2 aylığına) kilomu koruma sürecine geçicem kilomu korumayı öğrenmek için sonra vermeye devaaam

Herkese melaba.
Öyle böyle derken üçüncü haftamız da bitiyor a dostlar.
Bugün uzun süre acıkmamam gerektiği için bi çılgınlık edip 3 yumurta yedim. Harbiden de acıkmadım neredeyse 8 saat.. Ekmeği özledim mi bilmiyorum. Kızarmış ekmeği evet belki... :))
image.jpg

Kızlar bu ne sessizlik nerelerdesiniz :cry: Bu akşam da son kaçamağımı yaptım tost yedim bir saat önce :cry: Yarından itibaren çok sıkı diyet ve spora başlıyorum biran önce 80e inmem lazım :cry:

Kızlar bu ne sessizlik nerelerdesiniz :cry: Bu akşam da son kaçamağımı yaptım tost yedim bir saat önce :cry: Yarından itibaren çok sıkı diyet ve spora başlıyorum biran önce 80e inmem lazım :cry:
Evet kimsecikler yook :KK51: bnde bugün spor yapmadm gribi bahane ettim oysa yapabilirdim:oops: Neyse yarın telafi ederim umarım:KK22:

YarBN d yaparsın canım sıkma canını :KK68: 3-4 gündür o kadar çok yeme isteği geldi ki ne varshiedim verdiklerimi kesin geri aldım eminim :cry:
Öyle düşünüp moralini bozma spor la telafi etmeye çalış bn diyetin başında bazen aşırı kaçırırdım ama sonra bir spor yapardim ki pehhh şimdikiler hiç birşey bende umarı koruma sürecinde azıtmam

Öyle düşünüp moralini bozma spor la telafi etmeye çalış bn diyetin başında bazen aşırı kaçırırdım ama sonra bir spor yapardim ki pehhh şimdikiler hiç birşey bende umarı koruma sürecinde azıtmam

Öyle yapmayı düşünüyorum bol bol yürüyüş yapmam lazım hafta sonu en boş zamanım :KK6: Sen de kaçırırsan ertesi gün telafi edersin :KK62:

İyi geceler kizlaar:)

Bugunku menum:

11:15 = Kahvalti
2 dilim cavdar ekmegi
2 dilim salam
Biraz salca
2 kasik kayisili yogurtla nesfit

14:00 = Ara ogun
Cilekli yogurt

17:30 = Aksam yemegi
1 kase sehriye corbasi
1 porsiyon patlican musakka
3 kasik pilav
Yarim kase cacik

19:00 = Ara ogun
2 bardak kahve
1 paket cikolatali form (acayip bi tatli krizine girdim, en hafif bununla atlatirim dedim ama basarili olamadim, 1 paket tutku yedim, kucuk olanindan ama 6 tane vardi :( nasil tutamadim kendimi bilmiyorum, 2 gundur deli gibi acikip tatli krizine giriyorum, midem bulaniyo, bi yandan da tatli seyler istiyo canim, regl doneminden hep bunlaar :( delirdim galiba, eski irademi istiyorum :(

Su: 1 lt anca icmisimdir midem cok bulandi nedense
Spor:yok :(

İyi geceler kizlaar:)

Bugunku menum:

11:15 = Kahvalti
2 dilim cavdar ekmegi
2 dilim salam
Biraz salca
2 kasik kayisili yogurtla nesfit

14:00 = Ara ogun
Cilekli yogurt

17:30 = Aksam yemegi
1 kase sehriye corbasi
1 porsiyon patlican musakka
3 kasik pilav
Yarim kase cacik

19:00 = Ara ogun
2 bardak kahve
1 paket cikolatali form (acayip bi tatli krizine girdim, en hafif bununla atlatirim dedim ama basarili olamadim, 1 paket tutku yedim, kucuk olanindan ama 6 tane vardi :KK43: nasil tutamadim kendimi bilmiyorum, 2 gundur deli gibi acikip tatli krizine giriyorum, midem bulaniyo, bi yandan da tatli seyler istiyo canim, regl doneminden hep bunlaar :KK43: delirdim galiba, eski irademi istiyorum :KK43:

Su: 1 lt anca icmisimdir midem cok bulandi nedense
Spor:yok :KK43:
Oh afiyet olsun :))
O çikolatalı form hiç mi hiçç masum değil..
Ama çok leziz kerata..

Evet kizlar sanki biraz tempomuz mu dustu ne boyle olmuyor ama bize biraz gaz lazim !!!!! Evet sabah normalde giydigimde basanlaerden dolayi pot duran eteklerimi ve kilo aldigim icin giyemedigim bazi elbiseleri giydim kizlar spor gercekten ise yariyor tabiki daha vermem gereken 8 kilo var durmak yok kizlar haydiiiii:-)

Merhabalar ben geldim,
Sabah, sucuklu yumurta, çay,
Öglen salata, bir dilim ekmek,
Akşama lahmacun yicekler kizlar gözlerinemi bakicam offff.

Back